Slik endrer du skrift på en Huawei eller Honor-mobil - Endre skrifttype og størrelse

For bare noen dager siden våknet vi til nyheten om at det kinesiske mobilfirmaet Huawei hadde blitt det det største antallet enheter har blitt markedsført i Spania i den siste perioden, og overgikk for første gang i historien Samsung, den historiske lederen i segmentet.

Det vet vi i alle fall utmerket godt Huawei eier mange interessante enhetersom selges i millionvis, og derfor er det ikke tilfeldig at mange vil vite hvordan de skal få mest mulig ut av dem.

I den senere tid har vi ved mer enn én anledning fått spørsmål om hva som er mulighetene for endre fontene eller bokstavene til vår Huawei, noe som egentlig ikke er komplisert i det hele tatt, selv om det er en rekke forutsetninger vi må oppfylle i denne forbindelse.

Når det gjelder smarttelefoner utviklet av Huawei, bør du vite at det er flere alternativer for å tilpasse dine mobile enheter, for eksempel muligheten for å endre varslingstonene, eller muligheten i dette tilfellet for å endre fontene til enheten, og hvordan det vil alltid være enkelt og raskt, så lenge du oppfyller en rekke krav.

Vel, du vil sikkert vite hva som er de spesifikke kravene for å kunne endre bokstavene til en Huawei-mobil, og den første av dem Det har med versjonen av operativsystemet å gjøre.men ikke fra selve Android, men fra tilpasningslaget, som må være EMUI 4.0 eller høyere.

Hvis Huawei-mobilen din har det, er det andre kravet direkte relatert til har en Huawei lansert de siste to årenesiden vi i det minste i dette tilfellet ikke krever root eller noe.

Som vi alle vet er de fleste av brukerne som har gammel og ny huawei på jakt etter nye fonter eller bokstaver som kan tilfredsstille deres behov for å tilpasse mobilen, på den annen side, brukere som har oppgradert til et nyere operativsystem som marshmallow, har mistet mye evne til å endre fontersom blant annet huawei Mate 7.

For alle disse som desperat vil lete etter en enkel metode som også er rask til å endre fontene sine, har denne lille opplæringen kommet som vil gjøre dem fornøyde. Vi vil forklare trinn for trinn hvordan endre fonten på huawei.

Hvordan endre fonten til en Huawei-mobil.

Minstekrav:

  • EMUI 4.0 eller høyere
  • Det blir ikke nødvendig å være ROT-bruker.

Prosess

en. Last ned appen EMUI Theme Editor via Play Store

2. Det er en applikasjon som har mange fonter bestilt internt men hvis du vil laste ned fonter kan du også gjøre det, og de er utvidelse "TTF" og så må de kopieres til det interne minnet på enheten slik at de kan gjenkjennes av den aktuelle applikasjonen.

3. Du kan også last ned noen temaer og disse har også sin utvidelse og det er "Hwt" temaene kan være av ditt komplette valg.

4. Nå bør du åpne temaredigering og trykke på bla for å velge temaet du har lastet ned.

5. Nå når temaet er valgt, må du Klikk på Start og på neste skjermbilde må du trykke på Kildervelg en av de tilgjengelige interne skriftene, som nylig er lastet ned, og lagre deretter alt du har valgt slik at det er standard og enkelt kan velges senere.

6. Du velger temaet vi nettopp har laget, og det er det. Dette er det hvis du har problemer med trinnene du kan lese dem igjen og du vil forstå helt normalt at det egentlig ikke er komplisert.

Mer i detalj! Endre font og størrelse på Huawei eller Honor

Øst det er en prosedyre som har blitt brukt i mange Huawei For eksempel modeller som y5, y530, blant andre, da vi alltid forstår at prosedyren kan være forvirrende, men den har egentlig ikke noe tap og har en tendens til å være veldig enkel hvis trinnene følges riktig.

Du kan imidlertid lese trinnene på nytt eller skrive en kommentar nedenfor, og vi vil gjerne hjelpe deg, vi håper at du vil være i stand til å løse problemet med tilpasningen av enheten.

Vel, du har nå din Huawei-mobilenhet med EMUI 4.0 eller høyere, og det neste du bør gjøre er last ned EMUI Theme Editor-appen.

Vi anbefaler spesielt denne applikasjonen fordi i den finner du forskjellige tilgjengelige fonter, som du kan laste ned etter eget ønske, selv om de må alltid ha filtypen ".ttf"og de må kopieres til enhetsminnet.

Da må du vite at hvis du går rundt på nettet, vil du finne et stort antall fonter for din Huawei-mobilenhet, og du kan enten laste dem ned, eller hvis du allerede har rootet telefonen, kopiere dem direkte til enheten din. SD-kort, noe som også er ekstremt enkelt.

Selvfølgelig, hvis du laster ned andre kilder enn appen som vi nevnte før, må du huske det formatet må være. hwt. Når du har fullført disse trinnene, kan du åpne temaredigering, og i Browse begynne å velge de du liker best.

Når alle de foregående trinnene er fullført, er det neste du må gjøre å gå direkte til Start-knappen, som lar deg klikk på Fonts/Fonts. Takket være dette trinn for trinn vil du kunne velge hvilken som helst av de interne fontene eller bokstavene du nylig har lastet ned.

Da kan du også lagre det aktuelle temaet for å velge det igjen når du vil. Det er så enkelt å kunne endre skriftene på Huawei-enhetene dine at du til og med vil gjøre det flere ganger om dagen.

Nå, dette er ikke den eneste metoden for å endre bokstavene, du kan også prøve å installere en launcher for Huawei, i dette tilfellet vil det ikke bare endre bokstavene, men hele estetikken til mobilen, så metoden som skal velges vil velg, endre bare bokstavene eller skriftene på mobilen din, eller endre hele den interne driften av den.

Husk at denne opplæringen som vi har lært er fullstendig brukbar i de aller fleste nåværende Huawei-mobilenheter, blant disse skiller enhetene seg ut. Huawei Y5, Huawei Y530, Huawei Y330, Huawei P8 Lite, Huawei y360, Huawei Y625 eller noe annet.

Her har vi bare nevnt noen få, men dette trinn for trinn vil også fungere for den snart lanserte Huawei P9, Huawei Mate 9 eller Huawei P10. Har du vært i stand til å endre bokstavene på Huawei-mobilen din med dette trinn for trinn?

Index
  1. Hvordan endre fonten til en Huawei-mobil.
    1. Minstekrav:
    2. Prosess
  2. Mer i detalj! Endre font og størrelse på Huawei eller Honor

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up