Slik løser du: TeamViewer kan ikke initialisere skjermparametrene

 • TeamViewer henger under "Initialiser skjerminnstillinger"-fasen i Windows 10.
 • Årsaken til dette problemet er fortsatt uklart.
 • Det kan skyldes kvaliteten på internettforbindelsen din, konflikter i prosessen, feil konfigurasjon av fjerntilgang og mange andre faktorer.
 • For å løse problemet kan du prøve å oppdatere problemet for begge brukerne eller installere det på nytt med Uovervåket fjerntilgang eller endre konfigurasjonen for fjerntilgang.

Teamviewer ikke klar Sjekk tilkoblingen din

Index
 1. Teamviewer ikke klar Sjekk tilkoblingen din
 2. Teamviewer Hvordan dele skjerm
  1. Hva er årsaken til blokkering på "Display Setup"-stadiet i TeamViewer?
 3. Teamviewer Host Windows
 4. Teamviewer-problemer
 5. Oppsett av Teamviewer
 6. Teamviewer Ingen tilkobling til partner
 7. Teamviewer-systemoppdatering er ikke aktiv
 8. Start Teamviewer
  1. Hva du kan gjøre hvis TeamViewer henger under "initialiser skjerminnstillinger"-fasen i Windows 10
  2. Oppdater TeamViewer for begge brukere
  3. Reinstallerer TeamViewer med automatisk fjerntilgang
  4. Konfigurer fjerntilgang på nytt
  5. Stoppe motstridende prosesser
  6. Optimaliser kvaliteten på forbindelsen.

Det er mange grunner til det TeamViewer sjekker ikke tilkoblingen din, for eksempel utdaterte rutere, brannmurer eller vertsfiler innstillinger som er feil.

Et av de mest populære verktøyene som lar brukeren tilby eller motta fjernhjelp på datamaskinen er TeamViewer. Den er tilgjengelig på alle større datamaskin- og mobilplattformer, noe som gjør den veldig nyttig for alle typer brukere, selv på farten. Hvis du er en av brukerne som bruker TeamViewer ofte, bør du være kjent med denne ene setningen som lyder som følger: "Initialiser skjerminnstillinger". I de fleste tilfeller vises denne meldingen i ett sekund og laster en annen brukers skjerm. Noen brukere rapporterer imidlertid det TeamViewer forblir låst på dette tidspunktet og går ikke lenger. Hvis du står overfor det samme problemet, vennligst les følgende, siden dette innlegget vil hjelpe deg med å løse dette problemet med TeamViewer på din Windows 10-datamaskin.

Teamviewer Hvordan dele skjerm

Skjermdeling, også kjent som skrivebordsdeling, er praksisen med å dele innholdet på din skjerm med en annen enhet eller flere enheter. Dette kan inkludere alle elementene på en skjerm eller bare ett vindu, som gir full kontroll over synligheten til skrivebordet ditt og garanterer personvern. Ved å dele skjermen din med TeamViewer, har du muligheten til å vise venner, kolleger eller klienter alle medier som er på enheten din uten å måtte sende filer; dette kan inkludere presentasjoner, dokumenter, bilder og til og med videoer. Dessuten lar denne skjermdelingsprogramvaren mottakeren ikke bare se materialet på den delte enheten, men også se når brukeren samhandler med den i sanntid, navigerer i grensesnittet og gjør endringer.

Som en fjernkontrollbruker bruker jeg TeamViewer på en av datamaskinens skrivebord, og det har fungert bra for meg tidligere, men nylig har jeg hatt problemer med å bruke det fordi det alltid sitter fast ved "Initialisere skjermparametere " ledetekst. Kan du hjelpe meg med dette?

Når jeg klikker på installer, sier den ikke «App ikke installert» og ber meg om at enheten min støtter fjernkontrollfunksjonen.

Når dette skrives er årsaken til dette problemet fortsatt uklart. Det kan skyldes kvaliteten på internettforbindelsen din, konflikter i prosessen, feil konfigurasjon av fjerntilgang og mange andre faktorer. For å løse problemet kan du prøve å oppdatere TeamViewer for begge brukerne eller installere den på nytt med Uovervåket fjerntilgang eller endre konfigurasjonen for fjerntilgang. Du kan også prøve å drepe alle motstridende prosesser eller optimalisere Internett-tilkoblingen. For mer informasjon, se alternativene nedenfor.

Hva er årsaken til blokkering på "Display Setup"-stadiet i TeamViewer?

Basert på brukerrapporter og vellykkede reparasjonsstrategier, forsøkte vi å identifisere årsaken til dette problemet.

Teamviewer Host Windows

En kontinuerlig kjøring av TeamViewer må være installert på datamaskinen for at tilkoblinger til enheten alltid skal være tilgjengelig. TeamViewer kan konfigureres til å kjøre kontinuerlig på en maskin ved å bruke TeamViewer-alternativene under eller etter installasjonen.

En virtuell maskin som kjører Ubuntu server 14.04 på en Macbook er installert. I Ubuntu-serveren som ikke har et GUI, installerte jeg TeamViewer (12) og satte opp passordet, men hver gang jeg forsøkte å koble til, ble det sittende fast på skjermbildet "Initialiserer skjermparametere".

Denne feilmeldingen utløses vanligvis av følgende skript:

TeamViewer-versjonen er utdatert – Mulig scenario – TeamViewer-klientversjonen du bruker er utdatert. Versjoner før TeamViewer 12 kommer med en oppdatering som fikser en kjent feil som forårsaker "Initial display settings". Hvis dette scenariet gjelder, bør oppdatering av klienten til den nyeste versjonen på begge maskinene løse problemet.

Teamviewer-problemer

Uavhengig av programvare- og maskinvarekonfigurasjon, rapporterer kunder tilkoblingsproblemer med TeamViewer 15.35.7.

Slettet bakgrunn aktivert – Denne spesielle TW-innstillingen er kjent for å forårsake denne feilmeldingen. Flere brukere har rapportert pålogging uten feil etter å ha deaktivert alternativet "Fjern slettet bakgrunn" i Innstillinger-menyen.

Oppsett av Teamviewer

Det første du må gjøre er åpen TeamViewer og klikk på knappen Uovervåket tilgang. For å starte TeamViewer med Windows, merk av i den første boksen. Dette forhindrer at du må starte appen manuelt hver gang du starter opp. Du kan angi at appen skal kjøre ved oppstart av Windows manuelt om nødvendig, eller den skal gjøre det automatisk.

Visningskvalitet satt til «Optimaliser kvalitet» – Flere berørte brukere rapporterte at etter å ha satt skjermkvaliteten til "Optimaliser hastighet" var problemet løst. Dette rapporteres vanligvis i tilfeller der en av maskinene har en ustabil nettverksforbindelse.

Teamviewer Ingen tilkobling til partner

Du kan kanskje ikke koble til partnerdatamaskinen din via TeamViewer hvis nettverket ditt er ustabilt. Du bør starte nettverket på nytt hvis dette skjer.

Uovervåket fjerntilgang er ikke konfigurert – Denne feilen kan også oppstå når TeamViewer-klienten ikke er konfigurert til å tillate tilkoblinger når noen ikke er tilkoblet. Hvis dette scenariet gjelder, kan du fikse det ved å installere TeamViewer på nytt med automatisk fjerntilgang.

Hvis du ikke ser påloggingsskjermen, kan det være fordi RDP-klienten din ikke støtter automatisk pålogging (for eksempel støtter ikke Microsoft RDP-klienten automatisk pålogging).

Datamaskinen er ikke konfigurert for ekstern tilgang – Det er også mulig at TeamViewer ikke har de nødvendige tillatelsene fordi datamaskinen din ikke er konfigurert for ekstern tilgang. I dette tilfellet kan du overstyre denne innstillingen ved å gjøre en løsning via systemegenskapene.

Det er kjent at prosessen "Initiating Display Parameters" kjører når TeamViewer støtes påBGIinfo (en prosess som tilhører SysInternals) når du møter en TW-applikasjon. Det viser seg at dette skjer fordi begge applikasjonene krever tilgang til visse parametere relatert til bakgrunnsbildet.
Den konfliktende prosessen kan bli deaktivert i dette tilfellet.

Teamviewer-systemoppdatering er ikke aktiv

Et advarselsskilt vises i datamaskinens enhetsstatus som sier "Systemoppdatering er ikke aktiv". I løpet av denne feilen ble TeamViewer oppdatert. Jeg avinstallerte og installerte TeamViewer 14 på nytt for å prøve å løse problemet. Feilen forsvant imidlertid ikke.

Start Teamviewer

TeamViewer gjør fjernstøtte enkelt. Slik kommer du i gang:

Dette ser ut til å være en rask måte å reprodusere problemet på (jeg gjør dette med Surface foran meg på min vanlige eksterne maskin):
-Koble til Surface via TeamViewer
-Koble fra den eksterne maskinen. Overflatelåsskjermen vises.
-vent ca. 30 sekunder til Surface-låseskjermen forsvinner (skjermen blir svart på Surface).
- prøv å koble til på nytt
-Surface vil kort vise låseskjermen (ingenting vises på ekstern maskin) og TeamViewer prøver å koble til. Tilkoblingen vil mislykkes, fast på "Initialiserer skjermparametere.
-Etter et minutt eller så viser TeamViewer Surface som offline
(Tilkobling mistet, kobler til igjen...) og deretter (Feilkode:WaitforConnectFailed)

Gratisprogramvaren Adobe Reader brukes ofte til å vise PDF-filene.

Problemet startet for noen dager siden. Selv om jeg ikke vet når det startet. Det kan ha skjedd etter at jeg installerte den siste Windows 10-oppdateringen.

Verts-PC-en er i standby-modus – En annen mulig årsak til dette problemet er at verts-PC-en for øyeblikket er i standby-modus og skjermen er av. Denne spesielle feilen har vært kjent for å oppstå selv på nyere versjoner av TW.

Endre strøminnstillingene til vertsdatamaskinen for å forhindre at skjermen slår seg av igjen i dette tilfellet.

Sjekk ut denne artikkelen for feilsøking hvis du bare prøver å løse det suspenderte problemet.

Hva du kan gjøre hvis TeamViewer henger under "initialiser skjerminnstillinger"-fasen i Windows 10

Oppdater TeamViewer for begge brukere

 1. TeamViewer-installasjonsprogrammet må startes på nytt for begge brukerne for å bli oppdatert.
 2. Du vil motta en mini popup-melding innen noen få sekunder hvis en oppdatering er funnet når du starter programmet og klikker på hjelpebåndet.
 3. TeamViewers nyeste versjon kan oppdateres ved å klikke på Oppdater og deretter følge instruksjonene på skjermen.

Reinstallerer TeamViewer med automatisk fjerntilgang

 1. Det er først nødvendig å avinstallere TeamViewer ved å bruke Innstillinger-appen i Windows 10 eller Kontrollpanel.
 2. I det kjørende verktøyet, trykk WINKEY+R, skriv inn regedit, og trykk deretter Enter. Dette vil åpne registerredigering. Her er veien til neste nøkkel:
 3. WOW6432Node TeamViewer finnes under HKEY_LOCAL_MACHINE.
 4. Klikk på Avinstaller hvis du vil avinstallere TeamViewer.
 5. Endringene vil bare tre i kraft hvis du starter datamaskinen på nytt.
 6. Når TeamViewer er oppe og kjører, klikker du på Logg inn og åpner administrasjonskonsollen for å få tilgang til administrasjonskonsollen.
 7. Velg Last ned nå under Legg til og legg til datamaskin i øvre høyre hjørne etter at du har åpnet nettstedet eller registrert deg. Klikk på alternativknappen Legg til ny enhet under Legg til og legg til datamaskin.
 8. Installasjonsveiledningen finner du på skjermen. Følg dem.

Sjekk om løsningen fungerer for deg.

Konfigurer fjerntilgang på nytt

 1. Når du høyreklikker en PC, enten den er på skrivebordet eller søkt etter i Windows-søkeboksen, vil du kunne se egenskapene.
 2. For å få tilgang til Remote Settings, klikk på linken til venstre.
 3. Hvis du er i stand til å koble til eksternt til denne datamaskinen, må du kontrollere at det er merket av for Tillat eksterne tilkoblinger til denne datamaskinen.
 4. Avansert-menyen vises nå. Klikk på dette for å åpne et minivindu.
 5. Kontroller at Tillat fjernkontroll er valgt i Fjernkontroll-delen.
 6. Klikk OK.

Hvis dette ikke løser problemet, kan du prøve å bytte til en annen nettleser.

Stoppe motstridende prosesser

 1. I Oppgavebehandling klikker du på Prosess-fanen etter å ha trykket CTRL + Shift + Esc.
 2. Høyreklikk på BGInfos prosessoppføring og velg Avslutt oppgave fra menyen.
 3. Sørg for at problemene løses ved å gjøre dette.

Optimaliser kvaliteten på forbindelsen.

Å bruke denne metoden krever to hensyn.

 • Det første trinnet er å deaktivere datamaskinens bakgrunnsbilde fra å lastes inn.
 • På båndet velger du "Verktøy" og deretter "Alternativer" under "Bånd".
 • Pass på at du merker av i boksen ved siden av "Fjernkontroll" for å bli kvitt den eksterne bakgrunnen.
 • Det er også viktig å optimalisere hastighetskvaliteten.
 • For å optimalisere hastighet for kvalitet, velg Optimaliser hastighet for kvalitet i samme fjernkontrollseksjon.
 • Prøv denne løsningen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up