6 enkle tegneapper for Mac

Mac har lenge vært kjent som «De kreatives verksted». Forestillingen om at de fleste grafiske designere, interiørdesignere, videoanimatorer og arkitekter er mer tiltrukket av Mac-en kan gå et stykke. Mac tiltrekker seg reklamer av to grunner: som det tradisjonelle verktøyet de alltid har brukt eller på grunn av det høye ytelsesnivået. Apropos tradisjon, den første versjonen av Photoshop ble bygd eksklusivt for Macintosh-brukere, noe som ga Mac-en en førstegangsfordel.

Og selv om PC vs. Mac kan være et interessant pitch, vil jeg gå de sikre linjene, og en liste over enkle tegneapper for Mac er alt vi snakker om i dag.

I slekt 5 av de beste tegneappene for Android

1. Patina

Denne søte og enkle tegneappen er absolutt nærmere Microsoft Paint enn Adobe Photoshop på kompleksitetsskalaen, men den lar deg illustrere ting som absolutt ikke ville vært lett å gjøre i Paint. Du vil ikke finne noen kompleksitet som lag her, men innenfor laget du har kan du gjøre mye.

Hopp over

Du kan bruke den til grunnleggende ting som å beskjære, rotere og gjøre fargejusteringer på bilder, men det er også mange andre alternativer her når det kommer til transparenter, penseltyper, konturer og så videre.

Det elegante grensesnittet gjør Patina til en fryd å bruke, og den støtter en myriade av filtyper som PDF-er og Photoshop, sammen med JPG-er, PNG-er og andre vanlige mistenkte.

2. Markup-funksjon i forhåndsvisning

Før du går videre og laster ned en haug med apper du aldri har hørt om, bør du prøve macOSs hemmelige malingsfunksjon, som er gjemt der i den pålitelige Mac Preview-appen.

Når du åpner et bilde i forhåndsvisning, klikker du på ikonet ved siden av søkefeltet øverst til høyre for å åpne `Markup Toolbar$0027, som du raskt finner gjør mye mer enn bare markering.

Denne verktøylinjen fungerer som et grunnleggende maleprogram, som lar deg tegne, tegne, lage former og kommentere bildet du forhåndsviser. Det er til og med noen litt mer avanserte funksjoner, som Smart Lasso, som lar deg velge formene i bildet ditt nøyaktig.

Det er ganske enkelt, men det får jobben gjort når det kommer til dagligdagse gjøremål.

3. Tegning

Denne Mac-tegneprogramvaren pakker alle essene når det kommer til allsidighet. Sketch kan brukes til å lage profesjonelle kunstverk, tegne og designe nettsteder og mye mer. Sketch er en vektorbasert app med ulike funksjoner som en verktøylinje, lerret, redigerbare former og mye mer. Jeg har funnet Sketch litt ujevn, da det kan kreve litt grunnleggende designkunnskap og erfaring. Det er imidlertid et enkelt verktøy å bruke selv for nybegynnere. Du kan globalisere, deformere og rotere på hva som helst.

4. Børst

er et male- og illustrasjonsprogram for Mac Paint Brush er ganske lik Microsoft Paint på Windows når det gjelder funksjonalitet og konstruksjon. Paint Brush tilbyr noen av de beste frihåndskunstopplevelsene i spillet. Det kommer ikke med kompleksiteten eller spesifikasjonskravene til andre tredjepartsapper, men hvis du trenger å få noen illustrasjoner for sporadiske kruseduller, er dette tegneappverktøyet alt du trenger for å redde dagen.

5. Laget med ugagn

er en unik og enkel tegneapp for Mac. Denne appen er så enkel og enkel som du kunne forestille deg. Etter installasjonen møter en tom skjerm deg og du kan begynne å tegne med en gang, og skaper den nostalgiske opplevelsen av penn og papir.

Made with Mischief er ikke vektor- eller pikselbasert og fungerer best på et skrivebord. Made with Mischief har andre spennende funksjoner som å la deg lage og tilpasse settet med børster og blyantverktøy. Made with Mischief er en god app for nybegynnere siden den lar deg tegne uten å begrense størrelsen på lerretet ditt.

6.Kunststyret

er et enkelt tegneprogram for Mac som lar deg lage minimalistiske og forseggjorte kunstverk for profesjonelle og personlige formål. ArtBoard tilbyr mye innen verktøy, funksjoner, brukervennlighetskomponenter og fleksibilitet. Du kan bruke hvilken som helst av deres mange bakgrunner og design.

ArtBoard lar deg jobbe i lag, slik at du kan jobbe med forskjellige aspekter av tegningene dine samtidig. En av de mest bemerkelsesverdige funksjonene til ArtBoard er dra-og-slipp-alternativet som lar deg inkludere bilder direkte fra import. Selv om mangelen på forvrengningsverktøy og mangler ved konvertering av bilder mellom vektor og raster er bemerkelsesverdige, er ArtBoard fortsatt et overlegent tegneverktøy for Mac.

konklusjon

Uten tvil er det mange enkle Mac-tegneapper der ute, både gratis og betalte. Jeg skrev denne listen basert på et overfladisk fokus på å etterligne applikasjoner fra den virkelige tegneopplevelsen, tilgjengeligheten av verktøy, enkelhet, fleksibilitet og grensesnitt. Jeg skal ikke ha siste ord om dette og ser frem til dine forslag. Hvilke av disse tegneappene bruker du? Del gjerne tankene dine nedenfor.

Denne artikkelen ble først publisert i september 2017 og ble oppdatert i juni 2019.

Index
  1. 1. Patina
  2. 2. Markup-funksjon i forhåndsvisning
  3. 3. Tegning
  4. 4. Børst
  5. 5. Laget med ugagn
  6. 6.Kunststyret
  7. konklusjon

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up