Alternativer til Postepay: hvilken du skal velge

Ønsker vi et forhåndsbetalt kortalternativ til Poste Italianes Postepay for å foreta online betalinger? La oss se sammen hvilken vi skal velge.

Postepay er det mest brukte forhåndsbetalte kortet i Italia: enkelt å få tak i, det lar deg ta ut kontanter fra en hvilken som helst minibank på det italienske postkontoret (også kalt Postamat), for å motta lønnen din takket være inkludert IBAN, betale online på e- postsider -handel som Amazon og eBay, kan assosieres med PayPal eller andre betalingstjenester og er sikrere enn en klassisk brukskontogitt at det ikke lar deg overskride utgiftsgrensene dine (det er ikke mulig å ha en negativ saldo og sette deg i gjeld).

Dessverre har dette kortet vært tilgjengelig i noen år har et gebyr som skal betales årlig: selv om betalingen kan kanselleres ved å beholde en viss sum på kortet eller utføre andre aktiviteter, krever det å beholde Postepay en årlig utgift som mange brukere ikke er villige til å betale.

I denne guiden vil vi vise deg de beste alternativene til Postepay-kortetslik at du kan ha et trygt, effektivt forhåndsbetalt kredittkort som er i stand til å erstatte postkortkortet for enhver betaling eller motta lønnen din med trygghet.

LES OGSÅ -> Hvordan foreta usporbare eller anonyme betalinger

1) Hvordan bør alternativet til PostePay være?

Et forhåndsbetalt kort som kan erstatte Postepay må ha følgende egenskaper:

 • Internasjonal krets: det forhåndsbetalte kortet må støtte de mest kjente internasjonale kretsene, som MasterCard eller Visa Electron, slik at det kan brukes på en hvilken som helst minibank i Italia og rundt om i verden.
 • Uten årsavgift: et godt alternativ til Postepay det må ikke ha forvaltningskostnaderslik at du kan bruke den til og med sporadisk uten å frykte at det kan være en skjult utgift.
 • IBAN: for å kunne kreditere lønnen din eller fylle på, må IBAN være tilstede, slik at du kan bruke forhåndsbetalt kort som om det var en ekte brukskonto (uten kostnadene til brukskontoen!).
 • Utgifts- og uttaksgrenser: for å erstatte Postepay-kortet må det være tilstrekkelige uttaks- og forbruksrammer til å dekke alle fremtidige utgifter som vi ønsker å gjøre både i fysiske butikker og ved kontantuttak i minibank.

Vi vil informere deg om at de fleste alternative kort til Postepay må fylles på via bankoverføring, via et annet kort eller via kontantpåfylling (kun for noen kort).

2) YAP-kort

Et utmerket alternativt kort til Postepay er YAP-kortsom fungerer som en kontaktløs betalingsapp (via NFC-telefon) og som en app for å veksle penger, men som også kan bestilles som et fysisk kort (til en pris av €9,95).

For å bruke denne tjenesten registrerer vi en ny konto og laster ned YAP-appen for Android og for iPhoneslik at du kan betale umiddelbart med mobiltelefonen i enhver butikk.

Appen tilbyr et grensesnitt designet for unge og veldig unge mennesker og noen funksjoner designet spesielt for dem, for eksempel kontaktløs betaling, sende penger til venner, betalingsgrupper, betalingsforespørsler (for å laste venner gratis eller de som alltid glemmer pengene i kontanter) og premier forbeholdt kontohavere.

Påfyllingskostnadene er €0,90 (hvis vi fyller på med et annet kort eller ved bankoverføring) og €2,5 (hvis vi fyller på med kontanter kl. Mooney poeng).

Uttak med et fysisk kort (Italia og Europa) koster €1, uttak i resten av verden koster €4; men med dette kortet kan vi betale i butikker i utlandet uten begrensninger (ved bruk av POS).

3) Mooney-kort

Et annet kort som vi kan bruke til å erstatte Postepay er Mooneyet fysisk kort med redusert gebyr som fungerer akkurat som en brukskonto.

Dette kortet kan enkelt administreres fra telefonappen, som vi kan fylle på via bankoverføring, via andre kort og i kontanter (kl. Mooney poeng). Fra appen er det mulig å foreta bankoverføringer og administrere avtalegiro for husholdningsregninger, samt betale regninger, PagoPA og bilavgift.

Kortet har en årlig avgift på €10 belastet direkte på kortkontoen etter aktivering; første års avgift er gratis. Vi kan ta ut penger fra alle minibanker/Bancomat-automater tilknyttet Visa, og vi kan foreta betalinger (i butikk og online) og uttak hvor som helst i Italia og i utlandet.

4) HYPE-konto

Som et gyldig alternativ til Postepay kan vi vurdere HYPE konto.

Denne kontoen gir en virtuelt kort tilgjengelig umiddelbart fra HYPE-appensom kan knyttes til betalingssystemet kontaktløs telefon (for å betale direkte med smarttelefonen).

Det virtuelle kortet som er installert på telefonen lar deg betale i enhver butikk som støtter MasterCard-kretsen (via NFC og kontaktløs POS), men også betale på nettsider, motta bankoverføringer via IBAN, betale regninger, PagoPA og bilavgift direkte fra app og foreta gratis umiddelbare uttak og overføringer.

Kontoen er helt gratis og kan erstatte Postepay veldig bra, spesielt hvis vi ikke vil ha noe fysisk kort; de som ønsker det fysiske kortet kan se det HYPE Nestehvor det fysiske kortet koster €2,90 per måned.

Denne kontoen kan fylles på med kontanter hos en tobakksforretning eller en autorisert butikk, som vist i egen side.

5) Tinaba-kort

Et annet gyldig alternativ til Postepay som vi kan vurdere er Tinaba kortsom gir en konto med italiensk IBAN og Mastercard uten gebyrer, stempelavgift eller aktiveringskostnader.

Med den dedikerte appen for Android og for iPhone vi kan overføre penger til det forhåndsbetalte kortet når som helst, vi kan sende penger til kontaktene våre i adresseboken og også opprette utgiftsgrupper, for å dele kostnadene for en gave eller en samling mellom venner og slektninger.

Kortet lar deg gjøre 4 gratis overføringer per måned; fra den femte og utover betaler du €0,49. Å fylle på kontoen er gratis fra et gratis eksternt kort for beløp over €150.

Konklusjoner

Kontoene og kortene som vises i denne veiledningen vil gi deg fordeler gyldige alternativer til Postepay-kortetslik at vi kan fortsette å kjøpe trygt, holde månedlige og årlige utgifter under kontroll og oppnå alle fordelene vi var vant til å oppnå med Postepay.

Det eneste virkelig gratis kortet er HYPE-kontoengitt at kortet er helt virtuelt i appen: vi kan fortsatt bruke det til å betale i butikker ved å aktivere Google Wallet eller Apple Pay og bringe telefonen nærmere POS via NFC, uten noen gang å trenge det fysiske kortet (som du betaler for ).

Hvis vi ser etter en effektiv og moderne kontaktløs betalingsmetode, inviterer vi deg til å lese vår dybdeanalyse om Satispay.

For mer informasjon kan vi også lese vår guide til beste gratis virtuelle kredittkort.

Index
 1. 1) Hvordan bør alternativet til PostePay være?
 2. 2) YAP-kort
 3. 3) Mooney-kort
 4. 4) HYPE-konto
 5. 5) Tinaba-kort
  1. Konklusjoner

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up