Slik tømmer du WhatsApp-cache på Android og iPhone

Er WhatsApp for treg eller åpner ikke alle chatter riktig? La oss se hvordan du gjenoppretter ytelsen ved å tømme appbufferen fra Android og iPhone

Apper installert på telefoner akkumulerer data ved hver bruk, og lagrer dem i en dedikert del av internminnet kalt "cache". Hva skjer er intet unntak fra denne regelen: den berømte meldingsappen fyller hurtigbufferen på Android og iPhone hver gang vi åpner chatter og grupper, selv uten å svare noen (bare åpne appen for å få en økning i okkupert cache).

I de følgende kapitlene vil vi vise deg hvordan tømme WhatsApp-cache på Android og iPhone, ved å bruke både metodene innebygd i operativsystemene og metodene som tilbys av selve WhatsApp-appen. For de som vil bruke en app, vil vi vise deg hvordan du bruker de innebygde rengjøringsmidlene på Android-telefoner og de beste appene som kan tømme WhatsApp-cache raskt.

1) Tøm WhatsApp-cache på Android

For å umiddelbart tømme WhatsApp-bufferen på Android kan vi bruke den verktøy integrert i WhatsApp for plassforvaltning. For å fortsette, åpne WhatsApp-appen, trykk på de tre prikkene øverst til høyre og trykk på menyen Plass og datavelger vi menyen Administrer plass og i den nye skjermen som åpnes, kan vi slette de tyngste og mest ubrukelige elementene ved å bruke elementene under seksjonen Sjekk og slett disse elementene.

I tillegg til metoden integrert i WhatsApp (som også renser ubrukelige chat-filer) kan vi alltid Tøm hurtigbufferen fra Android-innstillingene, for umiddelbart å rydde opp ubrukelige filer generert av appen; i dette tilfellet kan vi fortsette ved å åpne appen Innstillingervelge menyen Appved å trykke opp Appadministrasjon (eller lignende navn), ved å trykke på navnet på appen Hva skjerved å trykke på knappen Slett data nederst og velge elementet Tøm cache.

2) Tøm WhatsApp-cache på iPhone

Selv på iPhone kan vi bruke to forskjellige metoder for å tømme WhatsApp-cache. Den første metoden (enklere og anbefalt for alle) innebærer å åpne appen ved å trykke nederst til høyre på menyen Innstillingervelg menyen Plass og datatrykke på Administrer plass og naviger gjennom chattene som tar opp mest plass, for å gjenopprette plass mellom ubrukelige filer, filer videresendt mange ganger og morsomme videoer (men sett bare én gang og igjen for å ta opp ubrukelig plass).

Hvis vi derimot ønsket å slette hele WhatsApp-cachen, innebærer den eneste gyldige metoden å avinstallere og installere appen på nytt; før du fortsetter da vi sikkerhetskopierer WhatsApp til iCloud og bare når sikkerhetskopieringen er fullført, åpner vi appen Innstillingerla oss komme inn i menyen Generelltrykker vi på elementet iPhone plassla oss bla til vi finner appen Hva skjer og etter å ha klikket på den, trykker vi på knappen Slett apper.

Etter å ha slettet appen åpner vi App Store igjen og laster ned WhatsApp igjen; ved første start gjenoppretter vi også den tidligere lagrede sikkerhetskopien ved å bruke telefonnummeret vårt og iCloud-kontoen.

3) Innebygde rengjøringsmidler for å tømme WhatsApp-cache

På mange moderne Android-telefoner (som f.eks Xiaomi) finner vi gode rengjøringsmidler som er i stand til å tømme hurtigbufferen for alle apper, inkludert WhatsApp; i mange tilfeller finner vi også en dyprensegentlig veldig nyttig hvis vi trenger å gjenopprette plass fra internminnet.

For å åpne Xiaomi-renseren åpner vi appen Sikkerhettrykker vi på menyen Renere og på slutten av systemskanningen trykker vi på Clean-knappen for å begynne å rense system- og appbufferen.

Etter rengjøring kan vi også åpne menyen Dyp rengjøringutmerket for å søke etter de største filene som er lagret på systemet (i seksjonen Appdata Og Store filer), slett de største WhatsApp-chattene og gjenopprett mye plass som er okkupert unødvendig.

4) App for å tømme WhatsApp-cache

Hvis de innebygde metodene i telefonene dine ikke er nok til å tømme WhatsApp-cache vi kan alltid stole på rengjøringsapperog velger kun de som er optimalisert for dataene og hurtigbufferen generert av WhatsApp under bruk.

Den beste WhatsApp cache cleaner-app på Android Og SD hushjelpi stand til å oppdage cachen til hver app installert på telefonen, slette ubrukelige data, overflødige data og midlertidige filer generert av WhatsApp og andre apper.

Det beste alternativet til SD Maid er CCleanersom vi snakket om i veiledningen om hvordan bruk CCleaner for Android gratis for å rense telefonen.

Hvis vi eier en iPhone det er ikke mange apper som er i stand til å rense appbufferen grundig (på grunn av restriksjonene som er pålagt av Apple); den er den beste i sitt slag Ren mesteren utmerket app som er i stand til å oppdage dupliserte bilder, oppdage store videoer og komprimere bildene og videoene som vi bryr oss så mye om, slik at de tar mindre plass i internminnet.

Konklusjoner

WhatsApp-cache kan bli et alvorlig problem hvis vi har en telefon med 128 GB plass (eller mindre) og vi chatter veldig mye med venner. For å unngå å tette telefonen din er det best å kjenne teknikkene godt tøm WhatsApp-cache på Android og iPhonefor å kunne handle uavhengig med jevne mellomrom (minst en gang i måneden) og holde meldingsappen alltid rask og effektiv.

For å lære mer kan vi lese våre guider til app for å rense Android fra ubrukelige og midlertidige filer og hvordan slett data på iPhone og rengjør minnet.

Index
  1. 1) Tøm WhatsApp-cache på Android
  2. 2) Tøm WhatsApp-cache på iPhone
  3. 3) Innebygde rengjøringsmidler for å tømme WhatsApp-cache
  4. 4) App for å tømme WhatsApp-cache
    1. Konklusjoner

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up