Programmer for å lage et visittkort eller merke

Gratis programmer for Windows og Mac for å tegne, skrive og lage visittkort, postkort eller merker

For å lage visittkort uten å gå til skriveren (hvor du kan bruke mye penger, spesielt hvis vi må skrive ut mer enn 100 kort) kan vi bruke noen programmer for Windows eller stole på noen nettsteder med visittkortmalerså det er bare å fylle dem ut og skrive dem ut.

I den følgende guiden vil vi vise deg lage visittkort eller merker, bruker kun verktøy som garanterer profesjonelt utseende kort som er enkle å bruke til enhver anledning. Disse kortene kan skrives ut hjemme (ved hjelp av en skriver og

LES OGSÅ -> Skann bilder av visittkort (App for Android og iPhone)

1) Microsoft Word

Den beste metoden for å lage visittkort innebærer å bruke Microsoft Wordintegrert i Microsoft Office-pakken Og kan også brukes gratis for en kort periode.

Når Word er åpent på datamaskinen vår, trykker vi på menyen Nybruker vi søkefeltet i midten av applikasjonen og skriver inn visittkortslik at du kan se alle visittkortmalene som støttes av Word.

Når vi har valgt den modellen som passer for aktiviteten vår, trykker vi på den for å velge den, vi trykker på knappen Skape og på slutten av innlastingen fortsetter vi med endringen av alle tekstfeltene på det første kortet og trykker på Enter-tasten på tastaturet etter hver endring, for å bruke endringen på alle visittkortene på kortet. ark.

Når endringene er gjort, trykk øverst til venstre i menyen Filtrykker vi på trykk og vi velger hvor mange ganger vi skal skrive ut det samme arket, slik at vi har et tilstrekkelig antall visittkort.

For å lære mer kan vi lese guiden vår for skrive ut visittkort med Word eller LibreOffice.

2) LibreOffice Writer

Som et gratis alternativ til Word kan vi bruke LibreOffice Writeren del av open source-pakken som fritt kan lastes ned fra offisiell side og kan brukes til å redigere visittkortmaler.

For å bruke LibreOffice Writer til å lage visittkort velger vi riktig kortmal fra PoweredTemplate-nettstedtrykker vi på knappen Nedlastinger på modellsiden velger vi formatet Microsoft Word og når nedlastingen er fullført, åpner vi visittkortmalen med LibreOffice Writer.

Den tomme billetten åpnes og fylles ut i hvert felt. Når kompileringen er fullført, trykk på øverst i menyen Instrumentertrykker vi på menyen Guidet serietrykk og følg trinnene for å importere dataene som er lagt inn i visittkortet, slik at de kan replikeres flere ganger på ett enkelt ark. Hvis vi ønsker å forenkle kan vi også ta oss til Fil -> Skriv ut og skrive ut en billett på hvert ark for antall ark som trengs, selv om dette øker papirsvinnet betydelig.

For å få mest mulig ut av LibreOffice kan vi også lese guiden vår Beste utvidelser for LibreOffice å installere.

3) Sider (Mac)

Hvis vi har en Mac eller MacBook kan vi også bruke appen (i tillegg til Microsoft Word). Siderappen integrert i de nyeste versjonene av macOS og også tilgjengelig fra nettside; i sistnevnte tilfelle kan vi også bruke Pages fra Windows eller andre enheter som har en nettleser (vi må fortsatt bruke en gyldig Apple-konto for å logge inn).

Når Pages er åpen, bla opp gjennom menyene med tilgjengelige maler til vi finner Visittkortvelger vi modellen vi har tenkt å bruke blant de foreslåtte, og når de er åpnet, fyller vi ut alle feltene i den første billetten, for raskt å gjenskape dem på alle de andre billettene som finnes.

På slutten av endringene på Mac lagrer vi modellen ved å trykke på menyen Fil > Eksporter som > PDF eller bruke funksjonen Fil -> Skriv ut; hvis vi bruker nettversjonen av Pages, kan vi umiddelbart skrive ut visittkortene ved å trykke på det skiftenøkkelformede ikonet (øverst til høyre) og til slutt trykke på knappen trykk.

4) CardWorks visittkort

Alternativt kan vi lage visittkort ved hjelp av programmet CardWorks visittkort.

Når programmet er åpent, trykker vi på standard visittkortet som tilbys i programgrensesnittet, deretter trykker vi på Set Business Information og endrer alle de foreslåtte feltene, for umiddelbart å endre alle visittkortene med informasjonen om aktiviteten som er utført . Når endringene er fullført, trykk på Skrive ut for å skrive ut billetter eller bruk knappen Lagre som/eksporter for å lagre visittkort i PDF-format, slik at du kan skrive dem ut senere.

5) Visittkort Robo

Hvis vi derimot ønsker å bruke en nettbasert nettjeneste for å lage visittkort, kan vi stole på nettstedet Visittkort Robo.

Å bruke dette nettstedet er egentlig veldig enkelt: vi fyller umiddelbart ut alle feltene som tilbys på høyre side av skjermen, laster opp en personlig logo ved å trykke på knappen Last opp logotrykker vi på knappen Forhåndsvisning og hvis du er fornøyd med resultatet, trykk på Last ned-knappen under visittkortet for å umiddelbart laste ned PDF-filen til visittkortet.

6) Canva (online)

Hvis vi ønsker å bruke en nettside til å lage visittkort kan vi stole på Canvaet ekte referansepunkt for alle grafiske prosjekter.

For å starte, la oss åpne nettstedet, bruk søkefeltet øverst, skriv visittkort, la oss velge en av de nåværende stilene og trykke på den; Canva online-editoren åpnes, hvor du kan se alle malene basert på stilen du ønsker, redigere navn og personlige detaljer, endre farge, form og bredde på teksten.

På slutten av prosessen kan vi starte utskriftsprosessen direkte online ved å trykke på toppen Skriv ut visittkort; Canva tar seg av å skrive ut de forespurte billettene og få dem levert direkte hjem til deg, med ekspressfrakt.

7) Adobe Express (online)

Et annet gyldig nettbasert program for å lage et visittkort eller profesjonelt merke er Adobe Expresskan brukes gratis etter registrering eller pålogging med en rask konto.

For å fortsette, la oss åpne nettstedet Adobe Expresstrykk på toppen Logg Innla oss velge en av hurtigkontoene som er tilgjengelige (vi kan bruke Google, Facebook, Apple ID og Twitter), la oss gå til startskjermen til tjenesten og deretter bruke søkemotoren øverst for å søke visittkort.

Etter søket bruker vi sidefiltrene til venstre for å avgrense det, og etter å ha identifisert det ideelle visittkortet, la oss trykke på den og endre all informasjonen innived å bruke Adobe-verktøy til også å gjøre forbedringer i fargen, stilen og formen på visittkortet.

Så snart vi er fornøyde med resultatet presser vi på nedlasting for å laste ned bildet av visittkortet (for å skrive ut senere) eller bruk knappen Dele å dele det på sosiale medier.

Konklusjoner

Metodene vi har vist deg lar deg lage et visittkort eller merke hjemme, uten å måtte stole på eksterne tjenester og bruker ofte programmer som allerede finnes på PC-ene eller Mac-ene som vi bruker hver dag.

For å oppdage andre nettsteder som lar deg lage visittkort på nettet, kan vi lese guiden vår om hvordan lage gratis visittkort på nettet.

For å lære mer kan vi også lese vår guide om hvordan lage sider for redaksjonell utskrift (DTP) som ligner på Microsoft Publisher.

Index
  1. 1) Microsoft Word
  2. 2) LibreOffice Writer
  3. 3) Sider (Mac)
  4. 4) CardWorks visittkort
  5. 5) Visittkort Robo
  6. 6) Canva (online)
  7. 7) Adobe Express (online)
    1. Konklusjoner

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up