Beste apper for å redigere videoer og redigere filmer (Android og iPhone)

Beste gratis apper på Android og iPhone for å redigere videoer og bilder, klippe og lage filmer med filtre, spesialeffekter, musikk og fades

Med moderne smarttelefoner kan vi ta opp videoer som om vi bruker et ekte profesjonelt videokamera. Det praktiske med smarttelefonen er at den alltid er klar til å fange et morsomt øyeblikk som skjer rundt oss og dele dette fangede øyeblikket på YouTube, Facebook, Instagram eller i venners private chatter.

I den følgende guiden vil vi vise deg hva de er beste appene for å redigere videoer og redigere gratis på Android og iPhoneanbefaler brukervennlige apper, umiddelbart tilgjengelig fra referansebutikken for enheten som er i bruk og innen alles rekkevidde.

LES OGSÅ -> Hvordan redigere en video på TikTok

1) Skjøte

En av de beste appene vi kan bruke til å redigere videoer er Skjøtetilgjengelig for Android og for iPhone/iPad.

Appen lar deg legge over to eller flere bilder eller to klipp av samme video, legge til og tilpasse tekster, legge til lyder og musikk, redusere hastigheten og øke hastigheten på videoer og legge til hundrevis av forskjellige effekter, for å lage perfekte videoer for TikTok eller for Instagram med bare noen få trykk på skjermen.

2) VN Video Editor

Blant de mest komplette og avanserte redaktørene som vi kan bruke på en telefon eller nettbrett finner vi VN Video Editortilgjengelig gratis fra Google Play Butikk og fraApple App Store.

Appen er et reelt referansepunkt for de som ønsker å legge til tekster og klistremerker til videoer, men også for de som ønsker å slå sammen to eller flere videofragmenter, legge til musikk, legge til animasjoner via keyframe, endre gradientfarge med avanserte filtre og dele alt via sikker deling med passord.

3) PowerDirector

For de som vil ha en enkel, men komplett editor med hver funksjon, kan du prøve den PowerDirectortilgjengelig gratis for Android og for iPhone/iPad.

Denne appen er designet for å gi enkle og avanserte verktøy samtidig, for å tilfredsstille behovene til alle typer brukere. Med PowerDirector kan vi legge til tekster og klistremerker, endre bakgrunnen, endre stilen og effektene for den valgte videoen, blande to eller flere videoer sammen, redusere hastigheten eller øke hastigheten på hele videoen eller bare deler av klippet og sette inn animerte titler mens du ruller videoen.

4) Funimate

Blant de kraftigste og enkleste redaktørene å bruke fra en telefon eller nettbrett finner vi også Funimatetilgjengelig for Google Play Butikk og for Apple App Store.

Inne i appen finner vi en rekke verktøy og filtre for å effektivt redigere hvilken som helst video: overganger, tilpassede animasjoner, videoeffekter, tekst og filtre, klistremerkesett, bakgrunner og overlegg.

Det er virkelig tusenvis av videoredigeringsalternativer, så vel som knapper for rask deling på TikTok eller andre videokompatible sosiale nettverk.

5) KineMaster

KineMaster er fortsatt en av de beste videoredigererne for mobiltelefoner, som kan lastes ned gratis Android og for iPhone.

Appen tilbyr enkle verktøy for å endre farge, metning, lysstyrke og også for å legge til overgangseffekter. Det er mange temaer å velge mellom og visuelle effekter, men for å fjerne applikasjonsikonet fra redigerte videoer må du betale for fullversjonen.

Med KineMaster kan du jobbe på flere lag og legge til effekter, beskjære klipp ramme for ramme, optimalisere belysning, legge til lyd og mye mer.

6) GoPro Quik

En annen app som vi kan prøve å redigere videoer er GoPro Quiktilgjengelig for Android og for iPhone.

Dette veldig brukervennlige verktøyet lar deg lage personlige videoer med bilder og musikk der du bare trenger å velge bilder og videoer fra rullen eller albumene dine, velge musikk, legge til skriving, klippe ut deler og fremfor alt velge redigeringsstil.

Vi kan gå dypere inn i diskusjonen ved å lese artikkelen vår Quik for å lage videoer med bilder og musikk gratis.

7) Adobe Premiere Rush

En annen veldig god app for profesjonell redigering av videoer er Adobe Premiere Rushogså tilgjengelig gratis for Android og for iPhone.

Med denne appen vil vi raskt kunne redigere alle videoopptak med smarttelefonen og bruke effekter, fjerne deler av videoen, legge til et bakgrunnsspor og endre hastigheten på videoen, for å redusere hastigheten eller øke hastigheten.

8) inShot

inShot det er en annen app for Android Og iPhone flott for redigering av video- og lydfiler med bare noen få trykk på skjermen.

Ved å bruke denne appen vil vi kunne legge til utallige filtre og effekter, overganger, stemmeopptak, hastighetskontroller og alt annet for å forbedre alle typer videoer, også de som er lastet ned fra nettet. Også utmerket som videoformatkonvertering og som lydredigerer .

9) Videoshop

Videobutikk Til Android Og iPhone er en morsom app, perfekt for folk som ønsker å lage sosialt innhold for å dele på Facebook eller Instagram.

Det er mange lydeffekter, inkludert dyrelyder, prutter, eksplosjoner og latter. Det er også et stop motion-verktøy, støtte for videolysbildefremvisninger, musikk, funksjoner for trimming, sakte film, rask film, voice-over og avspilling bakover.

10) Flere apper for å redigere videoer

I den første delen av guiden viste vi deg hva som etter vår mening uten tvil er de beste appene for å redigere videoer på Android og iPhone, men det er ingen mangel på alternativer som kan være på samme nivå eller til og med overlegne for noen funksjoner. Hvis de ikke er nok for deg eller vi ønsker å prøve andre alternativer, kan du bare se listen nedenfor:

 • Video.Guru (Android) er en gratis app fra inShot som lar deg endre størrelsen på videoen, endre bakgrunnen og farger, legge til musikk, lyder, effekter eller opptak, legge til effekter, filtre, tekst og mye mer, til og med lage en ny film med bilder i lysbildefremvisning.
 • ActionDirectorbare for Androidlar deg ta opp og redigere videoer, bruke effekter og dele med venner på sosiale medier.
 • CapCut gratis på Android og for iPhone det er en gratis og komplett videoredigeringsapp, med verktøy for å klippe, reversere og endre hastighet til videoer, for å legge til effekter og filtre, musikk og så også klistremerker og skrifter. Virkelig utmerket, dette er en av de beste applikasjonene som ble utgitt i 2020.
 • LIV Til Android og for iPhoneHelt gratis, det er en enkel videoredigeringsapp med alle funksjonene du trenger. Du kan øke hastigheten på eller senke en video, legge til tekst og overgangseffekter, legge til glittereffekter, bruke filtre, legge til animert musikk og hode, lage videokollasjer og eksportere kreasjonene dine i HD-kvalitet, uten begrensninger.
 • Androvid det er en av de beste appene for klipp og del video og rediger lyd på Android.
 • Videospranggratis for Android og for iPhone, ble kåret til den beste applikasjonen takket være dens evne til å manipulere videoer med kraftige verktøy som kan brukes på en enkel og intuitiv måte. Du kan blande videoer og bilder, redigere videoer og filmer, lage filter- og effektoverlegg, legge til tekst, overganger og musikk med det endelige resultatet av en fullverdig kinovideo.
 • WeVideo er en av beste nettapper for redigering av videoer på nettet som også gir en app for Android komplett og en app for iPhone og iPad som kun tjener til å laste opp videoer som senere kan redigeres av nettstedet. Appen på Android lar deg redigere video på mobiltelefonen ved hjelp av det svært enkle grensesnittet. Du kan velge mellom en rekke temaer, legge til en lydfil og deretter publisere videoen til din offentlige eller private WeVideo-side. WeVideo sørger for at videoen forblir på skyserveren slik at du kan redigere den videre ved hjelp av PC-en.
 • Magisto det er en applikasjon for Android Og iPhone, gratis (dog med noen begrensninger i gratisversjonen), som jeg allerede har snakket om tidligere fordi den også er tilgjengelig som nettapplikasjon. I praksis er Magisto vant til Lag minimusikkklipp ved å ta de beste scenene fra en video automatisk. Deretter tar du en allerede innspilt video, til og med en lang, og med Magisto forvandler du den til et mindre kunstferdig redigert klipp med bakgrunnsmusikk. Magisto gjør alt selv og lar deg også redigere forskjellige videoer og bilder sammen ved å smelte dem sammen. Begrensningen for gratisversjonen er at du ikke kan lagre videoer og det er en maksimal lengdegrense.
 • VideoShow: videoredigerer Android og for iPhone er en eksepsjonell app som redigerer videoer og bilder sammen, med mange redigeringsverktøy, effekter, musikk, for å lage et profesjonelt videoklipp på en veldig enkel og kraftig måte. Du kan legge til ting som klistremerker, undertekster, filtre, stemmen din, overgangseffekter, GIF-er, et kyss, kronbladseffekt, bobler, stjerneskudd, torden, snø og mye mer til videoene dine.
 • I Google Foto kan du lage og redigere videoer og filmer enkelt selv med musikk lagt til fra din personlige sangsamling.
 • VivaVideo: Gratis videoredigerer det er en app Android og for iPhone også i stand til å ta opp videoer med kameraet og legge til temaer, videoeffekter, titler og overganger. Du kan også bruke den med effekter som sakte film, sakte film, rask film, musikkvideoer og FX.
 • Filmora GO videoredigerer det er en app for Android Og iPhone forskjellig fra de andre, med unike effekter å legge til videoer og deretter også bilde-i-bilde-redigeringsverktøy, overlegg, voice-overs, sakte film, titler og mye mer.
 • FXGuru er en flott og gratis applikasjon for Android Og iPhone som lar deg redigere innspilte videoer med science fiction-kinoeffekter. Du kan legge til missilangrep, ankomsten av UFOer, flammekastere, eksplosjoner og andre effekter som er verdt de beste Michael Bay-filmene. Applikasjonen har også kraftige verktøy for å ta den perfekte videoen og lar deg legge til ulike effekter veldig enkelt.
 • VizmatoFor Android og for iPhone det er en applikasjon for iPhone som gjør videoer til spill med sprø effekter, lydtransformasjoner, filtre, bildetekster og skriving, og muligheten til å klippe og slå sammen klipp eller dele videoer med en delt skjerm. Den lar deg også redigere flere videoer sammen. Med denne appen kan du også bruke effekter mens du spiller av videoen, live mens du spiller inn.
 • Videoredigerer VideoramaAlene iPhonelar deg rotere videoer, bruke redigeringsverktøy for å legge til tekst, bilder, musikk og filtre, duplisere videoer og legge til forskjellige overgangseffekter.
 • Du kutter det er en app Android ligner på Windows Movie Maker, hvor du kan lage videoer ved hjelp av bilder og musikk. I tillegg til dette kan du også slå sammen videoer, klippe dem, bruke overgangseffekter.
 • Video Editor - videoeffekter, videoredigering det er kun en app for Android av inShot, tildelt som en av årets beste søknader. Det er en ganske enkel videoredigerer, som har den spesielle egenskapen til å ha kunstneriske Glitch-effekter som har en stor effekt på å gjøre enhver film spesiell.

La oss prøve alle appene som er angitt og finne den beste for videoredigeringsbehovene våre på telefonen eller nettbrettet.

Konklusjoner

For å redigere videoer er det ikke nødvendig å flytte videoene som er tatt opp med smarttelefonen til PC-en, siden appene fra Android- og iPhone-butikkene er fulle av apper som lar deg enkelt redigere en video uten å måtte ta "en grad" for å bruke de komplekse dataprogrammene som finnes.

Hvis vi ser etter apper for å gjøre karaoke med musikkvideoer, kan vi lese guiden vår til Karaoke-app for å lage musikkvideoer på iPhone og Android.

Alternativt kan vi lære hvordan du lager nye videoer og redigerer dem for å gjøre dem morsomme for sosiale medier ved å lese våre guider om hvordan Lag bildehistorier, filmer og musikkvideoer med Android og iPhone og hvilke som er best Apper som TikTok for å lage musikkvideoer der du kan synge med.

Index
 1. 1) Skjøte
 2. 2) VN Video Editor
 3. 3) PowerDirector
 4. 4) Funimate
 5. 5) KineMaster
 6. 6) GoPro Quik
 7. 7) Adobe Premiere Rush
 8. 8) inShot
 9. 9) Videoshop
 10. 10) Flere apper for å redigere videoer
  1. Konklusjoner

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up