Beste gratis programmer for musikere

Beste gratis programmer dedikert til musikere og de som lærer å spille

Når vi snakker om å lage musikk er vi ikke begrenset til programmer for å konvertere lydspor eller mikse musikk, men vi må også ta hensyn til gratis programvare som støtter de som kan og spiller musikkbåde på et profesjonelt nivå og fremfor alt på et amatørnivå, for de som lærer.

I den følgende guiden vil vi vise deg beste gratis programmer for å lage musikk, slik at vi kan spille et instrument eller lage våre egne sanger uten å måtte bruke en krone. Selv om de beste programmene i kategorien er betalt, er det ingenting som hindrer oss i å starte med disse applikasjonene og deretter gå videre til premium-programmer.

LES OGSÅ -> Beste gratis lydredigerere for å redigere musikk og opptak

Beste programmer for å lage musikk

1) Sonic Visualizer er et kraftig lydvisualiseringsverktøy for Windows, Mac og Linux. Selv om det grafisk er veldig grovt og lite tiltalende, er dette programmet i stand til å reprodusere et bredt spekter av grafiske effekter og vise dem i separate bokser, lagvis oppå hverandre. Sonic Visualizer kan utvides via nedlastbare plugins. VST-plugins støttes ikke direkte, men Windows-brukere kan få dem, med noen begrensninger, via Audacity VST Enabler.

2) BPMinus er en moderne lydmanipuleringsprogramvare som ligner på SlowMP3 med forskjellige alternativer. Redigeringsverktøy lar deg endre tempoet til musikken ved å senke den eller øke hastigheten, samtidig som tonehøyden opprettholdes; du kan endre tonen og balansere lyden med Stereo Mix. BPMinus støtter nesten alle lydformater, men for noen formater må du installere flere plugins fra alternativfanen.

3) GBK musikk Det er et hendig verktøy for å finne akkorder og skalaer med letthet
Programmet for musikere er nyttig for å finne skalaer og akkorder for gitar og keyboard, for høyrehendte og venstrehendte, med grafisk visning.

4) Pitch øretrener det er i stedet et gratis læringsprogram for de som ønsker å trene øret til musikk. Dette lille programmet spiller notater basert på visse brukerdefinerte parametere og ber deg identifisere dem.

5) Forte Free og Musicore de er to programmer som allerede er beskrevet i artikkelen om som å skrive notene til en sang på datamaskinen og lytte til den mens den komponeres. Spesielt den første, den er veldig enkel å bruke selv for nybegynnere. Til disse kan vi også legge det italienske programmet Lese notater.

6) Noteflight for å komponere musikk på din PCskrive notater for å skrive ut og laste ned partitur er ikke et program, men en nettapplikasjon som allerede er beskrevet i et annet innlegg.

7) Høstere Det er kanskje det kraftigste gratis innspillingsstudioet å laste ned, selv om det er veldig komplisert og anbefales kun til de som kjenner musikk godt og vet hvordan man bruker dataprogramvare.
Reaper var allerede nevnt i artikkelen Miks og lag musikk fra profesjonelle DJ-er på din PC med de beste gratisprogrammene.

8) Audacity er den beste av Lydredigeringsprogrammer for redigering av musikk og opptak beskrevet i en annen artikkel.

9) Lydtuner det er i stedet et program for musikere som trenger å stemme eller stemme instrumentet sitt.
I en annen artikkel, alle programmer for å stemme en gitar.

10) Notasjonsspiller for å se notene til hver sang mens du lytter og lagre partituret.

11) LMMS det er et gratis og multiplattformverktøy som er nyttig for å spille forskjellige typer instrumenter, bruke samples og mikse elementer av forskjellige sanger, for å lage vår egen musikk uten å bruke en krone. Den støtter en rekke plugins (VST og SoundFont) og kan eksportere musikk i råformat eller i et av de mest populære digitale lydformatene.

12) Ardor er et annet gyldig åpen kildekode-program for å lage musikk på PC-en. Den inkluderer flere signalrutingsverktøy, redigerings- og mikseverktøy og et grensesnitt som egner seg for å jobbe med ny musikk.

1. 3) DarkWave Studio det er et utmerket verktøy for alle musikere som ønsker å lage musikk ved hjelp av åpen kildekode-programmer. Applikasjonen tilbyr alt du trenger som sekvensredigering, flersporsopptaker, virtuelt studio, mønsterredigering og andre nyttige funksjoner i prosessen med å lage ny musikk.

14) Mixxx Det er en gyldig mikser av lyder og lydkilder som kan brukes både til studioopptak og til live lydopptak. Dens åpen kildekode gjør at den enkelt kan utvides og tilpasses ethvert musikalsk scenario, og hjelper musikere å lage musikk raskt og enkelt.

Konklusjoner

Skjønt i denne bransjen mange programmer er betalt og optimalisert for Mac (et referansepunkt i det musikalske feltet), ingenting hindrer oss i å bruke en bærbar PC eller en stasjonær PC med Windows og prøv et av programmene nevnt ovenforslik at vi kan lage musikk gratis.

Før eller siden vil vi gå videre til premium-programmer (også for et bildeproblem), men for å begynne å skrive musikk kan vi lage vår egen samling av programvare for musikere, til bruk når vi føler oss inspirert til å lage musikk.

Om samme tema kan vi lese våre guider om programmer for å lære å spille musikk med guider og øvelser og på gratis programmer for arrangementer og beatmakere.

Index
  1. Beste programmer for å lage musikk
    1. Konklusjoner

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up