Auslogics BoostSpeed ​​​​vil øke hastigheten på PC-en din som lovet

Dette er en sponset artikkel og ble gjort mulig av Auslogics. Det faktiske innholdet og meningene er de eneste synspunktene til forfatteren, som opprettholder redaksjonell uavhengighet, selv når en artikkel er sponset.

PC-en din blir tregere, og du aner ikke hva som forårsaker dette. Det kan være problemer med harddisken, feilkonfigurasjoner, systemprosesser som ikke reagerer, fragmenterte filer, ugyldige registeroppføringer, RAM-problemer eller en rekke andre ting. Du har prøvd alle Windows-diagnoseverktøyene du kjenner til, men ingen ser ut til å fungere. Men har du prøvd noen tredjepartsapper? Sannsynligvis ikke.

Sannheten er at tredjeparts systemoptimaliseringsverktøy ofte blir sett på med mistenksomhet, og jeg prøver alltid å unngå dem så mye jeg kan. Selv om det er sant at noen tredjeparts systemoptimaliseringsverktøy kan ødelegge PC-en din, er det noen få som kan være veldig nyttige, og Auslogics BoostSpeed ​​​​10 er en av dem. Jeg hadde privilegiet av å teste dette programmet på en veldig treg og problemfylt Windows 10-PC for å skrive denne ærlige anmeldelsen av programmet.

BoostSpeed ​​​​Oversikt

Auslogics BoostSpeed ​​​​annonseres som et speedup-verktøy for Windows. Men i det øyeblikket du graver deg inn i menyen, vil du oppdage at dette programmet gjør mer enn bare å fange blikket. Innenfor menyen er verktøy for å beskytte personvernet ditt, øke stabiliteten, rense registeret, defragmentere harddisken og mye mer. Det er et komplett sett med verktøy som jobber sammen for å holde PC-en i optimal stand.

Dette programmet kommer med en merkelig blanding av nyttige komponenter designet for å revitalisere PC-en din. Med over femten avanserte verktøy, tilbyr den sanntids CPU- og minneoptimalisering, harddiskdefragmentering, opprydding av søppelfiler, registeropprydding og personlige tilpasningstips for å gjenopprette PC-en til sin prakt. Den tilbyr også en beregning for bonusfunksjoner som ikke er relatert til ytelse, men jeg fant dem veldig nyttige.

Disse inkluderer filmakuleringsverktøy, duplikatfilsøker, diskutforsker og systeminformasjonsverktøy, blant andre. Systeminformasjonsverktøyet kan for eksempel være nyttig når du vil vite systemkonfigurasjonen for å konsultere en tekniker eller sjekke maskinvarekravene. Jeg prøvde dette verktøyet på PC-en min, og det var i stand til å samle all maskinvare- og programvareinformasjon på ett sted, inkludert statusen til alle stasjonene.

Siden BoostSpeed ​​​​er en pakke med atten verktøy stablet i ett program, var jeg skeptisk til dets innvirkning på RAM og CPU-bruk. Så jeg sjekket ut programmet for å se hvordan det gikk sammen med andre løpende apper. Dette er hva jeg oppdaget.

BoostSpeed ​​​​bruker en betydelig lav mengde RAM og CPU. Dette betyr at dens tilstedeværelse ikke vil bremse datamaskinen eller gassen på ytelsen på noen måte.

Auslogics BoostSpeed ​​​​10: Funksjoner og høydepunkter

Som nevnt ovenfor kommer BoostSpeed ​​​​10 med et univers av spennende funksjoner som alle er designet for å optimalisere PC-ens ytelse. Her er spesifikasjonene og høydepunktene fra listen.

 • rengjøring av harddisken

 • rense registeret

 • Øk internettforbindelsene

 • Defragmenter disker og reparer registret

 • Juster vinduene for best ytelse

 • Endre Windows-innstillinger for å optimalisere ytelsen

 • Bidra til å beskytte personvernet ditt

 • Sjekk harddiskstatus

 • Gjenopprett slettede filer

 • ødelegge konfidensielle dokumenter

 • Frigjør diskplass fra alle slags søppelfiler

 • Utforsk stasjoner og systeminformasjon

 • Deaktiver unødvendige prosesser for å forbedre oppstartstiden

 • Få fart på PC-en og rengjør nettleserne

Merk: Gratisversjonen har noen begrensninger, for eksempel manglende evne til å programmere hastigheten til datamaskinen. Du vil heller ikke få tilgang til enkelte funksjoner som skrivebordsbeskyttelse, tjenesteoptimalisering og automatisk defragmentering.

For å låse opp alle funksjonene i programmet, trenger du en lisens. Heldigvis tilbyr Auslogics en spesiell 30 % rabatt på BoostSpeed ​​​​10. Du kan benytte deg av dette tilbudet for å få programmet til en rabattert pris.

Brukererfaring

En ting jeg elsket med Auslogics BoostSpeed ​​​​10 er enkelheten den gir. Fra utformingen av selve appen til feilsøkingsprosedyren, er alt designet med en nybegynner i tankene. Det var veldig enkelt å laste ned og installere programmet, siden filen er liten (ca. 20 Mbs). Det tok meg omtrent tre minutter å fullføre installasjonen.

Brukergrensesnittet er vennlig og innovativt og er utformet på en måte som eksemplifiserer prinsippet om enkelhet. Utviklerne var i stand til å bygge inn alle verktøyene på hovedskjermen, så når en bruker åpner programmet, ser de umiddelbart alt de trenger for å kjøre en systemskanning, planlegge vedlikehold, beskytte personvernet eller til og med gjøre noen ytelsesjusteringer.

Du kan bruke BoostSpeed ​​​​10 på mange forskjellige måter, men det enkleste av alt er å kjøre en full systemskanning. Start programmet og klikk på "Skann alle"-knappen. Programmet vil automatisk og raskt identifisere fragmenterte filer, ødelagte baner, harddisksøppel, registerproblemer og mer. På denne måten kan du identifisere og fikse alle systemproblemer med et enkelt klikk. Det er det beste valget for nybegynnere.

Hvis du vil få mest mulig ut av programmet, må du jobbe gjennom hvert av verktøyets grensesnitt. Når programmet starter, velger jeg alternativet "Custom Scan", og deretter velger jeg "System Scan". Programmet analyserte PC-en min og identifiserte en haug med systemproblemer, inkludert 5,14 GB søppelfiler som måtte ryddes opp i.

Ved å klikke på koblingen "Se detaljer", vil programmet vise deg innholdet til hvert element.

Ingenting bremser en PC mer enn en dårlig optimalisert harddisk. Det fine med Auslogics BoostSpeed ​​​​er at det hjelper med å optimere harddiskytelsen din ved å rydde opp i alle overflødige systemfiler, applikasjonsfiler, ubrukt nettbuffer og andre filer av midlertidig karakter. Her er et skjermbilde av alle søppelfilene som ble fjernet fra harddisken min.

Det er også en "Expand All"-knapp rett under "Disk Space"-fanen som lar deg se hva du sletter og plasseringsbanen slik at du ikke sletter viktige filer, spesielt de i "temp files"-mappen.

I kategorien "Systemstabilitet" viste programmet 161 stabilitetsproblemer som måtte løses.

Disse inkluderer oppføringer etterlatt av avinstallert programvare, registerproblemer og mange flere. Du kan velge kategoriene du vil reparere fra skannerapporten. I kategorien "Datahastighet" identifiserte programmet 279 problemer og deres innvirkning på datamaskinens ytelse.

Disse inkluderer innstillinger som påvirker avslutningshastighet, Internett-hastighet, Windows-hastighet og systemregisterproblemer som kan påvirke systemstabiliteten. Når jeg klikket på "Løs alle"-knappen, tok det nøyaktig seks minutter for programmet å rense PC-en min, reparere registeret og optimalisere det for maksimal ytelse.

Etter at systemoptimaliseringen var fullført, startet jeg datamaskinen på nytt, og her er endringene jeg oppdaget:

1. En betydelig økning i avstengningshastigheten.

2. Ytelsesøkning. PC-en var i stand til å navigere jevnt gjennom tjue faner uten å fryse eller henge. Tidligere slet den med å oppnå dette på grunn av lav RAM og dårlig optimalisert harddisk.

3. Det økte ikke internetthastigheten min.

Fordeler og ulemper

proffer

 • Optimaliserer PC-ytelsen som annonsert

 • Støtter alle versjoner av Windows (Windows XP-10)

 • Lett å bruke

 • Tilbyr mer enn femten verktøy og tips for å endre PC-en

 • Gir en rask løsning på de fleste PC-problemer

Ulemper

 • Løser ikke alle identifiserte problemer – vil gå glipp av noen problemer

 • $59,95 Pro-konto kreves for å få tilgang til alle funksjoner, men 30 % rabatt tilbys

 • Noen verktøy, som makuleringsmaskinen, er begravet i menyen, og du kan ikke finne dem lett med mindre du vet hvor du skal lete

 • .

Det endelige resultatet

Auslogics BoostSpeed ​​​​10 er et flott verktøy som definitivt vil øke PC-ens ytelse. Selv om de samme resultatene i de fleste tilfeller kan oppnås ved å justere systeminnstillingene, er det vanskelig å finne et program som har svarene på alle PC-problemene dine i én pakke.

Etter å ha gjort en grundig evaluering av Auslogics BoostSpeed ​​​​10, vil jeg anbefale den til alle som har uendelige problemer med PC-en sin.

Auslogics BoostSpeed ​​​​10

Index
 1. BoostSpeed ​​​​Oversikt
 2. Auslogics BoostSpeed ​​​​10: Funksjoner og høydepunkter
 3. Brukererfaring
 4. Fordeler og ulemper
  1. proffer
  2. Ulemper
 5. Det endelige resultatet

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up