Begynn å spille på Switch med de beste gratis spillene

La oss umiddelbart se hvilke spill vi kan prøve på Nintendo Switch gratis, uten abonnement og uten å kjøpe kassetter

Vi kjøpte en Nintendo Switch, og umiddelbart etter å ha tatt den ut av esken, gleder vi oss til å spille den og tilbringe noen sunne timer med moro. Med mindre du har kjøpt en

1) Beste gratis Switch-spill

I listen nedenfor har vi samlet de beste spillene du kan laste ned gratis på Nintendo Switch, slik at du kan begynne å spille umiddelbart uten å bruke en krone:

 • Fortnite: kjent gratis online skytespill med veldig fin grafikk, en veldig rik flerspillermodus og integrert talechat. Dessverre er det nødvendig å opprette en ny konto: for tiden er det umulig å overføre eksisterende kontoer til Android eller PC.
 • Warframes: Gratis å spille tredjepersons skytespill satt i verdensrommet. Utmerket for de som elsker eventyr og nettspill basert på samarbeidskampanjer, slik at du umiddelbart kan begynne å spille med venner eller andre brukere tilgjengelig online.
 • Super Kirby Clash: et utmerket action-rollespill for flere spillere der vår Kirby kan vokse som en kriger, også dra nytte av ulike typer klasser. Spillet kan også spilles offline mot datamaskinmotstandere.
 • Paladins: nok et gyldig flerspillerskytespill der karakteren vår kan vokse gjennom å beseire fiender, forbedre ferdigheter og våpen opp til de høyeste kampklassene (med større belønninger).
 • Brawlhalla: online kampspill med et stort utvalg av figurer i tegneseriegrafikk. Det kan fort bli et flott tidsfordriv takket være kontrollenes enkelhet og umiddelbar tilgang til de mest rasende angrepene.
 • Arena of Valor: Flerspiller online spill med forskjellige kampmoduser. Faktisk kan vi delta i 5v5, 3v3 og klassiske head-to-head (1v1) kamper.
 • Pokémon Café ReMix: veldig morsomt Pokémon-temaspill der vi må tilfredsstille de kulinariske forespørslene til de søte små monstrene ved å løse gåter og gåter om ingrediensene som skal brukes.
 • Rocket League: flerspillerspill der vi må spille fotball (men også basketball) ved å bruke små biler utstyrt med turbo og i stand til å "fly" gjennom hele arenaen. Sannsynligvis en av de morsomste å oppleve på Switch.
 • World of Tanks Blitz: online flerspillerspill der vi må vinne kriger ved å velge de beste stridsvognene som finnes. Ikke opplagt og veldig morsomt.
 • Pokémon Unite: et annet Pokémon-spill, men i dette må vi kjempe på nettbaserte flerspillerarenaer, og prøve å samle så mange poeng som mulig i løpet av 10 minutter.
 • SMITE: Online flerspillerkampspill der vi kan etterligne over 100 guddommer fra menneskelig mytologi. Franetiske kamper og spektakulære angrepsbevegelser venter på deg i et godt laget og morsomt spill.
 • Fallout Shelter: simuleringsspill der vi må administrere en post-atomær bunker, tilfredsstille behovene til alle de overlevende og beskytte inngangen mot inntrengere og monstre.
 • TETRIS 99: et dykk inn i fortiden, inn i det vakreste og morsomste spillet vi fortsatt kan prøve på Switch. Vi kombinerer blokkene i riktig rekkefølge for å eliminere veggen og gå fremover, og står overfor stadig vanskeligere nivåer å løse.

Alle disse spillene kan lastes ned til Nintendo Switch ved å starte konsollen, åpne Nintendo eShop og skriv inn navnet på spillet vi vil laste ned.

For å finne andre gratis spill som kan spilles på Switch, kan vi sjekke liste over gratis spill (uten grenser) og liste over demospill (med begrensede nivåer eller tidsbegrensninger).

2) Spill inkludert i Nintendo Switch Online

Ved å abonnere på en Nintendo Switch Online-abonnement vi kan få tilgang til en annen ai-liste klassiske spill for NES og Super NESen samling spill som har skrevet historien til Nintendo-konsoller og som kan spilles uten begrensninger på den bærbare konsollen.

Abonnementet kan prøves gratis i 7 dageruten fornyelsesplikt: bare hvis vi ønsker å fortsette utover 7 dager, må vi angi en gyldig betalingsmetode (PayPal er også greit for denne typen abonnement).

Spillene som er inkludert i Nintendo Online varierer avhengig av typen abonnement du velger:

 • Nintendo Switch Online-abonnement: tilgang til liste over NES-spill og til liste over SNES-spilloptimalisert for Nintendo Switch.
 • Nintendo Switch Online-abonnement + tilleggspakke: i tillegg til spillene som er inkludert i standardabonnementet finner vi også Nintendo 64-spill, Sega Mega Drive-spill og tilgang til forhåndsvisningsspill.

Prisen for Standard abonnementet er € 19,99 for 12 måneder, selv om det er mulig å velge lengre abonnementer (3 måneder til €7,99 og 1 måned for €3,99); for abonnementet med tilleggspakke er det eneste alternativetårlig abonnement for €39,99.

De som har mer enn én bryter kan også bruke familieabonnementsom lar deg koble til opptil 8 kontoer innenfor samme abonnement (fra og med €34,99 per år).

Konklusjoner

Hvem sa at du nødvendigvis må betale for et abonnement for å spille på Nintendo Switch? I butikken integrert i konsollen Over 70 gratis spill er tilgjengeligalle nedlastbare uten begrensninger til konsollens minne umiddelbart etter at du har opprettet en Nintendo-konto.

De som vil spille de gamle Nintendo-herlighetene kan imidlertid prøv Nintendo Switch Online-abonnementet gratis i 7 dagerslik at du kan utvide mulighetene for gratis spill ytterligere uten å bruke en eneste euro.

For å lære mer kan vi lese guidene våre for spill gamle Nintendo-, SNES- og Sega Megadrive-spill online, originale og gratis kom igjen hvordan spille Mario Kart på Android og iPhone.

Index
 1. 1) Beste gratis Switch-spill
 2. 2) Spill inkludert i Nintendo Switch Online
  1. Konklusjoner

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up