Slik ser du filmer på Fire TV: komplett guide

I denne komplette guiden finner vi alle metodene for å se en film på Fire TV fra en hvilken som helst app eller kilde som er kompatibel med enheten.

Fire TV er en utmerket enhet for streaming av filmer i høyeste kvalitet, uten å måtte bry seg med TV-bokser, dekodere eller Smart TV-apper. De som er nybegynnere kan umiddelbart lære å bruke Fire TV til å se filmer, og dra nytte av både de integrerte appene og overføringen av favorittinnhold via PC, smarttelefon eller nettbrett.

I den følgende guiden vil vi vise deg alle metodene for å se filmer på Fire TVså du trenger bare å konfigurere én enhet på baksiden av TV-en for å se de nyeste spillefilmene som er tilgjengelige på kino eller i streaming.

Hvis vi ennå ikke har Fire TV, foreslår vi at du umiddelbart fokuserer på den kraftigste modellen som er tilgjengelig, nemlig

1) Beste streaming-apper

Den første metoden for å se filmer på Fire TV innebærer å bruke streaming-appene integrert i enheten eller fritt nedlastbare fra den integrerte butikken. Det er for tiden mulig å se filmer i streaming fra følgende nettjenester:

 • Netflix
 • Amazon Prime-video
 • YouTube
 • RaiPlay
 • Disney Plus
 • TimVision
 • Apple TV
 • Pluto TV
 • Mediaset Infinity
 • Paramount Plus

Mange av disse appene vil allerede være inkludert i Fire TV, andre må lastes ned og installeres fra App Storeved å bruke kategoriene som tilbys av butikken eller ved å bruke seksjonen Forskning av butikken.

For å finne ut hvilke apper og tjenester som tilbyr gratis filmer og hvilke som krever betaling, kan vi lese guidene våre App for å se gratis og streaming filmer kom igjen Hvilke filmapper er gratis med en prøveperiode?

Til slutt, ikke glem at en nettleser (kalt Internett) allerede er installert på Fire Stick som fungerer fantastisk på alle video- og filmstrømmesider. Den beste funksjonen er automatisk blokkering av popup-annonser. Du kan deretter trykke på Internett-appen for å søke etter en film og se den uten å måtte laste ned andre applikasjoner.

2) Stream filmer fra din PC

Hvis vi har en samling filmer lagret på PC-minnet, kan vi streame dem til Fire TV ved hjelp av Plex-appen, for å installeres både på datamaskinen og på Fire TV. Datamaskin-appen heter Plex Media Server og brukes til å indeksere multimediemapper, for å generere omslag, plott og annen nyttig informasjon om filmene på PC-en.

Etter å ha installert Plex på PC-en, la oss gå til Fire TV, åpneApp Store og se etter Plex-appen blant de som er tilgjengelige i delen Underholdning; alternativt kan vi søke etter Plex-appen i menyen Forskning.

Når Plex-appen startes på Fire TV, vil søket etter Plex-servere på nettverket starte: ved å koble til serveren som er opprettet på PC-en vil vi umiddelbart ha tilgang til alle filmene som er lagret på datamaskinen, klare til å vises i lokal streaming på TV.

På Plex kan vi lese vår komplett guide til Plex og vår guide på hvordan laste ned Plex på PC, TV, Android, iOS, NAS.

3) Stream filmer fra telefonen/nettbrettet

For å overføre filmer i internminnet på telefonen/nettbrettet eller for å overføre filmer fra nettsteder kan vi stole på appen Web Video Caster-mottakerkan lastes ned direkte fraApp Store av Fire TV.

Etter å ha integrert mottakeren på Fire TV laster vi ned appen Web Video Cast (tilgjengelig for Android og for iPhone/iPad), åpner vi appen på mobilenheten vår, trykker på cast-symbolet øverst til høyre, trykker på navnet på Fire TV-en som er tilstede på nettverket, bekrefter valget om å bruke appen integrert i Fire TV-en og begynner å overføre begge videoene på nettet (ved hjelp av den integrerte nettleseren) og de personlige filene i internminnet (ved å trykke på den hamburgerformede knappen øverst til venstre og trykke på Telefonfiler).

For å lære mer kan vi lese vår guide på hvordan sende video fra smarttelefon til TV via Wi-Fi.

4) Stream filmer fra LAN

Hvem har en delt mappe av filmer tilgjengelig på nettet kan se filmer på Fire TV ved å installere appen VLC for brannFire TV-versjonen av den berømte mediespilleren som har vært til stede på Windows i flere tiår.

For raskt å få tilgang til innhold som er delt på nettet, åpne appen VLC for brann (etter å ha installert den fraApp Store), la oss gå inn i menyen Navigasjontrykker vi på menyen Lokalt nettverkvelger vi nettverksressursen vi skal ha tilgang til, legger inn tilgangslegitimasjonen og velger hvilken film som skal streames lokalt.

På VLC for Fire TV kan vi også lese vår guide på hvordan streame video fra PC til Fire TV via VLC.

5) Beste IPTV-apper

Den siste metoden vi kan anbefale for å se filmer på din Fire TV innebærer å legge til de mest kjente IPTV Player-appene i verden, nemlig IPTV Extreme eller IPTV Smarters Pro.

Dessverre disse appene de kan ikke lastes ned direkte fra Appstoremen det er nødvendig å installere dem manuelt via APK-fil og ved å aktivere spesielle tillatelser på Fire TV, som vist i våre guider om hvordan installer Android-apper på Fire Stick TV, fra APK eller Store og hvordan man har IPTV-streaming på Amazon Fire TV og Chromecast.

Etter å ha installert IPTV-appen på vår Fire TV, er alt vi trenger å gjøre å åpne den, konfigurere IPTV-listen vi har og begynne å se filmene den inneholder, med høyest mulig kvalitet.

Konklusjoner

Fire TV er fortsatt den beste multimedieenheten for enhver filmentusiastTV-serier og streaming-sendinger: til tross for spredningen av Smart-TV-er, er grensesnittet til denne enheten nå veldig kjent, og mange brukere foretrekker å få tilgang til multimedieapper direkte fra den, uten å plage appene som er integrert i TV-en.

Faktisk er den eneste måten å effektivt erstatte en Fire TV ved å velge en Android TV eller en ny Google TV, som modellene sett i vår guide til beste Android TV og Google TV å kjøpe.

Fortsatt på Fire TV-temaet kan vi lese guidene våre om hvordan hør TV-lyd (med FireTV) på Amazon Echo og hvordan kontroller Fire TV med stemmen din (med Echo, Alexa uten fjernkontroll).

Index
 1. 1) Beste streaming-apper
 2. 2) Stream filmer fra din PC
 3. 3) Stream filmer fra telefonen/nettbrettet
 4. 4) Stream filmer fra LAN
 5. 5) Beste IPTV-apper
  1. Konklusjoner

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up