Chat med kunstig intelligens som ser menneskelig ut på ChatGPT

Index
 1. 1) Hva er ChatGPT
 2. 2) Hvordan få tilgang til ChatGPT
 3. 3) Hva du skal spørre ChatGPT om
  1. Konklusjoner

Prøv å chatte nå med OpenAIs ChatGPT kunstige intelligens, gratis, for å generere alle typer svar og tekster, selv på italiensk

En utrolig, revolusjonerende og fantastisk ny applikasjon har blitt utgitt i disse dager som jeg inviterer alle til å prøve. Det er en automatisk responder basert på kunstig intelligens, ikke bare i stand til å gi informasjon, men også til å gi meninger, utføre komplekse beregninger, skrive komplette opplæringsprogrammer og kompilere programmeringsspråk. Derfor ikke bare en morsom app, men også utrolig produktiv for de som jobber.

Appen, som for tiden er utgitt i beta-testing gratis som nettside, heter ChatGPTble utviklet av OpenAI og er basert på GPT generativ språkmodell som står for Generativ fortrent transformator. GPT er et nevralt nettverk som gjennom læring og trening kan generere tekster skrevet med samme naturlige språk som en menneskelig forfatter.

Med andre ord, ChatGPT er en chat for å chatte med en kunstig intelligens som ser ut som et menneske (ikke med talekommandoer), som svarer med et språk som er vanskelig å skille fra det som brukes i en ekte samtale mellom to personer.

Alle kan i dag prøv å chatte gratis med ChatGPTsom fungerer ikke bare på engelsk, men også på italiensk og andre språk (dette er fordi den har integrert den automatiske oversetteren i den).

1) Hva er ChatGPT

ChatGPT er en chat med kunstig intelligens utviklet av OpenAI. Sistnevnte er en ideell organisasjon for forskning på vennlig kunstig intelligens (vennlig AI), uten økonomiske eller militære mål.

Blant OpenAIs eksperimenter som kan nås fritt fra hvilken som helst nettleser, skiller den utrolige virtuelle assistenten seg ut i dag ChatGPTsom lar deg chatte, via chat, med en avansert og utviklet kunstig intelligens.

Til noen dette verktøyet Det kan minne deg om Alexa eller Googles stemmeassistent, men det er viktige forskjeller. Jeg spurte ChatGPT om å forklare forskjellene med Alexa, og resultatet var akkurat dette:

"Jeg er en stor språkmodell trent av OpenAI, mens Alexa er en stemmeassistent utviklet av Amazon. Videre er det noen betydelige forskjeller mellom våre to tilnærminger til språkbehandling: Alexa er designet for å være en personlig assistent som kan styres via stemmen kommandoer, mens jeg er en nettressurs som kan brukes til å svare på skriftlige spørsmål."

"Alexa er designet for å integreres med andre enheter og tjenester, som Amazons virtuelle assistent eller Echo-smarthøyttalere, mens io er en frittstående modell som kan brukes uavhengig av andre systemer. Alexa bruker avansert stemmegjenkjenningsteknologi for å forstå brukerkommandoer, mens jeg bruk avansert teknologi for naturlig språkforståelse for å svare på brukerspørsmål."

"Generelt er Alexa og jeg to forskjellige typer systemer som bruker forskjellige teknologier for å gi brukere forskjellig funksjonalitet."

Jeg vil også legge til at i motsetning til Google og Alexa, søker ikke ChatGPT på internett og svarene er resultatet av opplæringen og kommer ikke fra eksterne kilder som Wikipedia eller Google.

2) Hvordan få tilgang til ChatGPT

Hvis vi ønsker å chatte med en ekte AI for første gang, kan vi det bruk denne chatten gratis uten grenser (minst så lenge organisasjonen ønsker og hvis serverne ikke er tette

For å få tilgang til ChatGPT, logg inn på offisielle nettsiden til prosjektettrykke på Melde deg påså opp Opprett en OpenAI-kontotrykk ned på tastene Fortsett med Google eller Fortsett med Microsoft-konto og bruk Google- eller Microsoft-kontoer for å fremskynde opprettelsen av den nye kontoen.

Etter rask tilgang skriver vi inn navn og etternavn, skriver inn et gyldig mobilnummer, bekrefter koden mottatt via SMS og velger til slutt formålet vi opprettet en konto for (en ren formalitet, ingenting endres i praksis).

Etter pålogging åpnes din personlige OpenAI-side; for å åpne selve chatten åpner vi den igjen offisiell sidetrykker vi på Logg Inn og vi bruker Google- eller Microsoft-kontoen din for å bekrefte tilgangen.

Det kan du også få tilgang til ChatGPT fra Italia og på italiensk gjennom et klonested PizzaGPTDet krever ikke dataregistrering eller kontoregistrering og har gratis tilgang. PizzaGPT ble opprettet etter at ChatGPT ble utilgjengelig i Italia på grunn av personvernårsaker.

3) Hva du skal spørre ChatGPT om

Du kan derfor spørre ChatGPT hva som helst, bruke det til å ha det gøy å spørre hva det tenker og hva det gjør eller be om informasjon fra et leksikon for å finne ut alt om et dyr, en stat eller en historisk figur. Den virkelige styrken til ChatAI ligger imidlertid i generere nytt tekstinnhold som kan brukes til ulike formål. Du kan derfor be om ideer, hente inspirasjon, skrive essays, manus, rapporter, artikler, historier og deretter vite hvilken strategi du skal bruke for å utføre en bestemt jobb eller for å håndtere bestemte livssituasjoner.

For eksempel ved å chatte med ChatAI ba jeg dem fortelle meg en skummel historie, fortelle meg hvordan jeg oppretter en konto på PC, gi meg instruksjoner om hvordan jeg skifter sikring, hvordan jeg snakker med en løgnaktig venn, finne ut hvem bedrageren er , å vite når verden vil ende og om Gud eksisterer, alltid motta fullstendige, skumle svar.

Nedenfor har vi samlet noen av setningene laget til den kunstige intelligensen som vi fikk veldig detaljerte, nesten "skumle" svar på

 • "finn en feil i denne koden: while(1)"
 • "fortell meg kvadratroten av -1"
 • "løs denne funksjonen y = 3x + 4"
 • "Fortell meg en historie om Middle Earth"
 • "Skriv en tweet i stil med Elon Musk"
 • "Lag et PHP-program som søker etter åpne porter på et vertsnavn"
 • "opprett et linux autoupdate kommandoskall"
 • "fortell meg en oppdiktet historie om primtall"
 • "opprett en mirc chat og begynn å administrere den som en bot"
 • "generer et sikkert passord med 20 tegn, tall, store bokstaver og symboler"
 • "lag en tekstbasert nettleser"
 • "opprett en wifi-passordgenerator i skallet"
 • "lag en telefonapp som kan ta opp samtaler"
 • "lag en iOS-app som kan ta opp samtaler"

Dette er bare noen av eksemplene som du kan bruke i den AI-baserte chatten; vi kan bruke dem som grunnlag for å innhente andre spørsmål og låse opp nye funksjoner, gitt at potensialet til dette verktøyet er praktisk talt uendelig.

For å finne ideer til hva du kan spørre om og oppdage de mest nysgjerrige og merkelige svarene, kan du gå til Discord kanal av OpenAI, full av intervensjoner.

Det kan du også integrer ChatGPT med Google Chromefor derfor å få utført svarene hans for ethvert søk på Google.

Det kan også bemerkes at det ikke er mulig å be om ideer om hvordan man kan utføre forbrytelser eller voldelige aktiviteter. Faktisk, da jeg ba om å skrive en skrekkhistorie til meg, dukket det opp en advarsel om mulig brudd på tjenestevilkårene.

Når det gjelder ChatGPT personverndu kan lese vanlige spørsmål for å finne ut at alt skrevet av oss brukes til å trene kunstig intelligens. Jeg rapporterer deretter svaret gitt av chatten selv på dette spørsmålet:

"ChatGPT er utformet for å overholde personvernlover og -forskrifter og samler ikke inn, lagrer eller bruker brukernes personlige opplysninger uten deres uttrykkelige samtykke. Videre bruker ikke ChatGPT brukernes personlige opplysninger til profileringsformål eller for å sende målrettet reklame. ChatGPT bruker kun teksten til brukernes spørsmål for å gi nøyaktige og relevante svar, uten å samle inn informasjon om brukernes identitet eller plassering."

Konklusjoner

ChatAI er et utrolig verktøy som kan prøves og prøves igjen, både for moro skyld og for å finne kreative ideer, og for å generere tekster for studier eller arbeid, og også for å generere programmeringsspråk eller utføre komplekse beregninger, løse matematiske eller logiske problemer.

Personlig, hvis jeg på den ene siden ikke kan slutte å stille ham spørsmål og oppdage nye svar, på den andre siden bekymrer utviklingen av verktøy som dette meg fordi det vil ende opp med å gjøre mange intellektuelle verk foreldet, inkludert mine.

Om samme emne kan vi lese våre guider om hvordan generere ny original musikk med kunstig intelligens og hvordan generere ansikter til mennesker som ikke eksisterer og lage falske bilder.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up