Finne Fast Charge-søyler for elbiler

Har vi en elbil, men vet ikke hvor vi skal lade den raskt? La oss se sammen de beste appene for å finne ladestasjoner.

Når vi kjøper en ren elbil, er den første bekymringen for alle eiere å umiddelbart finne ut hvor Hurtigladingskolonner, dvs. ladestasjonene med maksimal ladehastighet. Disse kolonnene tilbyr ladetidene halvert sammenlignet med standard ladestasjonerslik at du kan redusere lading og gjenopptakelse av reisen.

Hvis vi ikke vet hvor vi finner disse "superraske" ladestasjonene, vil vi i denne guiden vise deg de beste appene for å finne Fast Charge-kolonner (hurtiglading)slik at vi kan lade med den maksimale hastigheten vår elbil tillater.

1) NESTELADD

Hvis vi ser etter en app som gir fullstendig informasjon om hver ladestasjon i Italia, kan vi prøve NEXTLADDogså tilgjengelig gratis for Android Og iPhone/iPad.

Appen er en av de beste i å rapportere nye elektriske ladestasjoner, den lar deg evaluere hver detalj av den valgte ladestasjonen (bilde, ladehastighet og tilgjengelighet), gir et filtreringssystem for tilleggstjenester (restaurant, hotell, etc. ). ) og gir også en effektiv navigator, slik at du kan planlegge hver tur uten bekymringer.

2) JuicePass

Hvis vi ønsker å bruke hurtigladestasjonene levert av Enel vi kan laste ned appen til enhetene våre JuicePass Til Android og for iPhone/iPad.

Ved å bruke denne appen vil vi umiddelbart finne Enel X-ladestasjonene, inkludert de med hurtiglading. Gjennom appen kan vi betale for påfyllingen med praktiske og sikre betalingsmåter, holde styr på tidligere påfyllinger og sjekke tilgjengeligheten til ladestasjonene på et bestemt tidspunkt på dagen.

3) Bli belastet

En annen uunnværlig app for å finne Fast Charge-ladestasjoner for elbiler er Bli belastet, appen utviklet av Plenitude for å umiddelbart finne de raskeste ladestasjonene i hver by i Italia. Appen er tilgjengelig gratis for Android og for iPhone.

Appen lar deg planlegge en tur med stopp på de raskeste ladestasjonene, administrere alle aspekter ved lading på ladestasjonen (med ventetid og kompatibel ladestrøm) og overvåke lading i sanntid, for å aldri gå tom for tid. uten strøm selv for lengre reiser.

4) PlugShare

En annen app som vi anbefaler deg å prøve å finne ladestasjoner er PlugSharetilgjengelig gratis for Android og for iPhone/iPad.

Med denne appen får vi tilgang til et oppdatert kart med alle ladepunktene i Italia og rundt om i verden, komplett med anmeldelser for hvert ladepunkt. Med denne appen kan vi gi vårt bidrag ved å rapportere nye ladestasjoner og også indikere ytelsen og prisen forespurt av hver stasjon.

5) Chargemap

En annen interessant app for å finne ladestasjoner er Chargemapgratis for Android og for iPhone/iPad.

Ved å bruke denne appen vil vi raskt kunne finne ladepunktene som er tilgjengelige i området, sjekke anmeldelser av brukere som allerede har brukt den ladestasjonen og planlegge en tur basert på bilens rekkevidde og tankbehov.

6) App for spesifikke biler

I tillegg til appene som er sett ovenfor, som passer for alle typer elbiler og plug-in hybridbiler, kan vi også fokusere på appene levert av bilprodusenter og strømprodusenter, for å ha et bredt utvalg for øyeblikket å velge ladestasjon.

 • ChargeHub EV & Tesla Lading (Android Og iPhone): app utviklet for å finne Tesla-ladestasjoner, uten å måtte bruke den integrerte navigatoren inne i bilen.
 • EQ klar (Android Og iPhone): app dedikert til elbiler produsert av Mercedes og smarte biler.
 • D-Mobility (Android Og iPhone): utmerket app for å finne hurtigladestasjoner og gratis ladepunkter.
 • evway (Android Og iPhone/iPad): nok en utmerket app for å finne ladestasjoner, komplett med et integrert betalingssystem.

Vi laster ned disse appene hvis vi ønsker å finne Tesla-ladestasjoner (blant de raskeste på markedet) og for å finne andre gyldige Hurtigladestasjoner for elbiler.

Konklusjoner

Elbilen er ikke like praktisk som en forbrenningsbil når det gjelder tanking, spesielt når det gjelder ventetider, gitt at en full tank flytende drivstoff kan gjøres på noen få minutter mens elektrisk lading kan ta timer.

Men på de nye elbilmodellene er det hurtiglading (Fast Charge): for å kunne dra nytte av det vi må bruke appene for Fast Charge-kolonnerfor å planlegge hver tur og hver bevegelse og aldri gå tom for strøm.

Hvis vi bruker en forbrenningsbil kan vi spare på forsyninger og finne de beste distributørene ved å lese guidene våre Finn italienske bensinpumper med de laveste prisene Og App for å betale for bensinpåfylling.

Hvis vi derimot ikke klarer å redusere bensinforbruket til våre gamle biler, kan vi også lese vår dybdeanalyse Hvordan redusere bensinforbruket med noen smarttelefonappermed mange gode råd om å søke umiddelbart.

Index
 1. 1) NESTELADD
 2. 2) JuicePass
 3. 3) Bli belastet
 4. 4) PlugShare
 5. 5) Chargemap
 6. 6) App for spesifikke biler
  1. Konklusjoner

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up