Bruk en VPN på Smart TV

Slik skjuler du identiteten din på internett når du streamer filmer på TV ved hjelp av en VPN-tjeneste

Å bruke en VPN for å skjule identiteten din har blitt en av privilegiene til alle brukere som bruker strømmeenheter for tilgang til Internett-strømmer er ikke tilgjengelige i Italia.

Bruk av VPN anbefales også når vi setter opp fjernsynet for administrere en IPTV-tjenestegitt at denne typen flyt ofte blokkeres av Internett-leverandøren for enkelhets skyld eller for å unngå å mette den tilgjengelige båndbredden.

I denne guiden vil vi vise deg hvordan bruke en VPN på Smart TV, slik at du kan glede deg over videostrømmer uten begrensninger og uten blokkeringer pålagt ovenfra. Hvis TV-en vår ikke støtter VPN-er, kan vi alltid bruke Fire TV Stick eller en IPTV-app som er kompatibel med VPN-er, for å umiddelbart beskytte strømmen så snart vi åpner appen uten å måtte gjøre ytterligere konfigurasjoner og trinn.

LES OGSÅ: Beste gratis VPN-tjenester og programmer for å surfe trygt og fritt

1) Bruk en VPN på Android TV

Hvis vi har en TV, en TV-boks eller en dekoder med Android TV å installere en VPN er egentlig veldig enkel, gitt at alle VPN-tjenestene på markedet tilbyr appen for Android, og den kan også installeres på disse Smart TV-ene.

For å fortsette, alt vi trenger å gjøre er å åpne Play Store og laste ned din favoritt VPN-app; de beste premium VPN-appene er NordVPN Og CyberGhostmen vi kan også bruke gratis VPN-apper som ProtonVPN eller Atlas VPN.

Hvis vi i stedet har en Smart TV fra LG, Samsung eller andre produsenter vi kan ikke installere VPN-apper direkte, siden de ikke er tilgjengelige i noen butikk; i dette tilfellet må vi bruke VPN-rutere, en Android TV Box eller en Fire TV Stick for å bruke VPN på TVen.

2) Bruk en VPN-ruter

For å bruke en VPN på alle appene på Smart TV kan vi stole på en VPN-ruter som GL.iNet GL-AR750.

Ved å koble denne ruteren til Internett-modemet eller til en annen ruter vil vi kunne dra nytte av en sikkert Wi-Fi-nettverk som du kan koble til din Smart TV eller en hvilken som helst annen enhet som krever en VPN-tilkobling akkurat i det øyeblikket, opprette et dedikert Wi-Fi-nettverk (med et annet navn og passord enn det som er tilgjengelig for hoved-Wi-Fi-nettverket).

I dette spesifikke tilfellet må VPN-ruteren konfigureres som en OpenVPN-klient, ved å bruke parametrene gitt av vår VPN-tjeneste for å få tilgang til en av chifferserverne som tilbys. For å lære mer kan vi lese guidene våre på hvordan konfigurere VPN på ruteren kom igjen hvordan gjenbruke et gammelt modem eller ruter.

3) Bruk en Fire TV Stick

Hvis vi ikke vil bruke en VPN-ruter kan vi alltid stole på Fire TV Stickhvor vi direkte kan installere appen til den valgte VPN-tjenesten.

Apper fra alle større VPN-tjenester kan installeres på Fire TVbare åpne den integrerte App Store, søk etter navnet på din favoritt VPN-tjeneste og start installasjonen ved å trykke på Installere eller opp nedlasting.

Alternativt kan vi alltid laste ned VPN-appen på vår Android-telefon og bruke en app som Apps2Fire for enkelt å overføre VPN-appen, som vist i vår veiledning om hvordan Installer Android-apper på Fire Stick TV, fra APK eller Store.

For å lære mer kan vi lese vår guide til beste VPN-apper for Fire TV Stick.

3) Bruk en Android TV-enhet

En annen effektiv metode for å bruke en VPN på hvilken som helst TV innebærer å bruke Chromecast med Google TV eller en av de TV-bokser som er kompatible med Android TVunngå kinesiske kloner for dette formålet.

På disse enhetene vi kan installere VPN-tjenesteappen direkteved å bruke Google Play-butikken for å hente ønsket app og installere den som allerede sett i det første kapittelet i denne veiledningen.

4) Bruk en PC med Windows

Vi ønsker ikke å legge til andre enheter, og vi ønsker å være fornøyd med appene som allerede finnes på den valgte Smart-TVen? I dette tilfellet kan vi bruke VPN på Smart TV ved å starte enhver PC med Windows 11 eller Windows 10 utstyrt med en Wi-Fi-modul og laste ned den dedikerte applikasjonen til den valgte VPN-tjenesten til din PC.

Når favoritt-VPN-appen din er aktivert, trykker du nederst til venstre på Start-menyen og åpner appen Innstillingerla oss komme inn i menyen Nettverk og Internett så vi presser på Mobilt hotspot; vi velger et nytt navn og passord for nettverket (ved å trykke på knappen Redigere), så aktiverer vi bryteren øverst på siden for å aktivere Windows-hotspot (som vi vil koble til Smart TV).

For å beskytte hotspot med VPN, trykk på elementet øverst til høyre Endre fanealternativerhøyreklikker vi på tilkoblingen opprettet av VPN (det vil bli kalt TAP flankert av navnet på den valgte VPN-tjenesten), klikk på Eiendomla oss gå inn på fanen Delingaktiverer vi begge avmerkingsboksene og velger, fra listen Hjemmenettverkstilkoblingstemmen Tilkobling til lokalnettverket (LAN)*10; vi trykker på OK og vi lukker alle vinduene.

La oss nå koble til Smart TV til Wi-Fi Hotspot-nettverket opprettet av PC-en, slik at du kan dra nytte av den delte VPN-tilkoblingen. For å lære mer kan vi lese veiledningen om hvordan opprette en WiFi-hotspot på Windows-PC.

5) Bruk IPTV Extreme-appen

For å administrere IPTV-lister kan vi bruke appen IPTV Extremetilgjengelig på alle Android-enheter og nedlastbar som APK fra APKMirror.

Hvis vi følger denne veien, må vi komme oss først VPN-konfigurasjonsfil (i .ovpn-format) fra VPN-tjenestens nettsted og last den deretter inn i IPTV Extreme-appen, åpne appinnstillingene, trykk på OpenVPN, last inn konfigurasjonsfilen og skriv inn VPN-tjenestens tilgangslegitimasjon.

For å lære mer kan vi lese guidene våre på hvordan installere IPTV Extreme-appen på TV kom igjen hvordan du bruker IPTV Extreme på Fire TV og Chromecast.

Konklusjoner

Installer en VPN på Smart TV det er en operasjon som alle kan gjøre hvis vi har Android TV som operativsystem, gitt at i dette tilfellet er alt du trenger å gjøre å laste ned VPN-appen for å beskytte TV-en din. Men hvis vi har andre typer Smart-TVer eller ikke har en moderne TV, kan vi alltid bruke Fire TV Stick eller Chromecast.

Vil vi opprette et VPN-nettverk for å spille med vennene våre som om vi alle var i samme rom? Vi anbefaler deg å lese vår guide om hvordan Opprett et VPN-nettverk for å spille online ved å simulere et LAN.
Hvis vi imidlertid ønsker å oppnå et høyt nivå av personvern, la oss fortsette å lese i våre guider Konfigurer VPN på ruteren Og Surf anonymt på internett med en proxy, VPN og falsk IP-adresse.

Index
  1. 1) Bruk en VPN på Android TV
  2. 2) Bruk en VPN-ruter
  3. 3) Bruk en Fire TV Stick
  4. 3) Bruk en Android TV-enhet
  5. 4) Bruk en PC med Windows
  6. 5) Bruk IPTV Extreme-appen
    1. Konklusjoner

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up