Jeg kan ikke høre WhatsApp-lyd: hvordan fikser jeg det

Kan du ikke spille av talemeldinger og multimediefiler i WhatsApp? La oss se hvordan du løser det raskt

Mens vi spiller en talemelding på WhatsApp, har vi innsett at vi ikke kan lytte til den eller at vi ikke mottar noen lyd når vi mottar normale varsler? Lydproblemer er veldig vanlige i en kjent app som WhatsApp, men heldigvis er triksene for å løse dem veldig enkle å bruke, selv for nybegynnere med den nyeste generasjonen smarttelefoner.

I den følgende guiden vil vi vise deg hvordan gjenopprette lyd på WhatsApp for lyder, talemeldinger og varslerslik at du umiddelbart kan gå tilbake til å chatte og utveksle meldinger med venner uten å måtte bytte telefon.

Sjekk systemlyden

Det enkleste og mest umiddelbare trikset innebærer å sjekke lydinnstillingene for WhatsApp-appen på enheten vår. Enten vi bruker en Android-telefon eller en iPhone, trykker vi på volumbryteren (tilstede på siden) e vi setter volumet til maksimum når WhatsApp-appen er åpen.

Mange brukere er ikke kjent med lydbehandlingen som utføres på moderne enheter og kan ta feil ved å endre volumet når jeg er ute av WhatsApp-appen: Denne handlingen vil øke volumet på ringetonen eller volumet til appen åpen i forgrunnen, slik at WhatsApp-appen blir dempet.

Sjekk appens lydinnstillinger

Et annet tips som vi anbefaler deg å bruke umiddelbart innebærer å åpne chatten (eller gruppechatten) og trykke på navnet på chatten øverst. På det nye skjermbildet, sørg for at elementet ikke er merket Skru av notifikasjoner og trykker på Personlige varslersørg for at den ikke er valgt Stille som Varslingstone.

Hvis vi har brukt (selv ved en feil) den stille tonen på chatten, vil vi ikke høre noen lyd hver gang vi mottar et varsel; denne innstillingen kan også være aktiv ved en feiltakelse på globalt nivå på WhatsApp, og for å løse det, gå ganske enkelt til skjermen Innstillinger av appen, trykk på Varsler og sjekk hva innstillingene er for elementene Varslingstone tilstede i seksjonene Meldinger Og Grupper.

Se etter tilkoblede Bluetooth-enheter

Hvis enhetens Bluetooth er slått på og telefonen er koblet til en lydenhet (hodetelefoner, øretelefoner, stereoanlegg, biler osv.) vi vil ikke høre talenotater og WhatsApp-lyderda lyden kun overføres fra Bluetooth-enheten.

For å løse dette er alt vi trenger å gjøre tilgang til systeminnstillingene og midlertidig skru av Bluetooth, slik at vi kan lytte til talenotater, lydfiler og WhatsApp-varsler via telefonens innebygde høyttaler.

Frigjør minneplass

Det kan virke rart, men hvis den interne minneplassen er nesten fullnye talemeldinger vil ikke bli lastet ned, noe som gjør dem "stille".

For å frigjøre plass på Android-telefonen din kan vi stole på en app som Google fileren utmerket filbehandler som er i stand til å slette dupliserte filer, vise større filer og frigjøre plass raskt, som også vist i vår guide på hva du skal gjøre hvis telefonminnet er fullt (Android).

Hvis vi har en iPhone, inviterer vi deg til å lese artikkelen vår om hvordan du frigjør plass på iPhones interne minne.

Tilbakestill WhatsApp-appen

Hvis ingen av triksene og tipsene ovenfor løste WhatsApp-lydproblemet ditt alt du trenger å gjøre er å prøve å tilbakestille appen på telefonenførst prøver å tømme hurtigbufferen som er knyttet til appen og deretter slette alle dataene som finnes.

Før du fortsetter, anbefaler vi at du tar en sikkerhetskopi av chattene og meldingene dine ved å følge forslagene i veiledningen ovenfor hvordan automatisk og manuell Whatsapp Backup fungerer.

Til tilbakestill WhatsApp-appen på Android la oss åpne menyen Innstillingerla oss trykke på Apper -> Appadministrasjonsøk etter og åpne WhatsApp-appen og trykk på nederst Slett data; fra denne knappen velger vi Tøm cache-elementet, og hvis problemet vedvarer, bruker vi også elementet Slett alle data for å gjenopprette WhatsApp til de opprinnelige innstillingene (vi må logge på igjen med telefonnummeret).

Til tilbakestill WhatsApp-appen på iPhone la oss åpne appen Innstillingerla oss gå på banen Generelt -> iPhone-lagringla oss bla til appen Hva skjertrykk på den og trykk til slutt på Slett apper for å slette data knyttet til appen.

Konklusjoner

Dette er triksene, enkle og innen alles rekkevidde, det vi kan bruke til å gjenopprette lyden som fungerer på WhatsApp, både i tilfelle vi ikke er i stand til å lytte til talenotatene og i tilfelle vi ikke kan høre lydene fra varslene. Å tilbakestille appen er et desperat trekk, men i noen tilfeller har den løst WhatsApp-lydproblemer (korrupte filer).

Er lydproblemet forårsaket av at telefonen faller i vann? I dette delikate scenariet anbefaler vi deg å lese veiledningene våre nøyeapp som tørker telefonens høyttalere og driver ut vann med lyder og appen på hvordan redde en mobiltelefon som har vært våt eller falt i vann.

Index
  1. Sjekk systemlyden
  2. Sjekk appens lydinnstillinger
  3. Se etter tilkoblede Bluetooth-enheter
  4. Frigjør minneplass
  5. Tilbakestill WhatsApp-appen
    1. Konklusjoner

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up