Lag multimedieprosjekter gratis med Adobe Express

Adobe Express, en gratis plattform med nettbaserte verktøy for å lage bilder med skrift, magasinsider og videolysbildeserier

Adobe Express er et gratis nettsted og en PC-applikasjon som er nyttig for å lage nettinnhold av enhver type, som skal brukes til innlegg på Facebook og Twitter, uten å glemme prosjekter dedikert til å lage reklameinnhold for nettsteder og e-handel.

Det er sannsynligvis beste gratis Adobe-appen gitt at den inkluderer flere opprettelsesverktøy som er veldig enkle å bruke sammen med svært kraftige temaer, maler og verktøy, like og overlegne andre gratisløsninger på Internett.

Det uttalte målet er å gi småbedrifter, frilansere, skoler og vanlige folk en gratis verktøy som lar deg lage innhold for nettetsom også kan brukes til offline-prosjekter, uansett hva de er vakker å se på og av høy kvalitet som om de var skapt av designere.

La oss se sammen hvordan lage gratis multimedieprosjekter med Adobe Expressved å bruke både nettsiden og den dedikerte applikasjonen for PC, Android og iPhone.

LES OGSÅ -> Gratis alternative nettsteder til Canva for grafiske prosjekter og design

1) Bruk Adobe Express-nettstedet

Adobe Express det er et komplett nettsted for å lage innhold for reklame eller for å lage historier og innhold, ved å bruke bilder med skrift, videolysbildefremvisninger, animasjoner og magasinsider.

For å få tilgang til tjenesten, åpne lenken ovenfor og trykk på knappen Skaff deg Adobe Express gratis og vi logger inn med en Adobe ID-konto; for å øke hastigheten på tilgangen kan vi også bruke Google-, Apple- eller Facebook-kontoerslik at du umiddelbart kan fylle ut de nødvendige feltene og logge på ved å bruke legitimasjonen til den tilknyttede tjenesten.

Åpner prosjektet hjem vi vil ha ferdige maler og temaer å velge mellomderetter ved hjelp av et veldig enkelt opprettelsesgrensesnitt med lysbilder for å fylle og grafiske verktøy for å endre bildet eller teksten som er satt inn.

For å starte et nytt prosjekt, trykk på venstre side av menyen Prosjekter og bruk en av hurtigtastene i midten av vinduet: Instagram-historie, Instagram-innlegg, Facebook-innlegg, Plakater, Logo eller Flyer.

For å se andre prosjekter, klikk på nedenfor Bla gjennom malerfor å åpne skjermen med alle malene levert av Adobe Express (mange ble importert fra Adobe Spark, det gamle navnet på tjenesten). Ikke alle maler er gratismen det gratis innholdet er mer enn nok til å kunne utføre alle typer prosjekter.

Hvis vi ikke finner den rette inspirasjonen for prosjektet vårt, kan vi se prosjektene som allerede er opprettet: for å fortsette, bare trykk på Bokhandel og trykk på Offentlige bibliotekerslik at du kan bruke prosjektene som deles av andre fagpersoner i sektoren.

Etter å ha valgt hvilket prosjekt eller hvilken modell som skal brukes til arbeidet vårt, åpnes designsiden, der det er mulig å endre hver eneste detalj i prosjektet eller modellen som brukes.
På slutten av endringene kan vi bruke enten knappen Lagre (for å lagre prosjektet i bilde- eller PDF-format) er knappen Dele (nyttig for å publisere prosjektet på nettstedet ditt eller sosiale medier, sende venner eller kolleger, planlegge en publisering, lage nye tilpassede maler eller lagre prosjektet på Google Disk).

2) Bruk Adobe Express-apper

I tillegg til nettsiden kan vi også bruke Adobe Express som app for Windows PC eller som app for mobile enheter (Android, iPhone eller iPad).

PC-versjonen kan lastes ned direkte fra Microsoft Store integrert i Windows 11 og Windows 10; etter å ha lastet ned appen kan vi starte den ved å søke etter Adobe Express i Start-menyen og logge på appen nøyaktig slik den vises på siden. Grensesnittet og verktøyene er de samme som nettstedet, men med fordelen av å kunne redigere, opprette eller dele prosjektet i et eget vindu fra nettleseren.

Versjonen for mobile enheter kan lastes ned fra Google Play Butikk eller fraApple App Store; på slutten av nedlastingen av appen på telefonen eller nettbrettet er det bare å starte den fra hjemmet eller fra appbiblioteket, logge på med samme konto som brukes til nettstedet og bruke de samme verktøyene som er sett i nettversjonen, med kraftfordelenr også gjenoppta prosjekter som allerede er startet fra nettleseren eller PC-appen.

Konklusjoner

Adobe Express er en veldig kraftig plattform for profesjonelle prosjektergitt at det gir en klar-til-bruk løsning for å lage alle typer multimedieinnhold som skal brukes til nettsider, annonser, presentasjoner eller innlegg på sosiale nettverk, uten nødvendigvis å være grafikkeksperter.

Gratisversjonen tilbyr et begrenset utvalg av ferdige prosjekter og maler: hvis vi ofte bruker nettstedet eller appene, er det verdt å vurderePremium-abonnement på Adobe Expressslik at du kan få tilgang til alle malene, prosjektene og innholdet fra Adobe (for eksempel ferdige reklamebilder).

For mer informasjon kan vi lese vår guide tilOnline alternativ til Illustrator for vektorgrafikk.

Index
  1. 1) Bruk Adobe Express-nettstedet
  2. 2) Bruk Adobe Express-apper
    1. Konklusjoner

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up