Slik legger du til et lojalitetskort på telefonen

Hovedapper for iPhone og Android for å lagre, lagre, administrere og bruke lojalitetskort og rabattkort fra butikker og supermarkeder

Lojalitetskort fra supermarkeder, butikker og restauranter lar oss samle poeng og få tilgang til rabatter og tilbud forbeholdt de mest lojale kundene.

Lojalitetskort bør alltid oppbevares i lommeboken, slik at du kan ta dem ut når det er nødvendig; som et gyldig alternativ kan vi også ha lojalitetskort på smarttelefonenfor å unngå å fylle lommeboken med plastkort, samtidig som du opprettholder muligheten til å samle poeng og dra nytte av dedikerte rabatter.

I den følgende guiden vil vi vise deg de beste app for å lagre lojalitetskort og rabattkort fra supermarkeder og butikker på telefonensom skal brukes som en "digital lommebok" for alle poengkort og lojalitetskort vi eier.

LES OGSÅ -> Hvordan betale med NFC på Android og iPhone

1) Google Wallet (tidligere Google Pay)

På Android-telefoner kan vi aktivere og bruke Google Walletfor å skanne lojalitetskort og supermarkedskort, holde strekkoder eller QR-koder nødvendig for å oppnå rabatter eller lojalitetspoeng på ønsket virksomhet.

Når vi trenger å bruke et lojalitetskort, trenger vi bare å åpne appen Google Wallet på telefonen, velg det nødvendige lojalitetskortet og oppgi koden som skal skannes direkte fra telefonskjermen, hold den opp til den aktuelle leseren i kassen.

2) Apple Wallet

På iPhone kan vi bruke Apple Wallet å lagre lojalitetskort, huske strekkoden eller QR-koden til kortet i vår besittelse, som allerede sett på Google Wallet.

For å legge til et kort åpner vi appen Lommebok på vår iPhone, trykk på +-ikonet øverst til høyre og skann kortkoden med telefonens bakkamera; fra nå av er det mulig å raskt få tilgang til lojalitetskort ved å trykke på billettvarselet fra låseskjermen, bruke fingeravtrykket eller ansiktet for å låse opp og velge lojalitetskortet som skal brukes i butikken eller supermarkedet.

3) Samsung lommebok

Samsung-telefoneiere kan legge til lojalitetskort i appen Samsung lommebokkun tilgjengelig på telefonene til den koreanske produsenten og i stand til effektivt å erstatte Google Wallet.

For å legge til kort åpner vi appen Samsung lommebok på vår Samsung-telefon trykker vi på elementet Lojalitetskort og så opp Legg til lojalitetskort for å legge til lojalitetskort på telefonen, lagre strekkoden eller QR-koden på det fysiske kortet.

4) Stocard

Stocard det er den beste tredjepartsappen for lagring og lagring av lojalitetskort; vi kan laste den ned gratis Android Og iPhone.

Med Stocard er det mulig å ta bilde av lojalitetskort og rabattkort for å beholde dem i telefonens minne og kunne bruke dem når som helst uten å måtte bære dem med deg og uten å bekymre deg om de blir borte.

Applikasjonen gjør det enkelt å legge til lojalitetskort, og gir muligheten til å velge butikken de refererer til fra en allerede kompilert liste; etter at du har valgt butikken, fotograferer du bare strekkoden til kortet, skanner også den fremre delen og skriver deretter kortets kodenumre for hånd for å huske det.

Utmerket støtte for Apple Watch på iPhoneslik at du kan se strekkoden eller QR-koden til den valgte aktiviteten direkte på klokken, uten å måtte slå på iPhone-skjermen.

5) CardPlus

En annen god applikasjon for lagring av lojalitetskort er CARDplusstilgjengelig gratis for Android Og iPhone.

Akkurat som appen som er sett tidligere, kan du skanne strekkodene til rabattkortene, fotografere dem foran og bak og digitalisere kortet for å kunne bruke det fra telefonen ved behov. CardPlus inneholder også allerede en supermarkedsdatabase, noe som gjør det raskt å legge til nye kort.

De lagrede dataene lagres ikke bare på telefonen, men lastes også opp online til Cardplus-skyen, slik at du kan gjenopprette lojalitetskortkodene selv om du bytter iPhone eller Android-smarttelefon eller mister den.

Cardplus-appen lar deg også oppdage brosjyrer fra supermarkeder og kjøpesentre for kortene vi har lagt til, slik at du alltid kan følge med på rabattene.

6) Fidme

Stol på meg er en annen flott app for lagring av scorekort og brikker; vi kan laste den ned gratis Android Og iPhone.

I denne applikasjonen er det ikke bare mulig å legge til lojalitetskort som allerede er sett så langt med de andre appene (skann kodene og repliker fra telefonskjermen), men den er også designet for å lagre poengkort, for å umiddelbart holde styr på poengene opptjent senere hvert kjøp, og finn umiddelbart ut hvilke premier som kan samles inn.

Blant funksjonene er det også en for å bla gjennom flyers og laste ned kuponger for butikker i nærheten, slik at vi kan spare sammen med lojalitetskortene vi har.

7) Pass2U-lommebok

En annen god app for oppbevaring av rabattkort og lojalitetskort er Pass2U lommeboktilgjengelig for Android Og iPhone.

Gjennom appen vil vi kunne ha en ekte "virtuell lommebok" for hånden, der du kan legge til alle typer kort, gavekort, rabattkuponger, kuponger og alt annet med strekkode. Etter tillegg vil appen også sjekke utløpet av kuponger eller kort, og sende et varsel til telefonen din når det er nødvendig å gripe inn eller oppdatere et kort.

Med den betalte versjonen er det mulig å synkronisere kort og kuponger selv mellom flere enheter, slik at du alltid har dem med oss.

8) mobillomme

Vi kunne ikke hoppe blant appene for lagring av lojalitetskort og rabattkort for supermarkeder og butikker mobillommetilgjengelig gratis for Android Og iPhone.

Denne veldig pene appen lar deg raskt legge til et hvilket som helst rabattkort eller lojalitetskort, og også automatisk sette det riktige kortikonet for butikken eller kjøpesenteret det er knyttet til (komplett med originale logoer).

For å bruke kortet, åpner du det ønskede og viser det i kassen til riktig tid. I tillegg til å administrere lojalitetskort for oss, gir det deg tilgang til fordelene og rabattene som er reservert av noen av merkene knyttet til appen, slik at du kan spare på fremtidige kjøp gjort i butikk.

Konklusjoner

Bruke telefonen til å lagre lojalitetskort digitalt vi vil kunne frigjøre lommeboken vår fra alle lojalitetskort, poengkort og rabattkort som vi har fått fra de forskjellige butikkene og kjøpesentrene vi besøker daglig: vi kan la dem alle være hjemme, oppmerksomme på at skjermen av smarttelefonen vår er nok til å umiddelbart få den tilhørende koden til oss.

For å spare ytterligere og få nye kuponger for kjøp, anbefaler vi deg å lese artiklene våre om App med rabattkoder for å skrive ut og kuponger på restauranter, puber og shopping og på Beste italienske nettsteder med rabatter, kuponger og tilbud.

Index
  1. 1) Google Wallet (tidligere Google Pay)
  2. 2) Apple Wallet
  3. 3) Samsung lommebok
  4. 4) Stocard
  5. 5) CardPlus
  6. 6) Fidme
  7. 7) Pass2U-lommebok
  8. 8) mobillomme
    1. Konklusjoner

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up