Beste apper for perfekte bilder fra telefonen din

De beste appene for å ta vakrere bilder med Android- eller iPhone-smarttelefonen din og fotografere ved hjelp av filtre, effekter og korrigeringer

På mange moderne telefoner inneholder kameraappen flere alternativer for gjør bildene som er tatt perfekteogså basert på lyset og stedet vi er på, for å alltid ta veldig vakre bilder å se og dele på sosiale medier.

Hvis smarttelefonen vår har en kameraapp som er for enkel, eller vi ønsker å bruke enda vakrere effekter, vil vi i denne guiden vise deg de beste appene å bruke for å ta perfekte bilder fra telefonenuavhengig av pikslene til den fotografiske sensoren og antall kameraer på baksiden av enheten.

LES OGSÅ: Beste kameraapper for Android for å ta bilder med telefonen

1) Åpne kamera (Android)

Den beste appen for å ta perfekte bilder fra Android-telefonen din er uten tvil Åpent kameraen gratis og åpen kildekode-app som integrerer alle funksjonene til et profesjonelt kamera, og dermed låser opp det skjulte potensialet til hver telefon (uavhengig av antall piksler og sensorer).

Hvis vi allerede har utmerkede fotograferingsferdigheter, er dette den rette appen å bruke, siden den lar deg justere en rekke opptaksparametere: eksponering, hvitbalanse, blitstype, Photo Mod-modus med HDR og andre nyttige alternativer, autofokus, automatisk eksponering og automatisk hvit kompensasjon.

2) Halide Mark II Pro-kamera (iPhone)

På iPhone er den innebygde kameraappen veldig bra for hverdagsbilder, men for å få perfekte bilder må vi bruke en profesjonell app som Halide Mark II Pro-kamera.

Med denne appen er det mulig å utnytte alle iPhones sensorer og automatisk justere eksponering, hvit, fokus, eksponeringstid og ISO, uten noen spesielle forholdsregler. Eksperter vil sette pris på muligheten til å tilpasse hver opptaksparameter og bruke makrofunksjonaliteten til å ta bilder av små detaljer.

3) Pixtica (Android)

Hvis vi ikke liker altfor komplekse fotoapper, kan vi ta perfekte bilder ved å bruke en app som Pixtica.

Appen gir både en kameraseksjon med filtre og effekter i sanntid (under opptak) og en komplett editor for å redigere bilder etter opptak, slik at vi kan lage perfekte bilder selv om vi ikke er fotoeksperter.

4) Retrica

En annen nyttig app for å ta perfekte bilder på en smarttelefon er Retricatilgjengelig gratis for Android og for iPhone.

Denne applikasjonen lar deg bruke en rekke filtre delt inn i forskjellige temaer: Chic, Allure, Cinema, Retro, etc. For å se alle filtrene og velge favorittene dine, må du rulle dem alle til høyre og deretter trykke på girknappen som fører til utvalget av brukbare filtre.

I tillegg til filtre tilbyr Retrica mer enn 20 formater for å ta bilder i modus collage, alltid direkte og uten å måtte gripe inn i etterproduksjonen. I tillegg til å legge til effekter, lar appen deg korrigere de grunnleggende parametrene til bildet, slik at du også kan bruke lett fotoretusjering på alle bildene som er tatt.

5) Godterikamera

Et godt alternativ til Retrica er appen Godterikameraogså tilgjengelig gratis og nedlastbar på begge Android hva skjer iPhone.

Med denne appen vil vi kunne bruke noen filtre farge som på Retrica elsker også mange spesialeffekter for å få en tegneserie, røntgen eller mosaikkbilde. Også i appen er en rekke effekter tilgjengelig for selfies, for å fotografere deg selv mens du korrigerer hud- og ansiktsfeil; vi kan også legge til klistremerker, bobler, stjerner, lys og andre typer effekter på bildet.

I grensesnittet til Godterikamera vi kan raskt velge andelen av bildet (med alternativer for å lage kollasjer), stille inn selvutløseren, ta bilder med et trykk på skjermen uten å nødvendigvis trykke på sentralknappen, aktivere serieopptak for å ta flere bilder på et sekund .

6) YouCam Perfect

Hvis vi ser etter en kameraapp som er optimalisert for å forskjønne selfies, anbefaler vi at du prøver den YouCam Perfekttilgjengelig gratis for Android Og iPhone.

Ved å starte appen og aktivere frontkameraet vil vi kunne bruke mange effekter i sanntid, for å forskjønne ansiktet vårt eller gjøre bilder tatt i selskapet unike. I tillegg til spesialeffekter, tilbyr den også en gyldig bilderedigerer, slik at du kan forbedre fargene, lysstyrken og kontrastgjengivelsen ved å handle via dedikerte menyer eller via en enkel knapp (som automatisk bruker de nødvendige korreksjonene).

Hvis lidenskapen din er selfies, er dette appen du kan bruke for å ta bilder som kan sammenlignes med et profesjonelt speilreflekskamera.

7) Camera360

For å gjøre bildene våre virkelig kunstneriske kan vi også bruke appen Kamera 360tilgjengelig gratis for Android Og iPhone.

Ved å bruke denne appen vil vi kunne endre alle typer bilder ved å bruke et av de 600 avanserte filtrene som er tilgjengelige i editoren, for å lage små digitale malerier. I tillegg til bruk av fotografiske filtre, lar appen deg fjerne hud- og ansiktsdefekter fra selfies, slik at du umiddelbart kan få perfekt hud på bildene, klar til å deles på Instagram eller andre sosiale nettverk. Hvis vi bryr oss mye om å ta vare på oss selv og selfie-bildene våre, anbefaler vi at du prøver denne appen med en gang, du vil ikke bli skuffet!

8) Instagram

Instagram er en utmerket app for å ta vakre bilder, gitt at kameraseksjonen gir en rekke effekter og filtre, slik at du umiddelbart kan lage vakre bilder å dele umiddelbart uten å gå gjennom andre apper; vi kan laste ned Instagram gratis på begge Android hva skjer iPhone.

Med Instagram kan vi bruke en rekke effekter på alle bildene våre og gjøre dem perfekte for deling eller utskrift, komplett med sanntidsmodus for å legge til fine eller morsomme detaljer til bildene som er tatt.

For å lære mer om emnet, anbefaler vi at du fortsetter å lese artikkelen vår om Hvordan bruke Instagram.

9) Snapseed

Hvis vi ser etter et mer seriøst og komplett bilderedigeringsverktøy uten å gi opp bildefiltre, anbefaler vi at du prøver appen Snapseedopprettet av Google og tilgjengelig gratis for Android Og iPhone.

Med den vil vi kunne endre alle dataene i sanntid hovedparametrene til bildene som allerede er tatt, for å finne de perfekte innstillingene for å ta vakre smarttelefonbilder selv før du deler dem. I tillegg til å korrigere de grunnleggende parametrene for fotografering, tilbyr den en rekke effekter og filtre, som kan brukes både under fotografering av motivet og etterpå, og skaper dermed små mesterverk som raskt kan deles på sosiale medier eller i chatter.

Ettersom den er opprettet av Google, er den trygg og vi kan bruke den som en ekte bilderedigeringsapp, som de som vises i guiden vår beste appene for å redigere bilder på Android.

Konklusjoner

Hvis bilder og selfies er essensen av våre sosiale profiler, må vi prøve alle appene som er anbefalt ovenfor, slik at vi kan finne den rette for oss og ta bilder fra smarttelefoner som ser ut som de er tatt av profesjonelle kameraer, uavhengig av telefon den aktuelle modellen, vår besittelse.

Hvis vi også ønsker å kombinere appfiltre og vårt utmerkede utførelse med en fotografisk smarttelefon av høy kvalitet, inviterer vi deg til å lese vår guide til Beste smarttelefonkamera: hvilket tar bedre bilder.

Hvis vi derimot ønsker å lære rudimentene til profesjonell fotografering, for å lage fantastiske bilder selv, kan vi fortsette å lese på vår dybdeanalyse Slik tar du bedre, ikke-uskarpe bilder med smarttelefonen.

Index
 1. 1) Åpne kamera (Android)
 2. 2) Halide Mark II Pro-kamera (iPhone)
 3. 3) Pixtica (Android)
 4. 4) Retrica
 5. 5) Godterikamera
 6. 6) YouCam Perfect
 7. 7) Camera360
 8. 8) Instagram
 9. 9) Snapseed
  1. Konklusjoner

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up