Lag gratis chatterom uten registrering (apper og nettsteder)

Vi kan chatte med venner på nettet uten å måtte gi ut telefonnumre eller opprette kontoer, med bedre gratis chattesider og apper

For tiden alle de mest populære chat-appene kreve ditt telefonnummer eller kontooppretting for å kunne starte en samtale med venner. Denne veien er ikke alltid levedyktig, uten å glemme risikoen for å kommunisere personlige data på apper vi ikke vet noe om.

I den følgende guiden vil vi vise deg de beste appene og nettstedene for å lage gratis chatterom uten registrering, slik at du raskt kan chatte med venner, uten å måtte opprette en konto og uten å måtte oppgi telefonnummeret ditt.

Alle appene og nettstedene som vi vil peke på, lar deg gjøre det sende lenker til private chatterom via sosiale medier eller via app, og involverer dermed venner og betrodde personer som vi snakker med hver dag; disse chattene er ikke opprettet med det primære formålet å møte fremmedeselv om ingenting hindrer oss i å opprette et chatterom og dele tilgangslenken på nettet.

Windows-programmer for chatting uten pålogging

På Windows er den beste appen for å lage gratis chatterom uten registrering uten tvil mIRC.

Appen lar deg koble til servere og «kanaler», som ikke er noe mer enn ekte chatterom der hvem som helst kan få tilgang til dem ved å velge et kallenavn. Etter å ha valgt et kallenavn og en server for å bli med, kan vi opprette vårt private rom ved å skrive /bli med i #romnavn her i meldingslinjen, og pass på å opprette en kanal som ikke finnes på den valgte serveren.

Etter å ha opprettet rommet, er alt vi trenger å gjøre å kommunisere den samme strengen som brukes ovenfor til vennene våre, slik at vi alle kan begynne å chatte sammen uten å registrere oss og uten å måtte oppgi for mye personlig data.

Å bruke mIRC er ikke lett, men dette programmet skrev historie av rask kommunikasjon mellom 90- og 2000-tallet, og selv nå kan det være et godt referansepunkt for de som leter etter en rask metode for å lage gratis chatterom uten registrering.

qTox

Som en alternativ app til mIRC kan vi bruke qToxet åpen kildekode-prosjekt for å lage direktemeldinger uten pålogging og på en helt anonym måte.

Appen ligner vagt på Facebook Messenger og deler med sistnevnte brukervennligheten, håndteringen av kontakter og separate gruppechatter og muligheten for foreta gratis samtaler og videosamtaler direkte i chatter.

qTox er designet for anonymitet og for å unngå sporing av myndighetene, gitt at det ikke er noen mellomserver og tilkoblinger er kryptert inn og ut, og garanterer dermed maksimalt personvern.

Mobilapp for å chatte uten pålogging

Dessverre er det ikke mange mobilapper som lar deg chatte uten å registrere deg eller bruke en konto, men heldigvis kan vi koble til mIRC-chattene sett i forrige kapittel og laste ned en mIRC chat-app som IRCCloudtilgjengelig gratis for Android.

Denne appen bringer mIRC-chatter inn i et veldig moderne og attraktivt grensesnitt, med administrasjon av individuelle kanaler veldig lik den som oppnås med Telegram og WhatsApp. Nøyaktig som sett på datamaskinen, bare start kommandoen bli med etterfulgt av navnet på kanalen vi ønsker å åpne (ved å bruke pund #) og dele navnet på chatten med venner for umiddelbart å begynne å chatte gratis uten registrering.

For å finne andre interessante apper for chatting foreslår vi at du leser vår guide til Privat chat-app med kryptering og beskyttede og krypterte meldinger.

Nettsteder for chatting uten pålogging

De er tilstede på nettet mange nettsteder for å chatte uten pålogging, utnytter webRTC-teknologi for å administrere hele chatten i nettleservinduet. Sidene er så godt laget at for nå er de det beste metoden for å lage gratis chatterom uten registreringselv fra mobil (hvor du bare trenger å åpne den integrerte nettleseren og åpne favorittsiden din for å begynne å chatte umiddelbart).

Chatib

Blant de beste nettstedene for å lage gratis chatterom uten registrering finner vi Chatliben veldig enkel og umiddelbar chatteside hvor du bare trenger å skrive inn generisk informasjon (som kallenavn, kjønn, alder og land) for å begynne å chatte umiddelbart.

Selv om appen er orientert for tilfeldige møter, er det mulig å kommunisere kallenavnet ditt til venner, slik at de kan chatte sammen helt anonymt, uten å etterlate spor.

Yesichat

En annen gyldig app for å lage gratis chatterom uten registrering er Yesichatet nettsted som gjør anonymitet til et sterkt poeng, gitt at rommene kun kan legges inn med et kallenavn.

Etter å ha valgt kallenavnet vil vi gå inn i det dedikerte rommet, med mulighet for å legge til nye kallenavn (for eksempel de til venner) og begynne å chatte raskt, uten å måtte opprette kontoer.

JumpChat

Blant de raskeste nettjenestene for å lage chatterom med venner finner vi JumpChaten av de enkleste og tryggeste å bruke for å møte venner eksternt.

For å bruke denne tjenesten, trykk på øverst Start JumpChat nåvi gir kamera- og mikrofontillatelser, trykk på siden Legg til bruker og vi gjenoppretter koblingen for å dele med venner.

Denne tjenesten er orientert for videochatter, men ingenting hindrer deg i å utveksle tradisjonelle tekstmeldinger, takket være chatten inkludert på nettstedet og tilgjengelig i sidefeltet umiddelbart etter pålogging.

Volafile.org

Et annet gyldig nettsted for å åpne private chatter uten registrering er Volafile.org. Dette nettstedet tilbyr både en chat og en fildelingstjeneste: vi kan faktisk laste opp filer på opptil 20 GB per enkelt fil til chatten, med sikkerheten til anonymitet (siden de opplastede filene vil bli slettet 2 dager etter opplasting).

Dette nettstedet er derfor det ideelle valget for de som leter etter en gratis chat uten registrering, men også leter etter en tjeneste for å sende store filer til venner og slektninger på en absolutt anonym måte (det vil ikke være spor av filene som utveksles via chatter).

Konklusjoner

I dag ber alle tjenester og apper om en konto (ofte med telefonnummeret ditt) for å starte en enkel chat-tjeneste med venner. Uansett behov, ovenfor har vi samlet appene og nettstedene for å lage gratis chatterom uten registrering, og deler bare generisk informasjon som kallenavn, kjønn og opprinnelsesland (i noen tilfeller bare kallenavnet).

Fortsatt om temaet anonyme og private chatter vi kan lese guidene våre til app for meldinger som sletter og selvdestruerer og hvordan du bruker dem hemmelige og usporbare signalchatter.

Index
 1. Windows-programmer for chatting uten pålogging
  1. qTox
 2. Mobilapp for å chatte uten pålogging
 3. Nettsteder for chatting uten pålogging
  1. Chatib
  2. Yesichat
  3. JumpChat
  4. Volafile.org
  5. Konklusjoner

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up