Beste apper for å administrere penger og personlige utgifter (Android og iPhone)

Beste apper for å administrere personlig økonomi, daglige utgifter og for å vite hvor mye penger du skal bruke hver måned

Din smarttelefon kan være en utmerket personlig assistent for holde utgifter, familiebudsjett og regningskostnader under kontroll slik at du vet hvor mye du kan bruke og når det vil være hensiktsmessig å spare, uten å måtte føre et papirregister eller uten å holde penger lagret rundt i huset (som i det berømte postheftet, nå definitivt et utdatert verktøy).

I denne guiden vil vi vise deg hvilke som er best gratis applikasjoner for iPhone og Android designet for organisere utgiftsposter og i stand til automatisk å lage rapporter og grafer om økonomisk ytelsefor å alltid vite hvor mye penger som går ut og kommer inn på familiebudsjettet hver måned.

LES OGSÅ: Gratis administrasjons- og regnskapsprogrammer, personlig eller for bedrifter

1) Monefy

Blant de beste appene vi kan prøve for å administrere penger og personlige utgifter, skiller den seg absolutt ut Monefytilgjengelig for Android og for iPhone.

Ved å installere denne applikasjonen vil vi kunne administrere utgifter, registrere inntekter og lage et budsjett slik at vi vet hvor mye vi kan bruke hver måned og når vi sparte i forrige måned (det vil bli merket som sparing eller tap i den nye månedens konto ). Appen lar deg lage flere forskjellige porteføljer og bestemme om du vil inkludere dem i månedskontoen, for å kunne generere enkle rapporter for å overvåke våre utgifter og inntekter.

Også veldig nyttig er widgeten for å legge til utgifter og inntekter i farten uten å åpne appen, men PIN-beskyttelsessystemet, tilgang via biometrisk kontroll (for å hindre at noen titter på kontoene våre) og automatisk sikkerhetskopieringssystem på Google Drive eller iCloud for å lagre en kopi av balansene våre og gjenopprette den i tilfelle telefonbytte).

2) Godt budsjett

En annen veldig nyttig app for å administrere penger og personlige utgifter er Godt budsjettogså tilgjengelig for iPhone og for Android.

Denne appen lar deg administrere alle inntekter og utgifter riktig for å lage et månedlig budsjett med utgiftsgrenser (som vil bli rapportert umiddelbart, slik at du vet når du skal stoppe eller begrense utgiftene til et minimum).

Du kan opprette forskjellige kategorier for å registrere hvor mye du vil bruke hver måned; Selv om det grafisk ikke er på Monefy-nivå, er appen fortsatt veldig detaljert og synkroniserer nettkontodataene, så hvis vi ønsker det, kan vi også opprette og administrere et enkelt budsjett for å dele med andre familiemedlemmer eller pålitelige venner.

3) Expensify

Hvis vi ser etter en virkelig komplett og profesjonell app for å administrere hver inn- og utgang av kontoen vår (uten noen gang å åpne bank- eller kontoappen), anbefaler vi at du prøver Expensifytilgjengelig for Android og for iPhone/iPad.

Denne applikasjonen forenkler innsamlingen av utgiftsposter takket være dens SmartScan, som lar deg ta bilder av kvitteringer og regninger og overlate applikasjonen med oppgaven med å transkribere tallene og ulike referanser, slik at vi kan laste opp utgiftene våre på noen få sekunder, ta bilder av alle kvitteringene og kvitteringene vi mottar; åpenbart kan vi også administrere utgifter og legge til inntekt manuelt, ved å sette utgiftene inn i en av de nåværende kategoriene.

Blant de nyttige funksjonene finner vi også muligheten for å få detaljerte rapporter for å sjekke fremdriften til kontoen eller budsjettet og forstå hvor du kan spare. Data kan synkroniseres på nett og appen kan også brukes fra PC-en på nettsiden.

4) Utgiftsleder

En annen veldig profesjonell app for å administrere pengene våre er Utgiftssjefnedlastbar for Android og for iPhone/iPad.

Denne appen er veldig tydelig og detaljert og vil være en glede for de som allerede administrerer utgifter på papir eller på rapporter: faktisk vil vi kunne legge til de forskjellige utgiftene som er gjort slik at vi kan vite hvor mye vi bruker og hvor mye vi bruker. må lagre hvis vi overskrider visse grenser (kan settes etter ønske).

Appen gir en liste over vanlige utgifter og ulike kategorier også med forhåndskompilerte maler for å lette og fremskynde den første kompileringen som er den mest kjedelige.

5) Daglige utgifter

En annen enkel og tilgjengelig app for å administrere penger og personlige utgifter er Daglige utgifternedlastbar for Android og for iPhone/iPad.

Denne appen har et veldig enkelt og brukervennlig grensesnitt, ideelt for de som ikke vil holde tritt med for mange funksjoner i andre applikasjoner og for de som bare vil ha en rask applikasjon for å registrere pengene brukt og lage et referansebudsjett med månedlige utgifter.

Appen lar deg også administrere privatøkonomi og administrere brukskontoer og kredittkort separat, slik at du alltid vet hvor vi har brukt visse beløp og hvor vi har råd til å bruke litt mer penger.

6) Rask budsjett

Blant de mest komfortable og enkle å bruke appene på italiensk for å administrere penger og personlige utgifter finner vi Rask budsjetttilgjengelig gratis for Android og for iPhone/iPadsamt å være håndterlig som nettapp på hvilken som helst PC.

Appen lar deg holde personlig eller familieøkonomi under kontroll, registrere inntektene dine og daglige utgifter. Blant de bemerkelsesverdige funksjonene peker vi på oppsummeringsgrafen, tabellen med utgiftsutviklingen og filtreringssystemet for raskt å finne utgiftene gjort de siste dagene.

7) Monone

En annen veldig interessant app for å administrere penger og personlige utgifter er Mononekan lastes ned gratis for Android og for iPhone.

Appen har behagelig grafikk som er enkel å bruke, med alle utgifter håndterbare i forskjellige kategorier og det uunngåelige kakediagrammet for umiddelbart å se utgiftstrenden. Sammenlignet med andre lignende apper skiller den seg absolutt ut automatisk lesing av SMS-varsler om kort- eller kontobevegelser (for å legge til utgifter) og rapportere beskyttelse via PIN, fingeravtrykk eller ansiktslås.

8) Spendee

Blant appene for administrasjon av budsjetter og familieutgifter kunne vi ikke gå glipp av det Spendeetilgjengelig gratis for Android og for iPhone.

Appen har alle de forventede funksjonene for å administrere familiebudsjettet: kakediagrammer for å overvåke utgifter, analyse av utviklingen av utgiftene våre over uker, måneder eller år og et innovativt utgiftsoptimaliseringssystem, som viser oss hvilke utgifter vi bruker for mye og hvordan vi kan endre vanene våre for å spare.

Konklusjoner

Ved å umiddelbart laste ned en av appene som vises i guiden, vil vi raskt bli sanne mestere i å administrere det månedlige utgiftsbudsjettet og holde styr på pengene som kommer inn og ut av lommeboken vår; bruke favorittappen din presist og punktlig vi vil kunne spare mye pengerspesielt hvis vi er veldig forsiktige med utgiftene som skal gjøres.

Fortsatt om emnet sparing og pengestyring kan vi også lese artikkelen vår om App for å lagre kvitteringer og registrere utgifter med automatisk skanning.

Hvis vi derimot ønsker å kombinere en budsjettansvarlig med andre verktøy for jobb og kontor, kan vi lese vår guide App for kontor, jobb og studier, gratis på Android og iPhone.

Kan vi ikke legge penger til side? I dette tilfellet anbefaler vi at du kombinerer en av appene vist ovenfor med appene vi har dekket i veiledningen App for å spare energi, elektrisitet, gass og bensin.

Index
  1. 1) Monefy
  2. 2) Godt budsjett
  3. 3) Expensify
  4. 4) Utgiftsleder
  5. 5) Daglige utgifter
  6. 6) Rask budsjett
  7. 7) Monone
  8. 8) Spendee
    1. Konklusjoner

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up