Hvordan omgå "Bekreft kontoen din" på Android

Hvis en advarsel om kontobekreftelse vises når du starter Android-smarttelefonen, la oss se hvordan du passerer sjekken

De som kjøper brukte Android-telefoner på Internett kan komme over skjermbildet "Bekreft kontoen din"som sier at "denne enheten er tilbakestilt. For å fortsette, logg på med en Google-konto som tidligere er synkronisert med denne enheten."

Denne skjermen vises også når vi formaterer telefonen, men glemmer Google-passordet neste gang vi starter på nytt; faktisk vises skjermen på alle telefoner som kjører Android 5.1 (eller nyere) og er en del av sikkerhetssystemet som kalles FRP (Factory Reset Protection): denne beskyttelsen strekker seg til gjenopprettingsnivået og gjør det umulig å få tilgang til den nylig kjøpte telefonen hvis en Google-konto var til stede på formateringstidspunktet.

I den følgende guiden vil vi vise deg metodene for overvinne "Bekreft kontoen din" på Android-telefonerog minner deg alltid på at denne prosedyren ble introdusert for Unngå tyveri av Android-telefoner og derfor bør ingen av metodene som er foreslått i veiledningen brukes til ulovlige formål, men kun for låse opp telefoner som vi er de legitime eierne av og i scenariene der vi har glemte Google-passordet mitt.

Be om den siste Google-kontoen som ble brukt

Hvis vi bruker en brukt eller oppusset telefon, er det første vi kan gjøre også det enkleste: vi ber den siste brukeren om å eie telefonen for Google-kontolegitimasjonen knyttet til tidspunktet for formatering.

Dette er en enkel operasjon hvis selgeren av telefonen bor i samme by som oss (du møter og har legitimasjon), men det kan bli veldig vanskelig få legitimasjonen hvis telefonen ble kjøpt (via Amazon, eBay eller en annen nettbutikk) av en person som bor utenfor byen eller til og med utenfor Italia.

Uansett, la oss fortsette å lese veiledningen for å finne ut hva de er Juridiske metoder for å omgå «Bekreft kontoen din» på Android-telefoner.

Unngå "Bekreft kontoen din"-vinduet

Hvis vi er i ferd med å kjøpe en brukt eller renovert Android-telefon, sørg for å varsle eieren om "Bekreft kontoen din"-problemet på telefoner med Android-operativsystemet: med den enkle prosedyren nedenfor vi kan helt unngå utseendet til låseskjermenog dermed kunne gjenbruke telefonen uten problemer.

Før du fortsetter med selve formateringen la oss åpne appen Innstillingertrykker vi på Kontoer (eller Kontoer og synkronisering), trykker vi på kontoen Google knyttet til telefonen, bla til bunnen og trykk på Fjern konto (eller opp Mer -> Fjern konto).

Med denne prosedyren vil vi deaktivere FRP og unngå utseendet til advarselen "Bekreft kontoen din" på Android-telefoner; etter å ha forsikret oss om at det ikke er noen annen Google-konto knyttet til telefonen, kan vi fortsette med å formatere den, som også vist i vår veiledning om hvordan formater Android og tilbakestill telefonen, slett alt.

Så snart telefonen er i våre hender, vil vi kunne bruke den uten problemer med Google-kontoen vår, og fullføre den første prosedyren uten noen "anti-tyveri" låseskjerm.

Tilbakestill Google-passordet ditt

Hvis vinduet "Bekreft kontoen din" vises på telefonen vår etter formatering, men vi husker ikke Google-passordetkan vi raskt gjenopprette situasjonen ved å tilbakestille Google-passordet på nettet og først deretter bestå sikkerhetskontrollen på telefonen.

For å fortsette, slå på en PC, åpne en nettleser du ønsker og gå til Påloggingsskjerm for Google-tjenesterskriv inn e-postadressen knyttet til Google-kontoen (du må i hvert fall huske det!), trykk på Etter deg og trykk på på skjermen for inntasting av passord Glemt passord for å fortsette med utskiftingen, som også vist i veiledningen til Google / Gmail-kontogjenoppretting i tilfelle påloggingsproblemer.

Prosedyren vil be oss om en ekstra sikkerhetsmetode: vi må bruke SMS eller e-post for gjenoppretting, siden telefonen er ute av drift foreløpig. Etter å ha oppdatert passordet for tilgang til Google-kontoen, gå tilbake til "Bekreft kontoen din"-skjermen på den låste telefonen og kontroller at du tidligere har logget på et Wi-Fi-nettverk (hvis du er i tvil, start telefonen på nytt) og skriv inn den nye legitimasjonen i Frp-vinduet for å overvinne hindringen.

Konklusjoner

Dette er alle legitime metoder for å overvinne "Bekreft kontoen din" på Android-telefoner på en ærlig måte, be om hjelp fra den forrige eieren av telefonen, forutse utseendet til vinduet (og deretter fortsette til fjerner Google-kontoen før formatering) eller ved å bruke passordgjenopprettingsverktøyet levert av Google selv for alle kontoene.

Spesielt den siste metoden er veldig effektiv for å omgå "Bekreft kontoen din" på Android-telefoner som vi allerede eier, men som vi formaterte uten å fjerne Google-kontoen; Mange brukere glemmer lett Google-passordet sitt og i disse situasjonene opplever de at telefonen er blokkert; FRP-skjermen vises først etter at du har valgt et Wi-Fi-nettverk å koble til, et tydelig tegn på at hvis vi endrer passordet på nettet, vil det også bli akseptert på telefonen.

For å unngå å glemme Google-passordet ditt i fremtiden, anbefaler vi å lese veiledningene våre om hvordan lagre passord og pålogginger til nettsider trygt og sikkert og ai beste programmer for å lagre passord.

Index
  1. Be om den siste Google-kontoen som ble brukt
  2. Unngå "Bekreft kontoen din"-vinduet
  3. Tilbakestill Google-passordet ditt
    1. Konklusjoner

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up