Slik slår du av varsler på Windows 11

Er det for mange varsler på PC-skjermen og ikke nyttige? La oss se hvordan du deaktiverer dem for alle apper eller bare noen programmer

Hver gang vi mottar et varsel fra en systemapp eller et program på Windows 11, vil vi se et popup-vindu vises i nedre høyre hjørne, ledsaget av en teller (alltid i samme hjørne) som viser antall varsler som skal mottas lest. eller slett.

Dette systemet er veldig praktisk for alltid å holde styr på varsler mottatt fra meldingsapper og sosiale medier, men det kan resultere ekstremt irriterende for bedriftsbrukeresom ikke ønsker å motta noen varsler fra appene eller noen av appene som er installert på datamaskinen.

I den følgende guiden vil vi vise deg hvordan slå av varsler på Windows 11slik at vi alltid kan dempe advarselsmeldingene og konsentrere oss om arbeidet som gjøres på PC-en uten forstyrrelser og uten å ta øynene fra det aktive appvinduet.

Slå av Windows 11-varsler

Til slå raskt av alle Windows 11-varsler vi har ulike metoder tilgjengelig: bruk varslingsassistenten, deaktiver varsler fra Windows-innstillingene, deaktiver dem fra registerredigering (avansert prosedyre for hjemmebrukere) eller deaktiver dem fra gruppepolicyredigering (for forretningsbrukere med Windows 11 Pro eller Enterprise) .

Varslingsassistent

For å bruke varslingsassistenten, trykk ganske enkelt på et av systemikonene nederst til høyre (for eksempel Volum) og trykk på knappen Varslingsassistent. Når dette elementet er aktivt, vil ikke varsler vises, men vi vil fortsatt kunne motta varsler fra prioriterte apper eller motta alarmer fra alarmer, basert på elementet vi bestemmer oss for å aktivere.

Med varslingsassistenten aktiv vil vi se et halvmåneformet ikon vises nederst til høyre, et tegn på at alle unødvendige varsler vil bli dempet. For å angi prioriterte varsler for viktige apper (for eksempel Outlook eller Post) alt vi trenger å gjøre er å åpne varslingsdelen (ved å trykke på et av systemikonene nederst til høyre, som f.eks. Volum), trykk på de tre prikkene (ved siden av navnet på appen som sendte varselet) og trykk på Gjør varsler høy prioritet.

For bedre å administrere varslingsassistenten, la oss ta en titt på prosessen Innstillinger -> System -> Varslingsassistent og vi velger tidsluken for å aktivere den, ved hvilke anledninger den må være aktiv og vi velger hvilke apper som skal prioriteres (ved å trykke på elementet Tilpass prioriteringslisten).

Windows-innstillinger

En annen effektiv metode for å deaktivere varsler på Windows 11 innebærer å handle fra systeminnstillingene, fullstendig blokkere varslingsfunksjonaliteten for systemapper og for applikasjoner som deretter installeres av brukeren.

For å fortsette, trykk på WIN+I-tastene på tastaturet og gå til menyen Systemåpner vi menyen Varsler og trykk på bryteren ved siden av elementet øverst Varsler; med ett slag vil vi ha deaktivert alle varsler uten den minste innsats.

Hvis vi vil slå av varsler bare for en bestemt app alt vi trenger å gjøre er å gå til den samme menyen som ble sett akkurat nå og deaktivere bryteren ved siden av navnet på appen som plager oss; ved å trykke på navnet på appen i stedet for bryteren får vi også en praktisk skjerm hvor tilpasse appvarslingenvelge om varselbanneret skal vises, om varselet skal vises i varslingssenteret, endre prioritet og om det skal spilles av en lyd når nye meldinger eller varsler mottas.

Registerredaktør

For å deaktivere alle varsler på Windows 11 Home (den mest brukte versjonen hjemme) og forhindre at de dukker opp igjen, kan vi operere fra registerredigeringfor å blokkere dem fullstendig (ingen varsling vises igjen før nøkkelen endres).

La oss først gjøre en Sikkerhetskopiering av Windows-registerettrykker vi på VINN+R på tastaturet skriver vi regedit og la oss gå til følgende sti i redigeringsvinduet:

HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\PushNotifications

Når denne banen er åpen, trykk (med høyre museknapp) i høyre del av redigeringsvinduet, klikk på Nyså opp Ny DWORD-verdi (32 bit)velger vi som navn ToastEnabledtrykk på det nye elementet med høyre knapp, velg Redigere og sett til slutt verdien 0 (null). Hvis stemmen ToastEnabled er allerede til stede, bare ta verdien fra 1 til 0 for å deaktivere varsler.

Etter å ha lagt til eller endret den angitte oppføringen, lukk alle vinduer og apper og start PC-en på nytt for at endringene skal tre i kraft.

Redaktør for gruppepolicy

Hvis vi bruker Windows 11 Pro eller Enterprise på selskapets datamaskin, kan vi unngå å bruke registerredigering og i stedet stole påredaktør for lokal gruppepolicy, slik at du kan deaktivere alle varsler og replikere gruppepolicyer på alle andre PC-er på nettverket. Denne metoden er ikke aktuelt på Windows 11 Home, med mindre legg til editoren manuelt til denne spesifikke versjonen.

For å fortsette i forretningsfeltet trykker vi på knappene VINN+R på tastaturet skriver vi gpedit.msc og vi trykker Sender alltid fra tastaturet; i det nye vinduet som åpnes, la oss gå til følgende bane:

Configurazione utente -> Modelli amministrativi -> Menu Start e barra delle applicazioni -> Notifiche

Vi vil se retningslinjene for å deaktivere alle Windows-varsler vises i høyre del av vinduet, spesielt:

 • Slå av alle flisvarsler
 • Slå av toast-varsler

For å aktivere begge retningslinjene, høyreklikk på elementene og trykk på elementet Redigeresett en hake på varen Aktivert og trykk OK nederst for å bekrefte. Etter å ha aktivert disse to elementene, starter vi datamaskinen på nytt eller logger ut brukeren for å få endringene til å tre i kraft og deaktivere alle Windows 11-varsler fullstendig.

Konklusjoner

Med metodene sett ovenfor vil vi kunne administrere alle varslene vi mottar på svært godt Windows 11; i tilfelle irritasjon eller distraksjon kan vi bruke dem til å slå dem helt av, slik at vi kan bruk PC-en bare for å jobbe uten distraksjoner.

Den beste metoden er varslingsassistenten, som blokkerer alle vanlige prioriterte varsler, men lar deg fortsatt motta varsler fra høyprioriterte applikasjoner (som Outlook, Mail eller en annen forretningsapplikasjon).

Fortsatt om emnet varsler fra PC-en kan vi lese guidene våre om hvordan deaktiver varsler fra nettsteder i Chrome, Firefox, Edge og Safari og hvordan motta varsler om nye e-poster som kommer til PC-en i forhåndsvisning.

Index
 1. Slå av Windows 11-varsler
  1. Varslingsassistent
  2. Windows-innstillinger
  3. Registerredaktør
  4. Redaktør for gruppepolicy
  5. Konklusjoner

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up