Billigere SIM-abonnement for nettbrett, pinner og modemer

Sammendrag av praktiske tilbud for surfing fra smarttelefoner, nettbrett, USB-pinner og wifi-modemer med oppladbare SIM-kort fra TIM, Vodafone, Iliad, Fastweb, WindTre

For å surfe på Internett fra nettbrett, Internett-pinner og bærbare modemer, må du velge et datatilbud med mange GB tilgjengeligbruke så lite som mulig sammenlignet med smarttelefontariffer, selv om tariffene ofte faller sammen eller samme SIM-kort kan brukes i både nettbrett og telefon.

I den følgende guiden vil vi vise deg hva er det mest praktiske data-SIM-kortet for nettbrett, pinner og modemermed fokus på absolutt bekvemmelighet og tilbud fulle av gigabyte inkludert, uten å ta hensyn til minutter og SMS (i hovedsak ubrukelig på nettbrett, penner og modemer).

LES OGSÅ -> Data-SIM med internett kun for biler, tyverisikringsenheter, nettbrett og smartenheter

1) Beste operatører for mobilt Internett

Hvis vi ikke vet hvilken mobiloperatør vi skal velge for mobilt Internett, kan vi oppsummere som følger:

 • Vodafone: det er for tiden blant de mest pålitelige telefonselskapene, med utmerket signaldekning over hele territoriet, utmerket kundeservice, men all denne kvaliteten oversetter seg til høyere priser enn konkurrentene (selv om nå alle har en tendens til å samordne seg).
 • TIM: dette selskapet har samme pålitelighet som Vodafone, har praktisk talt total dekning i hele Italia og utmerket hastighet, med priser som pleier å være høye (også i dette tilfellet har tilbudene en tendens til å stemme overens).
 • WindThree: dette telefonselskapet ble født fra sammenslåingen av Wind og Tre, og kombinerer dermed fordelene som karakteriserte de to operatørene: god dekning over hele det nasjonale territoriet, god hastighet (spesielt i store byer) og priser som har en tendens til å være lavere enn konkurrentene.
 • Iliaden: det er for tiden selskapet som kan skryte av seg blant de beste prisene på markedet, for med mindre enn €10 lar det deg surfe med svært høy datatrafikk og ubegrensede samtaler og SMS. Iliad bruker sine antenner der det er mulig og tilbyr anstendig hastighet i disse scenariene; der det ikke tar godt det er avhengig av nettverket som tilbys av WindTre.
 • Fastweb: det er en av telefonoperatørene som har oppnådd gode resultater de siste årene, takket være kombinasjonen av SIM-er med faste Internett-tilbud (for å betale én regning for alt). For å tilby mobiltelefoni bruker den WindTre-nettverket, derfor deler det mange av fordelene (selv om hastighetene har en tendens til å være lavere). Utmerket forhold mellom kvalitet og pris, men kun hvis vi allerede er Fastweb-brukere eller tegner et nytt abonnement på det kombinerte fastnettet.
 • Jeg har. Mobil: lavpristelefonselskaps datterselskap av Vodafone, med lavere tariffer. Den har tilgang til samme nettverk som Vodafone, men med begrensede hastigheter.
 • Veldig mobil: lavpristelefonselskaps datterselskap av WindTre, også i dette tilfellet med lavere tariffer og med tilgang til WindTre-nettverket med reduserte hastigheter.
 • Kena mobil: TIM datterselskap lavpristelefonselskap, med lavere tariffer og tilgang til TIM-nettet med redusert prioritet.
 • PosteMobile: telefonist kombinert med Poste Italiane. Rimelige priser og tilgang til WindTre-nettverket.

Vi velger riktig operatør basert på våre behov og fremfor alt basert på dekning og hastighet som er oppnåelig, som vist i vår guide på hvilken mobiloperatør som har raskest Internett i 4G og 5G.

Internett på SIM for nettbrett, nøkler og modemer

Etter å ha sett operatørene vi kan fokusere på, la oss se sammen tilbyr å få et oppladbart SIM med datatrafikk inkludertideell for å sette inn i et SIM-kortkompatibelt nettbrett, en LTE USB-pinne eller et LTE bærbart modem.

Nedenfor har vi samlet Billigste data SIM tilbyr med mange gigabyteslik at vi umiddelbart kan velge den som lar oss navigere uten for mange bekymringer.

Analyserer alle data de billigste tilbudene er fra Kena Mobile og Very Mobile, begge under €7 per måned. Til de som leter etter mange Gigabyte, hastigheten til 5G og fortsatt ønsker å spare penger, det beste er Fastwebsom gir 150 GB data for mindre enn €8 per måned.

Alle de andre selskapene tilbyr priser nær €10, med Vodafone som for øyeblikket den dyreste (med kun 50 GB tilgjengelig).

Hvis vi i stedet for kun Internett-tilbud ser etter et SIM-kort med Internett og tale, er det også verdt å lese artikkelen vår om Billige mobilabonnementer med alt inkludert (tale og Internett).

Konklusjoner

Det mest praktiske data-SIM-kortet for nettbrett, penn-stasjoner og modemer er fra Kena Mobile eller Very Mobile, men for kvaliteten på tjenesten og hastigheten som kan oppnås Fastweb er fortsatt en av de beste operatørene for data-SIM nettbrett eller modemer. De andre operatørene har høyere priser og/eller færre gigabyte tilgjengelig, så det er bedre å vente på nye tilbud for å kunne prøve igjen uten problemer.

Hvis vi ikke vet hvilket modem vi skal velge, kan vi se etter gyldige modeller i vår guide på Beste bærbare 4G LTE-rutere, selv for reiser.

Hvis vi derimot ønsket å bruke en gammel smarttelefon som mobil hotspot, anbefaler vi å lese artikkelen vår om hvordan Bruk mobiltelefonen som Wifi-modem for å surfe på internett fra PC-en.

Vil vi også oppdage de beste tilbudene for fiberoptikk og for hjemmetelefonen? I dette tilfellet kan vi fortsette å lese artikkelen vår på Beste internetttilbud til hjemmet, ADSL eller Fiber, mer praktisk og pålitelig.

Index
 1. 1) Beste operatører for mobilt Internett
 2. Internett på SIM for nettbrett, nøkler og modemer
  1. Konklusjoner

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up