I Whatsapp, lag ditt eget Avatar-klistremerke som du kan bruke i chatter

For å gjøre WhatsApp-chattene våre virkelig morsomme, er det mulig å lage en personlig avatar i appen, som kan brukes som klistremerke og emoji

WhatsApp lar deg tilpasse opplevelsen din på appen ved å lage en egendefinert avatarved å bruke mye av erfaringen med avatarstyringssystemet sett på Facebook (til slutt er selskapet det Halvdet samme for begge tjenestene).

Hvis vi også umiddelbart ønsker å lage vår nye avatar i den følgende guiden vil vi vise deg hvordan lage en egendefinert avatar på WhatsApp både på Android og iPhone, og viser deg også hvordan du bruker den nye i chatter avatarbasert klistremerkesett (dvs. som en emoji som lager forskjellige ansiktsuttrykk), hvordan du redigerer eller sletter den.

For å dra nytte av avatarfunksjonen på WhatsApp du må ha appen oppdatert: hvis vi ikke ser oppføringene for avataren vises, oppdaterer vi WhatsApp direkte fra

1) Hvordan lage avatarer på Android

For å lage en ny avatar på Android-telefoner, åpne WhatsApp-appen, trykk på de tre prikkene øverst til høyre, velg elementet Innstillinger og trykk til slutt på Avatarer.

I den nye skjermen trykker vi på Lag din avatarla oss trykke på Start og la oss begynne å tilpasse avataren ved å velge hudfarge og trykke på Etter deg.

I neste skjermbilde kan vi velge hårklipp og farge, antrekk, bygning, form og farge på øynene, sminke, øyenbryn (inkludert farge), tilstedeværelse eller fravær av Bindi (den indiske prikken) , formen på nesen (med dens piercing), munnen (med fargen på leppene), ansiktet og kjeven.

Du kan deretter legge til tegn i ansiktet, ansiktslinjer, skjegg eller bart (med relativ farge), ørepiercinger, høreapparater (på sistnevnte kan vi også velge farge), briller (med valg av farge) og til slutt tilstedeværelsen av en lue (vi kan også velge farge på dette objektet).

Når tilpasningen er fullført vi trykker på det speilformede ikonet for å sammenligne avataren med ansiktet vårt og vi trykker øverst på slutt for å bekrefte opprettelsen. WhatsApp vil umiddelbart be oss om å dele profiloppdateringer for å fortelle alle om vår nye avatar.

2) Hvordan lage avatarer på iPhone

På iPhone er prosedyren for å lage en tilpasset avatar på WhatsApp veldig lik den som er sett på Android. For å komme i gang må vi åpne WhatsApp-appen, trykk ned på menyen Innstillinger og trykk på stemmen Avatarer presenteres rett under profilbildet.

I den nye skjermen trykker vi på Lag din avatarla oss trykke på Start og vi tilpasser utseendet ved å handle på elementene og menyene som allerede er sett i Android-appen, fra hudfargen til fargen på hatten vi vil at alter egoet vårt skal ha på seg.

3) Hvordan bruke avatarbaserte klistremerker

Å opprette en ny avatar vil låse opp en av de mest ettertraktede funksjonene til den nye WhatsApp: muligheten for å bruke vår avatar i en sett med personlige klistremerker.

For å ta en rask titt på disse nye klistremerkene trenger vi bare å ta oss langs stien Innstillinger -> Avatarer og trykk på Bla gjennom klistremerker for å se hvilke klistremerker vi kan bruke. Disse klistremerkene er laget direkte av Meta og kan brukes umiddelbart, uten å måtte laste dem ned.

Til bruk de nye klistremerkene vi åpner en chat eller en gruppe på WhatsApp, trykker på det smiley-ikonet (på Android) eller på det arkformede ikonet med det avrundede hjørnet (på iPhone), trykker ned på Avatar-ikonet (et ansikt med et smil) og velg et av de personlige klistremerkene som er laget for å måle på avataren.

Stilen på disse klistremerkene ligner mye på de som kan fås med Memoji og Animoji, som vist i våre guider på hvordan du bruker AR Emojis på Samsung Galaxy og alle smarttelefoner kom igjen hvordan sende Memoji og Animoji fra Whatsapp for Android.

4) Legg til avataren din som profilbilde

Avataren opprettet med WhatsApp kan brukes som et brukerprofilbildefor å alltid ha et godt alternativ til de personlige bildene som er brukt så langt.

For å legge til avataren som et profilbilde, åpne WhatsApp-appen og ta oss langs stien Innstillinger -> Avatarer og vi presser på Lag profilbilde for å begynne å lage det nye bildet som vil følge profilen vår fra nå av.

5) Rediger eller slett en avatar

Vi liker ikke lenger avataren vi opprettet og ønsker å endre eller slette den? Ingenting enklere! La oss komme tilbake på banen Innstillinger -> Avatarer og trykk på blyantikonet (på Android) eller på elementet Rediger avatar (på iPhone) for å endre utseendet til avataren vår.

Hvis vi derimot ønsket å slette den opprettede avataren, er alt vi trenger å gjøre å trykke på elementet Slett avatar; ingenting hindrer oss i å lage en helt ny, og gjenta trinnene i de forrige kapitlene.

Konklusjoner

WhatsApp er beriket med en funksjon som vil glede alle brukere de elsker å tilpasse kontoen sin og vises i chatter med sin egen avatar. WhatsApp vil også tillate deg å bruke en sett med eksklusive klistremerker basert på avataren som er laget og bruk det som profilbilde.

For å lage nye sett med klistremerker og nye emojier kan vi lese guidene våre app for å lage personlig emoji (uttrykksikoner) på chat og messenger og hvordan forvandle bildet til personlig Emoji med ansiktet vårt.

Index
  1. 1) Hvordan lage avatarer på Android
  2. 2) Hvordan lage avatarer på iPhone
  3. 3) Hvordan bruke avatarbaserte klistremerker
  4. 4) Legg til avataren din som profilbilde
  5. 5) Rediger eller slett en avatar
    1. Konklusjoner

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up