Beste AI-generatorer av dikt, sitater og setninger for historier

Vil vi lage et nytt dikt, men vet ikke hvilke ord vi skal bruke? Kunstig intelligens kan brukes i dag til å generere tekster, rim og sitater

Ønsker vi å dedikere et dikt til en spesiell person, lage det perfekte sitatet eller WhatsApp-historien, men finner ikke ordene? I moderne tid er det ikke nødvendig å gå på jakt etter en bok eller et gammelt forfalsket sitat, siden vi kan bruke kunstig intelligens til å generere nye dikt som aldri er hørt før, nye sitater og nye fraser som egner seg for å bli brukt som status på WhatsApp eller andre sosialt nettverk.

I den følgende guiden vil vi vise deg hva beste generatorer, basert på AI, for å lage dikt, sitater og WhatsApp-statuser fra bunnen avfremhever nettsteder som tilbyr en raskt system for å generere dikt med et enkelt museklikk eller ved å gi generatoren en setning eller enkel informasjon om diktet den må generere.

1) Poesigenerator

Det første nettstedet vi kan bruke til formålet er Poesigeneratoren generator laget av en italiensk programmerer som uendelig kan generere nye tilinjers dikt, alle forskjellige fra hverandre.

For å få tak i det nye diktet, trykk på knappen Generer ti vers og vent på resultatet: vi vil se et nytt vindu med diktene du kan kopiere og lime inn på WhatsApp, på sosiale medier eller hvor vi måtte ønske.

2) Acrostico.org

Et annet flott nettsted for å generere dikt er Acrostico.orgen automatisk generator av akrostikk (dvs. dikt som bruker bokstavene i det spesifikke ordet for å begynne hver linje).

For å starte skriver vi inn ordet vi ønsker å starte fra i feltet Tekst som skal forvandles til akrostikus (det kan også være navnet på en elsket eller spesiell person), velg de siste bokstavene og trykk videre Ny akrostikusog observerer det nye akrostiske diktet på venstre side av vinduet.

3) Bing Chat

Blant de mest kreative kunstige intelligensene vi finner Bing Chaten verdig rival til ChatGPT som er i stand til å lage nye dikt fra ingenting.

Alt vi trenger å gjøre er å åpne Bing-chat med en Microsoft-konto som er autorisert til å bruke den (helst i nettleseren Microsoft Edge), sett AI til Kreativitet og gi informasjon om diktet vi ønsker å generere (hvem det er dedikert til, tone, lengde og type rim som skal brukes).

Ved å trykke på Enter- eller Enter-tasten på tastaturet vil Bings AI-motor begynne å gi nye dikt raskt og enkelt; hvis vi i stedet ønsket å lage sitater, er alt vi trenger å gjøre å oppgi navnet på personen vi ønsker å sitere (eller hvem vi vil gi stilen deres til sitatet) eller opprette en WhatsApp-status (lag en morsom WhatsApp-status for meg).

Det særegne med Bing Chat er det Den kan også generere WhatsApp-statuser i form av bilder: for øyeblikket støttes bare det engelske språket, men i løpet av kort tid vil det være mulig å få et bilde med et sitat for å sette inn på sosiale nettverk eller i favorittchattene dine.

4) ChatGPT

ChatGPT den trenger ingen introduksjon: den er den mest kjente kunstige intelligensen i verden og lar oss raskt generere dikt basert på kildeteksten vår.

For å bruke AI til dette formålet er det tilstrekkelig å indikere hvilken type dikt som skal genereres, stilen som skal adopteres, lengden og det sosiale nettverket eller chatten hvor vi skal bruke det: ChatGPT vil tilpasse seg deretter, generere nye dikt, men også nye sitater , nye statuser og fraser av kjente forfattere.

Vi kan lese guiden vår om potensialet til ChatGPT hvordan du bruker ChatGPT til kreative, nyttige og morsomme formål.

5) Jaspis

En annen gyldig generator av tekster og dikt er Jasperen kunstig intelligens optimalisert for tekster og digital skriving.

Jasper er en eksepsjonell AI-innholdsgenerator, som kan hjelpe enhver bruker med å lage nye korte eller lange dikt, bruke nye skriveformer som aldri er brukt før og lage bildeteksten for et Instagram-bilde eller en ny WhatsApp-status enkelt og kreativt.

6) Andre AI-generatorer av tekster og dikt

De vi nevnte ovenfor er uten tvil de beste motorene for å generere nye dikt fra ingenting, ved å bruke både tilfeldige nettsteder (som genererer dikt uten mye indikasjon) og ekte kunstig intelligens-motorer (som vi må gi setningene og modellene å jobbe med) .

Andre AI-tjenester for å skrive nytt innhold og skaffe nye dikt som aldri er sett før er:

 • Copy.ai: Utmerket copywriting-side for å generere tekst, lange dikt og korte dikt.
 • Kafkai: Et godt nettsted for å generere innhold, hele setninger og dikt med bare noen få museklikk.
 • Writesonic: en AI-generator av skriftlig innhold, som bruker indikasjonene gitt av brukeren.
 • Peppertype.ai: en annen gyldig tekstgenerator optimalisert for sosiale medier eller WhatsApp.
 • Rytr.me: blant de beste generatorene av dikt og tekster til bruk på sosiale medier eller på WhatsApp.

Hvis vår tørst etter poesi er umettelig, la oss prøve dem alle, ved å bruke raske kontoer der det er mulig (Microsoft, Apple eller Google) for å få tilgang til gratis prøveversjoner (vanligvis med en grense på antall ord eller innhold som kan genereres).

Konklusjoner

Som sett ovenfor vi kan virkelig bli moderne poeter og imponere enhver person som bruker effektive AI-drevne poesigeneratorer.

De enkleste nettstedene genererer dikt med et enkelt musetrykk (flott for de som har det travelt), mens de mer komplekse AI-motorene krever litt mer interaksjon, de må oppgi typen dikt, mottakeren av diktet og stilen de skal bruke for den.

Alltid på temaet sitater, dikt og WhatsApp-statuser vi kan lese artiklene våre om hvordan finne setninger og sitater for Whatsapp- og Facebook-meldinger og statuser kom igjen hvordan sjekke hvem som kan se WhatsApp-statusen din.

Index
 1. 1) Poesigenerator
 2. 2) Acrostico.org
 3. 3) Bing Chat
 4. 4) ChatGPT
 5. 5) Jaspis
 6. 6) Andre AI-generatorer av tekster og dikt
  1. Konklusjoner

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up