Beste Chrome-utvidelser 2023 for alle bruksområder

Google Chrome-nettleseren er referansenettleseren for mange PC- og Mac-brukere, også takket være det høye antallet utvidelser som vi kan legge til for å bringe forskjellige typer funksjonalitet til nettsurfing og for å legge til funksjoner som er nyttige for sikkerhet, produktivitet eller for å skjule identitet som vi navigerer.

I den følgende guiden vil vi vise deg beste Chrome-utvidelser å laste ned nå på nettleseren vår, alt designet for å forbedre navigasjonen på hovednettstedene, for å integrere alle de siste innovasjonene (som kunstig intelligens og VPN-tilkoblinger) og for å forbedre produktiviteten på jobb eller mens du studerer.

LES OGSÅ -> Oppdater Chrome på PC og last ned den nyeste versjonen, den rette

1) Kunstig intelligens

Kunstig intelligens er nå blant oss: ChatGPT og de andre AI-nettsteder De kan integreres i nettlesersøk eller vises som en egen melding mens vi søker på Google, slik at du alltid har AI bare et klikk unna.

- ChatGPT Spørre Genius legger til nye knapper for å eksportere chatter i ulike formater, i tillegg til å introdusere nye temaer, nye snarveier for de mest populære forespørslene og introdusere lagring av chatter lokalt (for å kunne lese dem uten Internett).

- ChatGPT-forfatter integreres med Gmail og lar deg automatisk skrive profesjonelle e-poster basert på våre forespørsler og stilen til de andre e-postene vi allerede har sendt.

- Merlin lar deg bruke ChatGPT på et hvilket som helst kjent nettsted, ganske enkelt ved å trykke CTRL+M og spørre AI om innholdet på siden eller hva vi ønsker å oppnå.

- Småprat introduserer GPT Chat under alle typer søk.

For mer informasjon kan vi lese artiklene våre på Chrome-utvidelser for å holde ChatGPT alltid klar og tilgjengelig og hvordan få Bing Chat med GPT-4 i Chrome.

2) VPN og anonyme proxyer

Som ønsker å navigere uten å etterlate spor og skjule identiteten din bak en anonym IP kan du bruke en av følgende gratis utvidelser for VPN og anonyme proxy-tjenester.

- VPNLY er en utvidelse for å få en gratis og ubegrenset VPN uten registrering, med mulighet for å velge noen servere for å endre plassering og skjule effektivt.

- CyberGhost VPN gratis proxy det er en gratis proxy-VPN uten registrering for å skjule identiteten din takket være bruken av 4 forskjellige serverplasseringer (tilgjengelig uten tids- eller datatrafikkgrenser).

- TouchVPN Det er en annen god VPN-utvidelse for anonym surfing på nettet uten å etterlate spor, med mange gratis servere å velge mellom og tilstrekkelig hastighet for streaming.

- VPN Proxy VeePN lar deg surfe anonymt gratis og uten tids- eller datatrafikkbegrensninger, for alltid sikker surfing med hvilken som helst Wi-Fi.

- Windscribe det er en av de beste VPN-tjenestene vi kan bruke på PC og har også en praktisk utvidelse for å skjule nettleserdatatrafikk, og garanterer maksimal respekt for personvern og anonymitet.

Om dette emnet kan vi lese artiklene våre på beste VPN-utvidelser for Chrome og ai systemer for å fjerne blokkering av blokkerte nettsteder og se hele internett fritt.

3) Produktivitet og nytteverdi

For en mer fullstendig liste se beste utvidelsene for å forbedre produktiviteten i Google Chrome.

- Instapaper - Mercury Reader - Lomme: de som leser mange artikler på internett kan laste ned en av disse tre svært like utvidelsene som lar deg merke artikler slik at du kan lese dem senere eller senere. De er ikke utvidelser for å dele nettsider på sosiale nettverk, men for å brukes til deg selv, for å lagre favorittblogginnlegg og avisartikler på nettet. Disse tjenestene har også applikasjoner for Android- og iPhone-smarttelefoner slik at de lagrede nettsidene synkroniseres på tvers av alle enheter.

- Any.Do eller Microsoft ToDo de er utvidelsene for å merke ting som skal gjøres, alltid på en synkronisert måte uten å glemme hva som må gjøres i løpet av dagen.

- StayFocusd er en utvidelse for å begrense tiden brukt på en nettside i løpet av en dag. I praksis for å hindre oss i å kaste bort hele dager på Facebook eller på et eller annet nettspill.

- Lasarus Det er en livredder for de som fyller ut mange nettskjemaer eller skriver i Chrome-tekstbokser. Lazzaro lagrer det som er skrevet på skjemaene slik at det kan gjenopprettes hvis Chrome krasjer. Lasarus ble også diskutert i artikkelen om hvordan du automatisk fyller ut tekstbokser og lagrer skjemaer

- Chrome Notisblokk det er en notisblokk som åpnes i en boks og lar deg alltid ha notater for hånden som er synkronisert mellom alle datamaskinene der du bruker Chrome.

- Feedly Counter utvidelse for å se antall uleste artikler om Feedly på Chrome-linjen.

- Google Bokmerker for bedre administrasjon av Chrome-bokmerker

- Google Translate på Chrome, for å oversette nettsteder

- Oppdagelig for å finne ut alt om personene i Gmail, Facebook og andre sosiale kontakter.

- Dokumentsign å signere dokumenter på nettet.

- Pushbullet lar deg lage en kommunikasjonskanal mellom PC og mobiltelefon.
Enten du har en Android-smarttelefon eller en iPhone, for å integrere PC og smarttelefon trenger du denne applikasjonen, perfekt for å overføre bilder, filer, lenker og enkle tekstnotater fra den ene til den andre.
Pushbullet er også flott for lese mobiltelefonvarsler på PC og for svar på Whatsapp-meldinger fra PC og Mac.

For å lære mer kan vi lese vår guide til 10 Chrome-utvidelser for å være sosiale og dele nettet.

4) Sikkerhet

De beste sikkerhetsutvidelser for Chrome de er veldig viktige og praktisk talt alle bør installeres hvis vi ønsker å unngå virus, hackere og svindelsider.

De beste sikkerhetsutvidelsene vi kan installere er:

- BitWarden å ha en enkel, gratis, sikker passordbehandling som også fungerer på andre nettlesere så vel som på mobiltelefoner.

- HTTPS overalt for å sikre at du alltid surfer på nettsteder med HTTPS (kryptert) og unngår å havne på falske nettsider.

- Koble fra for å hindre informasjonskapsler fra å spore brukerens surfing og derfor blokkere annonsører fra å huske nettlesingsvaner.

- Nett av tillit, mer kjent som WOT, er den tjenesten som bruker farger for å evaluere nettsteder basert på deres omdømme. Med denne utvidelsen installert blir det enkelt unngå å klikke på farlige lenker og gå til mistenkelige nettsteder.

5) Endre Chrome-funksjonalitet og ytelse

Mange Chrome-utvidelser kan legge til funksjonalitet eller forbedre nettleserytelsen når som helst, spesielt hvis vi har mange faner åpne i løpet av dagen.

- Utrolig startside er en av utvidelser for å forbedre eller endre Chrome Hjem-fanen.

- Ny starten av utvidelser for å lagre åpne faner og kunne åpne dem igjen med et klikk når du vil.

- Bedre historie er den beste utvidelsen for å forbedre visningen av nettleserhistorikk.

- crxMouse Chrome-bevegelser Det er en flott utvidelse for å legge til musebevegelser og flytte Chrome raskere, for eksempel for å gå til forrige side eller for å oppdatere eller for å bytte til en annen fane. Du kan deretter holde nede høyre museknapp og flytte musen til høyre eller venstre for å laste forrige eller neste side, eller opp eller ned for å rulle siden opp og ned. Det er mange alternativer for å tilpasse gester som er verdt å prøve.

- Klikk og rengjør det er en knapp for å rense Chrome med bare ett klikk og dermed slette cache, informasjonskapsler, historikk og alt annet.

- Imagus er utvidelsen for å forstørre bilder til maksimal størrelse når du holder markøren over dem, og sparer deg for bryet med å klikke på dem og åpne dem i en ny fane. Dette er spesielt nyttig på Facebook, Google Bildesøk, Twitter og andre bildesider.

- Panikk knapp å umiddelbart lukke alle åpne faner med én knapp, som alltid er bedre å ha.

- Utskriftsvennligfor å skrive ut nettsider uten å kaste bort blekk, bestemme hva som skal inkluderes og hva som skal ekskluderes.

6) Sosialt innhold og nettinnhold

Mellom Google Chrome-utvidelser for å forbedre Facebook verdt å nevne Sosiale fiksereen utvidelse for å fullstendig tilpasse Facebook og gjøre det til et annet nettsted, slik vi liker.

Mellom beste Chrome-utvidelser for Twitter vi finner mange utvidelser for å bedre administrere det sosiale nettverket uten å måtte åpne siden eller appen.

7) Utvidelser for YouTube

Blant de mange utvidelsene for å se YouTube-videoer med Chrome nevner vi:

- YouTube-alternativer Den brukes til å forbedre YouTube ved å skjule kommentarer, slå av autoavspilling og mye mer.

- Slå av lys er en veldig enkel utvidelse som lar deg gjøre skjermen mørkere når du ser en video på Youtube eller andre streaming-videosider. Knappen er en lyspære som vises til høyre på bokmerkelinjen.

- DF YouTube å eliminere unødvendige elementer fra Youtube-siden og se videoer uten distraksjoner.

- ImprovedTube Betraktelig forbedrer YouTube med flere alternativer for å endre nettstedets grafikk.

8) Utvidelser for Gmail

I en annen artikkel har vi allerede sett dem beste Gmail-utvidelser for Chromemen nedenfor har vi bestemt oss for å huske de mest nyttige og å installere umiddelbart.

- Checker Plus for å motta varsling på Chrome-utvidelseslinjen når nye e-poster kommer.

- Gmail frakoblet for å lese Gmail-e-posten din selv om datamaskinen ikke er koblet til internett.

- Minimalistisk for alt lar deg gjøre Gmail enklere ved å fjerne ubrukelige eller ikke-essensielle menylinjer, åpenbart etter eget valg.

- Sikker Gmailutvidelse for å legge til kryptering til Gmail-e-poster

- Sortert Smart Skin for Gmail for å endre utseendet til Gmail og gjøre det mer produktivt.

Konklusjoner

Vi prøver å laste ned bare Chrome-utvidelsene vi virkelig trenger: Vi minner deg om at hver utvidelse som legges til forverrer ytelsen til Chrome på lang sikt, spesielt hvis vi allerede har for vane å åpne mange nettleserfaner for å jobbe eller studere.

Vi installerer våre 10 utvidelser som gir maksimal prioritet til sikkerhets- og produktivitetsutvidelser, slik som de som vises i artikkelen på
apper og utvidelser for Google Disk.

Chrome kan åpenbart ikke mangleNavigaweb utvidelsesom skal installeres umiddelbart for å holde deg oppdatert med de siste artiklene på denne bloggen.

Index
  1. 1) Kunstig intelligens
  2. 2) VPN og anonyme proxyer
  3. 3) Produktivitet og nytteverdi
  4. 4) Sikkerhet
  5. 5) Endre Chrome-funksjonalitet og ytelse
  6. 6) Sosialt innhold og nettinnhold
  7. 7) Utvidelser for YouTube
  8. 8) Utvidelser for Gmail
    1. Konklusjoner

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up