Beste Microsoft Office-alternativer for macOS

I lang tid nøt Microsoft Office en lojal tilhengerskare av individuelle og bedriftsbrukere. Imidlertid så det tvungne abonnementet på den nyeste versjonen og de høye prisene flere alternativer utenfor banneret.

Hvis du nettopp har fått en Mac, men har problemer med å kjøpe Office igjen, er det flere Office for Mac-alternativer å velge mellom, selv om alt du ønsker å gjøre er å redigere og sende Office-dokumenter fra tid til annen.

Noen er gratis suiter med mange verktøy, men du kan investere i premiumalternativer og få ekstra funksjoner – verdien kan være verdt prisen. Her er de beste Microsoft Office-alternativene for macOS.

I slekt De skuffende forskjellene i Microsoft Office for Mac

1. Libre Office

Dette er et av de beste alternativene til åpen kildekode Microsoft Office-pakken tilgjengelig på forskjellige plattformer, inkludert macOS.

Det er en gren av OpenOffice og består av tekstbehandler, presentasjon og regnearkprogramvare.

Alle som har jobbet med Microsoft Office vil raskt tilpasse seg LibreOffice på grunn av kjente funksjoner som grensesnittet før Ribbon-æraen.

Den har alle de profesjonelle funksjonene til dine offline desktop-apper, inkludert en nylig nettkomponent som lar deg synkronisere filer fra OneDrive eller Google Drive. Dette lar deg redigere filene dine direkte i LibreOffice.

Den bruker OpenDocument Format (ODF) og støtter forskjellige andre typer formater som Microsoft Office.

Suiten, ganske lett og fleksibel, er tilgjengelig på 110 språk, med online teknisk støtte, som er en åpen kildekode-programvare. Imidlertid trenger du kanskje ikke alltid støtte da LibreOffice er ganske enkelt og enkelt å bruke.

Den lar deg også eksportere filer i PDF-format, og du kan legge til flere funksjoner som ekstra dokumentmaler gjennom utvidelser fra LibreOffice-nettstedet.

Ulempen er at den ikke har samarbeidsredigering i sanntid eller innebygd skylagring.

2. Google Disk/Google Suite

Denne gratis, nettbaserte nettpakken er et veldig populært og robust alternativ til macOS.

Den tilbyr brukervennlige og rimelige versjoner av programmer, med gratis og kommersielle versjoner tilgjengelig for ulike typer brukere.

inkluderer Google Docs, Slides og Sheets, som er alternativer til Microsoft Word, PowerPoint og Excel. G Suite er bedriftsversjonen av Google Disk og leveres med Gmail, Dokumenter, Disk og Kalender for bedriften din.

Det er mye brukt, men ikke så funksjonsrikt som Microsoft Office, og kan nås fra hvor som helst.

G Suite integreres med Google-kontoen din, slik at du kan åpne Word-dokumenter fra Gmail i Google Dokumenter og til og med få tilgang til vakre maler, plugins, Google-søkefunksjoner og overlegne innebygde forskningsverktøy.

Med G Suite kan du enkelt importere og jobbe med Microsoft Office-filer, og deretter eksportere dem i Office-formater for å dele med teamet ditt eller andre mottakere. Du kan også dra nytte av Google-skyen og samarbeide med flere brukere i sanntid om et hvilket som helst dokument eller fil.

G Suite er ikke bare bra for produktivitet, den tilbyr også opptil 15 GB gratis lagringsplass. I tillegg lar dens frakoblede modus deg jobbe med dokumenter mens du er frakoblet i Chrome.

Ulempen er at den ikke har en skrivebordsapp, den mangler noen Office-funksjoner, og dokumentene er ikke alltid dupliserte bilder av Office-dokumentversjoner.

I slekt Kan Pages and Numbers erstatte Word og Excel på din Mac?

3.iWorkSuite

iWork er et program innebygd i Mac-en som fungerer som Office. Den inkluderer Pages, Keynote og Numbers, som tilsvarer Apples Word, PowerPoint og Excel.

Det er enkelt å bruke, har et fint, men enkelt grensesnitt, og er lettere enn Office.

Numbers tilbyr et tomt lerret for å komme i gang, noe som gjør det enkelt å legge til tabeller, bilder og diagrammer. Det fjerner også følelsen av å være en hovedbok, i motsetning til Excel som har en rutenettvisning.

Sidene er også enkle å bruke og har ikke lag med alternativer som Word, pluss at du kan samarbeide med andre brukere mens du jobber.

Presentasjonsappen, KeyNote, hjelper deg å lage vakre presentasjoner uten bryet med PowerPoint.

Alle iWork-apper kan eksportere og importere Office-formater og andre formater som støttes av andre suiter. iCloud-versjonen krever imidlertid en Internett-tilkobling for å bruke og er ikke like komplett som skrivebordsklienten. Det gode er at du kan få tilgang til dokumentene fra hvor som helst, da det muliggjør samarbeid på tvers av plattformer.

4. Calligra

tilbyr tankekartlegging og prosjektstyringsverktøy, blant mange andre avanserte funksjoner.

Fanene dine er på høyre side av skjermen, så siden du redigerer vil ikke ta opp hele skjermen.

Med Calligra kan du lese DOCX- og DOX-dokumentformater, selv om det ikke tillater deg å redigere dem. Dette kan forårsake noen problemer hvis du får Office-dokumenter fra andre, da de må sende dokumenter i formater som Open Document Text (ODT).

macOS-brukere kan laste ned denne gratis alternative åpen kildekodepakken for Office direkte fra nettstedet eller fra utviklerens nedlastingsside.

5. Nettkontor

Dette alternativet gir deg ftre tilganger til Office for Mac og er en grunnleggende versjon av den nettleserbaserte Office-pakken.

Den introduserer det grunnleggende: dokumentredigering, presentasjonsalternativer og regnearkformler. Du har også tilgang til Word, PowerPoint, Excel og OneNote.

Den nyeste versjonen inkluderer også Mail, Calendar, Sway, People og OneDrive, men med en begrenset Office-opplevelse.

Selv om det mangler noe funksjonalitet som WordArt, og egendefinerte tekstbokser, diagrammer, ligninger og makroer ikke lastes inn i Excel-ark, er Office Online fortsatt et allsidig alternativ.

Du kan fortsatt åpne filer, redigere og vedlikeholde dokumentformatering.

I slekt De beste gratis alternativene for Microsoft Office

6. Polaris Office

Dette gratis Office-alternativet tilbyr verktøy for å lage og redigere flere filtyper som DOCX, PPT, HWP og XLS.

Den fungerer på tvers av plattformer og synkroniserer kontoen din på tvers av enhetene dine, slik at du kan opprette og redigere fra hvor som helst, med AWS (Amazon Web Services)-sikkerhet for alle dataene dine.

I tillegg til å redigere PDF-dokumenter og konvertere dem til PDF, kan du også konvertere bilde- og talefiler til dokumenter ved behov.

støtter tysk, russisk, engelsk, koreansk og fransk språk.

konklusjon

De fleste av disse alternativene er kompatible med filer opprettet i Microsoft-programmer. På denne måten kan du opprette og redigere dokumenter på macOS.

Hvilken bruker du på din Mac? Fortell oss i en kommentar.

Bildekreditt: G Suite, Manzana, freeoffice, Calligra

Index
  1. 1. Libre Office
  2. 2. Google Disk/Google Suite
  3. 3.iWorkSuite
  4. 4. Calligra
  5. 5. Nettkontor
  6. 6. Polaris Office
  7. konklusjon

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up