Beste widgets med tilpasset vær og tid på Android

App med tilpassbar, søt og gjennomsiktig widget for å se vær og klokke på skjermen til alle Android-smarttelefoner og nettbrett

Klokke- og værwidgeten er alltid til stede på alle Android-telefoner, til det punktet at mange produsenter har inkludert den blant systemwidgetene som standard.

Disse standardwidgetene er vakre, men vanskelige å tilpasse, alle ser like og flate ut: i dette tilfellet er det verdt å installere enTilpassbar og komplett widget-app med vær og klokkefor å prøve gratis på hvilken som helst Android-smarttelefon og nettbrett.

LES OGSÅ: Legg til dato og klokkeslett på skjermen på Android-telefonen din

1) Kronus

Chronus er et sett med funksjonelle og elegante widgets for å legge til klokke, vær, nyheter, oppgaver, økonomi og kalender til telefonen vår og integrere dem alle sammen.

Hovedfunksjonen til denne appen er at vi kan tilpasse klokken ved å velge utseendet vi foretrekker og legge til detaljene om alarmen, kalenderen og detaljene om det lokale været eller stedet vi er i, uten å måtte åpne den hver gang værappen.

2) KWGT

Et annet gyldig sett med widgets for å integrere klokke og vær på vår Android-telefon er KWGT Kustom Widget Makeren samling av hundrevis av widgets som kan integreres i telefonen og tilpasses uendelig.

Etter å ha installert KWGT-appen kan vi lage vår egen personlige vær- og tidswidget fra bunnen av eller laste ned en av de mange prosjektene og widgetene laget av andre brukere, slik at vi enkelt kan bruke de ferdige widgetene som er i stand til å reflektere fullt ut. våre behov.

For å lære mer kan vi lese vår guide på hvordan forvandle utseendet på skjermen på Android med KWGT-skall.

3) 1Vær

Blant værappene er den som har de mest interessante widgetene uten tvil 1 Værettilgjengelig gratis på alle enheter.

Ved å laste ned appen og konfigurere en av værwidgetene inkludert (vi kan prøve mer enn 10) vil vi ha været og tiden tilgjengelig i ønsket stil, innhente nødvendig informasjon uten dikkedarer og uten å tappe batteriet for mye (vi kan justere oppdateringen av frekvenswidgeten).

For andre værapper kan vi lese artikkelen vår på beste værapper for Android med temperaturer og værmeldinger.

4) Digital klokke og vær-widget

Blant de beste værappene og widgetene vi kan laste ned finner vi Digital klokke og vær-widgeten av de mest komplette og letteste.

Denne widgeten er inspirert av de gamle Sony Ericsson-widgetene og er veldig enkel og funksjonell: vi finner tid, kalender, batterinivå og en linje dedikert til værinformasjon.

Widgeten kan tilpasses til å vise flere ganger eller en større mengde værinformasjon, men den kan også konfigureres i en veldig minimal form (bare vær og tid, uten andre ubrukelige dikkedarer).

5) Sense Flip Clock & Weather

En annen god widget med vær og tid som vi kan prøve er Sense Flip Klokke & Værtilgjengelig gratis på alle moderne Android-er.

Som navnet antyder er denne widgeten inspirert av sui innebygde widget gamle HTC-telefoneralltid en av de beste widgetene med vær og tid med en veldig karakteristisk design: tiden vises som en digital vekkerklokke, mens værinformasjonen er tilstede rett under (med sanntidsinformasjon og prognoser for de påfølgende dagene).

6) Andre widgets med vær og tid

Hvis widgetene som er sett så langt ikke har overbevist oss, kan vi prøve å laste ned en av widgetene nedenfor:

1) Vær og klokke-widget det er den mest vellykkede appen av denne typen i Android-butikken, fordi den er enkel og kan tilpasses i utseende. Når du har lastet ned og installert, kan du få tilgang til applikasjonsinnstillingene for å konfigurere måleenhetene og velge hvilken applikasjon som åpnes når du trykker på klokken. Du kan deretter velge standardappen for å stille inn alarmen slik at du alltid har den for hånden. I widgetinnstillingene kan du velge hva som skal vises, om du vil inkludere varselet for de neste dagene, vindhastighet, batteriindikator og andre ting. Du kan også velge fargen på skriften og angi en gjennomsiktig stil, slik at den integreres i bakgrunnen på telefonens hovedskjerm uten å skitne den.

2) Weawow vær og widget er for tiden min favoritt av flere grunner. I mellomtiden kan den tilpasses, med et utvalg av størrelse og data som skal vises. Den er også annonsefri, gratis og med integrert vær, som er basert på Apple-leverandøren Dark Sky. Widgeten kan farges slik du vil, du kan velge oppførselen til de forskjellige knappene og motta varsling om alvorlig vær.

3) Gjennomsiktig klokke og vær er en annen widget for å se tid og værsituasjon i vakker gjennomsiktig stil, med forskjellige størrelser og typer grafikk. Du kan inkludere informasjon om månens faser, høyden på solen, fuktighetsnivåer, UV-indeks og andre nyttige ting i widgeten.

3) Vær Vær det er en annen applikasjon blant de mest installerte i butikken, for de som vil ha en enkel widget som viser været og nøyaktig tid på skjermen. Applikasjonsgrensesnittet har et moderne utseende, med to størrelser widgets tilgjengelig. Ved å trykke på widgeten går du inn i detaljene i de svært detaljerte prognosene. Imidlertid mangler denne widgeten klokken, så hvis du vil lage en kombinasjon, må du også installere en widget først nå som Digiclock.

4) En annen widget er en helt gratis app for å legge til en widget som har dato, klokkeslett og vær sammen på telefonskjermen, med tydelig grafikk, store tall og gjennomsiktig bakgrunn. Widgeten kan også tilpasses, og kalenderen for kommende hendelser kan også legges til.

5) Været Live tilbyr forskjellige widgets, fra den lille 1 x 1 som viser temperaturen, til den større som viser gjeldende forhold, en klokke, høyder og nedturer, kommende værvarsel, vindhastighet og alle andre detaljer. Du kan justere gjennomsiktigheten for widgeten og få værdeteksjonen til å følge posisjonen din.

6) Vær under jorden er en av de mest populære værappene, inkludert noen widgets i forskjellige størrelser, fra 1 x 1 til 4 x 1. Widgets kan endres i bakgrunnsfarge, tema, dynamisk temperaturfarge og gjennomsiktighet. En av de beste funksjonene til widgeten er den dynamiske temperaturfargen, selv om den bare er tilgjengelig for visse stiler, som endrer bakgrunnsfargen til widgeten for å matche den oppdagede temperaturen.

Konklusjoner

Mange Android-telefoner har en innebygd Praktisk widget med vær og tid, men vi kan vanskelig tilpasse dem etter vår smak og behov. Med widgetene som vises i denne guiden kan vi endre alle aspekter av widgeten vår endre størrelsen på dem, endre form og farge, legge til en ny stil og velge hva som skal vises og hva som skal fjernes.

For å lære mer kan vi lese våre flyguider beste Android-widgets for smarttelefonskjermen og kl beste appene for å lage tilpassbare widgets på Android.

Index
  1. 1) Kronus
  2. 2) KWGT
  3. 3) 1Vær
  4. 4) Digital klokke og vær-widget
  5. 5) Sense Flip Clock & Weather
  6. 6) Andre widgets med vær og tid
    1. Konklusjoner

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up