Bruk eller deaktiver Edges Bing-sidefelt og -knapp

Hvordan bruke Bing Chat-sidefeltet og -knappen på Edge og hvordan fjerne dem hvis du ikke trenger dem

Microsoft har lagt til en Bing-knapp i nettleseren for rask tilgang til Bing Chat (den ChatGPT-lignende AI-søkemotoren) og for å åpne sidepanelet for snarveier.

Hvis vi ofte bruker Bing Chat, kan denne knappen sikkert komme godt med, men for de som bruker Edge til å jobbe eller studere er det bare en ekstra plage, gitt at den faktisk har okkupert stedet der menyknappen var tilstede (grunnleggende for administrere nettleseren).

Siden det (foreløpig) ikke er noe alternativ for å offisielt fjerne denne funksjonen fra Edge, vil vi vise deg i den følgende guiden hvordan deaktivere Bing-knappen og sidefeltetde to elementene er dypt knyttet til hverandre.

Hvis vi ikke ser Bing-knappen på Edge-nettleseren vår vi oppdaterer operativsystemet eller selve nettleseren, som angitt i veiledningen nedenfor.

1) Hva er Bing-sidepanelet og -knappen for

Som allerede nevnt i introduksjonen, gir Bing-knappen rask tilgang til Bing Chat, chatten basert på Microsofts kunstige intelligens og i stand til effektivt å erstatte ChatGPT i alle bruksscenarier.

I tillegg til Bing Chat er det ulike snarveisknapper for å søke etter produkter å kjøpe, for å få tilgang til hurtigverktøy (kalkulator, oversetter og ordbok), for å få tilgang til Microsoft hurtigspill, for å få tilgang til Microsoft 365-filer, for å åpne Outlook-e-post, for å dra nytte av Drop (tjenesten for å sende filer raskt mellom enheter ) og å spille E-tree (økologisk spill hvor vi skal hjelpe til med å plante trær).

Andre snarveier kan legges til ved å trykke på +-knappen, inkludert mange nettsteder som brukes daglig (som WhatsApp).

2) Fjern Bing-knappen med egendefinert snarvei

Den første metoden for å raskt fjerne Bing-knappen og sidepanelet kan brukes ved å trykke WIN+R på tastaturet, kopiere %ProgramData%\Microsoft\Windows\Startmeny\Programmer inne i den, ved å høyreklikke på Microsoft Edge-snarveien, klikke på Vis flere alternativer og til slutt presse på Send til -> Skrivebord (opprett snarvei).

Nå som snarveien er opprettet, la oss høyreklikke på den, trykk på Eiendom og legg til følgende kommando:

--disable-features=msUndersideButton

til kommandoen som allerede er til stede i feltet Mål; den siste kommandoen skal inneholde en fullstendig kommando som den nedenfor:

"C:\Program Files (x86)\Microsoft\Edge\Application\msedge.exe" --disable-features=msUndersideButton

Etter å ha lagt til kommandoen trykker vi på OK og la oss prøve å starte Edge-nettleseren. Hvis vi fortsetter å se knappen og sidefeltet, trykk på de tre prikkene øverst, vi åpner menyen Innstillingerla oss komme inn i menyen System og ytelse og deaktiver bryterne ved siden av elementene Hurtigstart Og Fortsett å kjøre utvidelser og apper i bakgrunnen når Microsoft Edge er lukket.

Neste gang du starter nettleseren, vil Bing-knappen og sidefeltet forsvinne, noe som forbedrer brukervennligheten til Microsoft Edge betydelig. Hvis vi i fremtiden ønsker å gjenopprette sidefeltet og Bing-knappen, endrer du bare snarveien igjen, og fjerner tilleggskommandoen fra den.

3) Fjern Bing-knappen med registerendring

Metoden sett tidligere kan være nyttig hvis vi bruker kun én brukerprofil på Edge; hvis vi har flere tilknyttede profiler, må vi nødvendigvis tvinge fjerning av Bing-knappen og sidefeltet ved å bruke en enkel endring i registeret.

For å fortsette, trykk WIN+R på tastaturet og skriv regedit og når vi kommer til systemkonfigurasjonseditoren, la oss gå til følgende sti:

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft

Vi trykker på høyre knapp i høyre rute, trykker Ny -> Tast og skriver Kant; velg den nye Edge-mappen som vises til venstre, trykk på høyre knapp igjen i høyre rute, klikk på Ny -> DWORD-verdi (32 bit)la oss skrive HubsSidebarEnabledbekreft med Enter- eller Return-tasten på tastaturet og sørg for at den er satt til 0 (dobbeltklikk på den nye strengen og kontroller tallet som er til stede).

Etter denne endringen, start bare Edge på nytt for å få Bing-knappen og sidefeltet til å forsvinne: for en rask omstart, start bare PC-en på nytt, men vi kan også åpne Edge, skriv inn i topplinjen edge://policy og trykk på Last inn kriterier på nytt.

Hvis vi ønsker å bruke denne endringen på Microsoft Edge kun på vår Windows-bruker, gjør du bare endringene som er sett ovenfor i følgende redigeringsbane:

HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Policies\Microsoft

gjenskape nøkkelen Kant inne i den og setter inn strengen for å blokkere utseendet til sidefeltet og Bing-knappen.

Ved å slette strengen vil vi returnere Edge til normalen, med knappen og linjen tilbake på plass.

Konklusjoner

Sidepanelet og Bing-knappen på Microsoft Edge kan være veldig nyttig i noen situasjoner, men det er ikke nødvendig å "pushe" produktene dine ved å påtvinge dem brukerne, uten noen knapp eller mulighet for å deaktivere dem! Google Chrome gjorde også en lignende feil, tvinge leselisten og sidefeltet (som også kan deaktiveres).

For å finne ut mer om Microsoft Edge anbefaler vi å lese guidene våre beste utvidelser for Edge kom igjen hvordan tilpasse Microsoft Edge.

Index
  1. 1) Hva er Bing-sidepanelet og -knappen for
  2. 2) Fjern Bing-knappen med egendefinert snarvei
  3. 3) Fjern Bing-knappen med registerendring
    1. Konklusjoner

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up