Fiks installasjonsfeil 0x0 på Windows 11

Har vi kjørt inn i Windows-feil 0x0? La oss se sammen hvordan vi løser det hvis vi ikke kan installere programmer eller oppdateringer i Windows 11

Feilkode 0x0 på Windows det kan indikere problemer av ulike slag: det kan dukke opp når vi starter et program (spesielt Microsoft Office), under installasjonen av et program og sjelden selv når vi installerer en Windows-oppdatering eller utfører enren installasjon av systemet.

Gitt den generelle karakteren av feilen det kan være veldig vanskeligfor en nybegynner, forstå hva som er galt og hvordan du kan gripe innforhindrer at programmet eller systemet går i feil under en arbeidsøkt, spiller videospill eller mens vi studerer på datamaskinen.

I den følgende guiden vil vi vise deg alle beste tips for å fikse feilkode 0x0 på Windows 11slik at vi kan gjenoppta det vi hadde igjen uten feilvinduer og uten å måtte formatere alt.

Hvis problemet oppstår ved systemoppstart eller under installasjon av Windows, viser vi deg hvordan du bruker verktøyene som følger med Windows for å reparere det og hvordan du lager en USB-pinne som kan installere Windows på riktig måte.

1) Start PC-en på nytt

Før du prøver sminke anbefaler vi deg å gjøre det start PC-en helt på nyttstart avslutningsprosedyren og start datamaskinen på nytt etter noen minutter for å se om problemet oppstår igjen.

For å slå av datamaskinen raskt, trykk La oss gå til Windows-skrivebordet og trykk på tastene ALT+F4la oss sørge for at den er valgt Slå av systemet og vi presser på OK å slå av PC-en; på slutten av nedleggelsen venter vi 5 minutter og trykker på strømknappen på datamaskinen for å sjekke om systemet fungerer som det skal og 0x0-feilen har forsvunnet.

For å lære mer kan vi lese vår guide på alle måter å slå av Windows på riktig måte.

2) Lukk eller installer den defekte appen på nytt

Hvis feilkoden 0x0 dukket opp etter å ha åpnet et program, kan vi prøve å løse det ved å trykke CTRL+SHIFT+ESC på tastaturet, identifisere den blokkerte prosessen knyttet til den problematiske appen, trykke på den med høyre museknapp og bruke stemmen Avslutt oppgaven for å lukke den.

Løste ikke problemet bare ved å lukke appen? I dette tilfellet er det best å installere det problematiske programmet fullstendig på nytt ved å trykke VINN+I på tastaturet ved å klikke på menyen Appåpne menyen Installerte apperser etter den fornærmende appen (i søkefeltet øverst), trykk på de tre prikkene ved siden av den og trykk på Avinstaller.

Om dette emnet kan vi lese vår guide om hvordan avinstallere apper i Windows 10 og 11 (også system).

3) Avinstaller feil oppdatering

Dukket den beryktede feilkoden 0x0 opp på PC-en din etter en systemoppdatering? For å prøve å fikse det kan vi avinstallere den defekte oppdateringen som tar oss til banen Innstillinger -> Windows Update -> Oppdateringslogg og trykk på menyen Avinstaller oppdateringer.

I den nye skjermen identifiserer vi den siste oppdateringen som er installert og trykker på Avinstaller-elementet for å fjerne det fra systemet.

Hvis PC-en ikke fungerer eller er blokkert ved oppstart, kan vi også avinstallere de siste oppdateringene fra gjenopprettingskonsollen, tvinge PC-en på nytt tre ganger og ta oss til skjermen feilsøkingved å trykke opp Avanserte alternativerså opp Avinstaller oppdateringer og velge om du vil avinstallere den siste kvalitetsoppdateringen eller om du vil avinstallere den siste funksjonsoppdateringen.

For mer informasjon anbefaler vi å lese vår guide på Slik får du tilgang til avanserte oppstartsalternativer i Windows 10 og 11.

4) Bruk SFC og DISM

Feilkoden 0x0 kan også vises på grunn av et problem med Windows-systemfiler: i dette tilfellet kan det forårsake tilfeldige nedganger, systemfrysing og uforutsigbare blå skjermer.

For å løse dette problemet vi starter opp systemet i sikker modusåpner vi Start-menyen, se etter Ledetekstenhøyreklikker vi på den og velger Kjør som administrator.

Etter å ha startet ledeteksten, utfører vi følgende kommandoer en om gangen:

Dism /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth
sfc /scannow

Ved å starte disse kommandoene starter vi systemfilintegritetsskanningen, og i tilfelle problemer vil gjenopprettingen av skadede eller korrupte filer startes, for å eliminere feilkoden 0x0.

Hvis systemet ikke starter engang midlertidig, starter vi tvangsstart systemet 3 ganger, trykk på Feilsøking, klikk på Avanserte alternativervelger vi Ledeteksten og vi kjører kommandoen:

sfc /scannow

for å starte nødreparasjon av systemfiler. For å lære mer kan vi lese guidene våre på hvordan reparere ødelagte systemfiler på Windows kom igjen hvordan reparere Windows-systemfiler med DISM.

5) Gjenopprett operativsystemet

Hvis ingen av de tidligere rådene virker, gjenstår det bare gjenopprette operativsystemetved å bruke gjenopprettingskonsollen som allerede finnes i Windows.

For raskt å gjenopprette systemet kobler vi PC-en til modemet via Ethernet-kabel (hvis vi har en fasttelefon kan vi bruke Høyspentlinje for formålet), la oss åpne Windows-gjenopprettingskonsollen (som vist i de forrige kapitlene), la oss gå til feilsøkingdenne gangen presser vi på Tilbakestill PC-en og vi velger Behold filene mine for å bevare personlige filer som er lagret på PC-en.

På neste skjerm trykker vi på Last ned via skyenventer vi på analysen av Internett-tilkoblingen via Ethernet-kabel og trykker deretter Tilbakestill for å starte ominstalleringen av Windows.

For å tilbakestille PC-en kan vi lese artikkelen vår om hvordan gjenopprette Windows 11 med ren tilbakestilling uten å miste data.

6) Lag riktig USB-pinne

Feilkoden 0x0 kan også vises for enfeil konfigurasjon av Windows-installasjons-USB-pinnen: i dette kaoset vil det vises under den rene installasjonen, blokkere prosedyren og effektivt gjøre PC-en ubrukelig.

For å lage en korrekt og feilfri USB-pinne La oss laste ned Windows 11 ISO-bildet bare fra det offisielle Microsoft-nettstedet, og vi bruker et program som Rufus for å lage Windows-installasjons-USB-pinnen på riktig måte.

Om samme emne kan vi lese artikkelen vår om hvordan lage en Windows USB-pinne.

Konklusjoner

Feilkoden 0x0 er blant de mest ubehagelige vi kan finne på vår veifordi det kan påvirke alle programmer, apper og operativsystemfiler.

I de fleste tilfeller løses det ved å starte PC-en på nytt, lukke og installere programmet som genererer feilen på nytt, men i vanskeligere tilfeller er det nødvendig å starte gjenoppretting av systemfiler eller total gjenoppretting av operativsystemet.

For å lære mer kan vi lese guidene våre på beste gratis verktøy for å reparere Windows 11 og 10 og på programmer for å løse datamaskinfeil raskt.

Index
  1. 1) Start PC-en på nytt
  2. 2) Lukk eller installer den defekte appen på nytt
  3. 3) Avinstaller feil oppdatering
  4. 4) Bruk SFC og DISM
  5. 5) Gjenopprett operativsystemet
  6. 6) Lag riktig USB-pinne
    1. Konklusjoner

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up