Gratis Android-apper du må ha for alle smarttelefoner

De 10 essensielle Android-applikasjonene, blant de mindre kjente, å installere på hver smarttelefon

Alle har sin egen liste over apper som de alltid installerer når de kjøper en ny Android-telefon, men mange brukere som kommer fra iPhone eller andre typer telefoner vet ofte ikke hvilke viktige apper de skal installere på den nye telefonen, og begrenser seg til å bruke apper innebygd i telefonen eller tester mange apper før du finner de riktige.

I den følgende guiden har vi samlet Må ha apper for å ha på Androiddesignet for å legge til funksjoner som ikke finnes på alle telefoner, for å dra nytte av fordelene med det nye systemet og for å få nyttig informasjon fra verden rundt oss.

LES OGSÅ -> Beste gratis Android-apper å laste ned for hver kategori

1) Filbehandling

EN utmerket filbehandler må ha på alle Android-telefoner Filer fra Google. Appen viser hver mappe på telefonen din, lar deg se filtyper og kategorier og tilbyr også verktøy for å rense minnet, gjenopprette plass automatisk og umiddelbart sende filer mellom to telefoner med samme app.

Alternativt kan vi bruke andre velprøvde apper som f.eks X-Plore File Manager eller hvordan Solid Explorer.

2) Office dokumentansvarlig

Les kontordokumenter (Word, Excel og PowerPoint) er en lek på Android, siden alt du trenger å gjøre er å laste ned appen Microsoft 365. Den aktuelle appen lar deg åpne kontordokumenter med hvilken som helst utvidelse, tilbyr rask redigering av innhold og lar deg synkronisere dem i Microsoft-skyen (OneDrive), slik at du også kan finne dem på din PC eller Mac.

Som et gyldig alternativ kan vi alltid bruke WPS Office eller kontorapper laget av Google selv (Google dokumenter, Google Sheets Og Google Slides).

3) Kunstig intelligens

Kunstig intelligens kan ikke mangle på nye telefoner, ved hjelp av apper som integrerer de mest kjente og brukte chatbotene. Den beste appen for å aktivere AI på telefonen din er Bingbasert på syntesemotoren til Bing Chat; fortsatt på Bing-temaet kan vi utnytte kunstig intelligens i en komplett nettleser som f.eks Microsoft Edge.

For mer informasjon kan vi også lese veiledningene våre om hvordan du bruker den Bing Chat med GPT-4 på Chrome, Firefox eller andre nettlesere kom igjen hvordan du bruker ChatGPT på telefonen.

4) Rask filoverføring

For Overfør raskt filer, bilder og dokumenter mellom ulike enheter vi anbefaler at du bruker Filer fra Google (allerede sett på som filbehandler) eller bruk funksjonen Dele eller Nærhetsdeling integrert i vår Android-enhet.

Det finnes andre gyldige apper for å sende veldig store filer Telegram eller en spesifikk app som Send hvor som helst.

For mer informasjon kan vi fortsette å lese i veiledningen app for å sende filer fra Android-smarttelefoner.

5) Lyd- og videofilspiller

Som en universell lyd- og videospiller er det ingenting som slår det VLCet referansepunkt i PC-verdenen i flere tiår og i noen år beste spiller for multimedieinnhold lagret i enhetsminnet.

Andre temaapper vi kan prøve er MX spiller, FX-spiller, Mi video Og Musicolet musikkspiller.

6) Konverter papirdokumenter til PDF

Blant de mest populære funksjonene på moderne telefoner finner vi automatisk konvertering av papirdokumenter til PDF: du rammer inn et hvilket som helst dokument med det bakre kameraet, og du får en digital skanning i PDF-formatklar til å dele.

Den beste appen av denne typen er Microsoft Lensmen vi kan også prøve med tilfredshet Adobe Scan, Microsoft OneNote Og CamScanner.

Om dette emnet kan vi lese veiledningen til beste skannerappene for å skanne fra telefonen.

7) Synkronisering av bilder tatt

Alle som tar mange bilder med telefonen sin, vil ikke miste dem hvis telefonen blir skadet eller mistet; å få en sikkerhetskopi av alle bildene tatt med Android-telefonen din la oss konfigurere appen Google Foto og vi drar nytte av den ledige plassen som tilbys av Google (15 GB) for å lagre alle bildene som er tatt.

For å lære mer kan vi lese guidene våre på hvordan Google Foto fungerer kom igjen hvor du kan lagre alle bildene som er tatt uten å miste dem.

8) Gjenkjenning av objekter, bilder og landskap

Det bakre kameraet på telefonen vår kan gjenkjenne gjenstander, blomster, landskap, monumenter og mat ved å bruke en gjenkjenningsapp som Google Lens.

Vi snakket om denne appen i dybden i våre guider på hvordan du bruker Google Lens.

9) Øyeblikkelig oversettelse (med utvidet virkelighet)

En moderne telefon må kunne oversette i sanntid det vi sier eller det som blir sagt til oss på et ukjent språk og hjelpe oss med å lese skilt, oppslag og meldinger på fremmedspråkved å bruke det bakre kameraet som et oversettelsessystem for utvidet virkelighet.

Den beste appen av denne typen er Google Oversettermen vi kan også bruke Microsoft Translator eller appen DeepL-oversetter for gjenkjennelse og oversettelse av skrifter og notiser.

10) Cloud for delte filer og notater

På den nyeste generasjonen Android-telefoner er det ingen mangel på apper for administrere de viktigste filene dine i skyenmed mulighet for administrere delte dokumenter og notater med kolleger, venner og familie (dere skriver alle sammen på samme tekstdokument).

Fra dette synspunktet er det ingen som slår det Google Diskgitt at den integreres veldig godt med alle de andre Google-appene og med Google-kontoen som allerede finnes på telefonen vår.

Som gyldige alternativer kan vi også bruke Microsoft OneDrive, Dropbox eller MEGA for å lagre viktige dokumenter i skyen.

Om samme emne kan vi lese artikkelen vår om Tryggere krypterte skyer, som ikke spionerer på filer og respekterer personvernet.

Konklusjoner

Disse appene bør installeres på alle Android-telefoner vi kommer over, selv om noen ber oss legge noen nyttige apper på den nye smarttelefonen de nettopp har kjøpt. Hvis vi ikke husker alle appene, er det verdt å lagre denne artikkelen i nettleserfavorittene dine, slik at du alltid kan ha den for hånden når du skal installere nyttige og essensielle apper på Android.

La oss heller ikke glemme appen Navigaweb Techden offisielle appen til denne bloggen for å følge nyhetsforhåndsvisninger.

For mer informasjon kan vi lese guidene våre beste appene for å utløse automatiske handlinger på Android og kl beste Android-sikkerhetsapper for å beskytte telefonen din.

Index
 1. 1) Filbehandling
 2. 2) Office dokumentansvarlig
 3. 3) Kunstig intelligens
 4. 4) Rask filoverføring
 5. 5) Lyd- og videofilspiller
 6. 6) Konverter papirdokumenter til PDF
 7. 7) Synkronisering av bilder tatt
 8. 8) Gjenkjenning av objekter, bilder og landskap
 9. 9) Øyeblikkelig oversettelse (med utvidet virkelighet)
 10. 10) Cloud for delte filer og notater
  1. Konklusjoner

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up