15 hackerapper på Android for testing av nettverksinntrenging

15 Android-applikasjoner for å teste penetrasjon og inntrenging på WiFi-nettverk eller for å spille hacker hjemme

En Android-smarttelefon kan bli en virkelig eksepsjonelt verktøy for å utføre penetrasjonstesting og hacking på et datanettverk.

Utviklere, nettverksingeniører og nysgjerrige nerder kan prøve ut disse kraftige hackerappene for se etter feil og sårbarheter i et nettverk, for å optimere hastigheten på dataoverføring på nettverket eller til og med for å leke som en hacker og overraske vennene dine med IT-ferdighetene dine. For det meste er de seriøse applikasjoner, utviklet for å teste og lære hvordan man trygt konfigurerer et nettverk.

I den følgende guiden har vi samlet beste gratis hacker-apper for Android som alle kan installere. Mange av disse appene krever i root-tillatelser på telefonen for å fungere riktig.

Vi minner om at disse verktøyene kun må brukes på nettverkene og enhetene som vi er eiere av; Navigaweb.net fraskriver seg alt ansvar for skade på eiendom og personer forårsaket av feil bruk av materialet i denne veiledningen.

LES OGSÅ: Finn passord for å få tilgang til beskyttede Wi-Fi-nettverk rundt omkring

Beste hacker-apper for Android

1) Termux det er en uunnværlig app for enhver god hacker med respekt for seg selv. Denne appen legger til støtte for en terminal som er veldig lik den som er tilgjengelig på enhver GNU/Linux-distribusjon, og gir dermed tilgang til både verktøyene dedikert til Termux (mange designet for å finne Wi-Fi-passord og for å teste motstand mot cyberangrep) og til en rekke test- og hackingverktøy som finnes på Linux.

2) Kali NetHunter det er sannsynligvis det beste hackingsystemet som kan startes på en Android-telefon. Dette operativsystemet kan startes sammen med det originale Android-systemet (ved hjelp av en microSD og en tilpasset bootloader) og gir en rekke hackingverktøy for Wi-Fi-nettverk. Veldig vanskelig å bruke, men definitivt komplett fra alle synsvinkler.

3) zanti det er en app som skanner enheten på jakt etter utnyttbare sårbarheter, feil i Wi-Fi-nettverkene vi er koblet til, og kompromitterte systemkomponenter. Det representerer derfor en gyldig hjelp for hackere som umiddelbart ønsker å finne metoden for å finne et Wi-Fi-passord eller som ikke ønsker å bruke enheter som allerede er "infisert" eller enheter under kontroll av andre hackere.

4) Fing det er en profesjonell app som jeg allerede har snakket om i artikkelen om app for å skanne wifi-nettverk for Android. Utstyrt med et enkelt og intuitivt grensesnitt lar appen deg evaluere ruterens sikkerhetsnivåer, løse eventuelle problemer og finne ut hvilke enheter som er koblet til et Wi-Fi-nettverk. Fing fungerer bra selv på ulåste smarttelefoner.

5) WIBR+ pro det er den beste appen for å teste et Wi-Fi-nettverk og oppdage svake punkter, i tillegg til å kunne gjenopprette passordet i noen tilfeller (det avhenger alltid av type modem, sikkerheten til Wi-Fi og passordet valgt ut). På denne typen apper kan vi også lese veiledningen om hvordan oppdage passord for å få tilgang til sårbare Wi-Fi-nettverk.

6) Nettverksoppdagelse Det er en ganske enkel applikasjon som ikke krever root-tilgang for å fungere, som du kan bruke for å få oversikt over alle detaljene i nettverket telefonen din er koblet til.

7) Droidsau er en nettverkssniffer for Wi-Fi-nettverk, som forsøker å fange inn pålogginger for å få tilgang til nettsteder og sosiale nettverk, hvis informasjonen går ukryptert på et offentlig eller privat nettverk.

8) Hai for rot er et verktøy for å snuse og avskjære internettrafikk på mobil- og Wi-Fi-nettverk. Den lar deg praktisk talt se den ukrypterte informasjonen som overføres over internett av enheter koblet til nettverket.
Dette er i utgangspunktet versjonen av Wireshark for Android.

9) WPS tester det er et utmerket verktøy for å teste eventuelle sikkerhetsfeil i Wi-Fi-nettverket for å se om du kan koble til selv uten å vite tilgangspassordet. Applikasjonen fungerer på ulåst og forankret Android.

10) Nmap er et av de beste nettverksskannerprogrammene for å gjenopprette og registrere pakker, tvinge innholdet deres og skaffe de nødvendige dataene for passord og pålogginger; Dette verktøyet er tilgjengelig på Windows og også som en Android-app.

11) Nettverkspoofere det er en app som jeg allerede snakket om for en tid siden, som lar deg kapre trafikk og omdirigere tilkobling til nettsteder.

12) cSploit er en av de kraftigste hacking-appene for Android, et nettverksverktøy som kan utføre mange hackeraktiviteter som man-in-the-middle-angrep, lage TCP- og UDP-pakker og andre ting. Det er spesielt nyttig for å sjekke sikkerhetssårbarheter på nettverk. Appen er ganske kraftig, men det kreves en rotfestet enhet.

1. 3) Hackode er et annet nettverksverktøysett med mange ryddige og skumle verktøy. Du kan få mye grunnleggende informasjon som Whois-informasjon sammen med portskanning, traceroute, DNS- og IP-oppslag og mer. Han har spesialisert seg på penetrasjonstesting og andre ting. Som de fleste er brukergrensesnittet superenkelt og tidvis vanskelig å lese. Du får imidlertid mye informasjon fra appen, inkludert ting som WiFi-passord og lignende.

14) NetX Network Tools Pro det er et nettverksanalyseverktøy for å få IP-adresse, MAC-adresse, NetBIOS-navn, mobilnettverksleverandør, signalstyrke, nettverksmaske, gateway, DNS, etc.

15) WiFiKiLL Pro lar deg kontrollere nettverket ved å stenge tilgang og blokkere pakker rettet til den enheten. Appen lar deg se alle brukere som er koblet til nettverket, dataoverføringshastigheter for hver enhet og navn.

Konklusjoner

Disse appene er veldig kraftige og bør kun brukes av IT-eksperter og etiske hackerede eneste som er i stand til å håndtere den enorme mengden informasjon som er nødvendig for å kunne utføre nettverkspenetrasjonstester og oppdage sårbarheter i Wi-Fi-nettverk som de utfører tester på.

Vi vil neppe kunne bruke disse appene til ulovlige formål (som f.eks Stjel naboenes Wi-Fi-passord), gitt at en dyp kunnskap om hackingverktøy og mye tålmodighet kreves (ofte ubrukelig uansett gitt de nye sikkerhetsprotokollene integrert i Wi-Fi som WPA3).

For å effektivt beskytte deg mot disse verktøyene kan vi lese guidene våre på hvordan du sikrer hjemmet ditt WiFi og beskytter deg mot nettverksinntrenging kom igjen hvordan konfigurere modemruteren for Wi-Fi-nettverkssikkerhet.

Index
  1. Beste hacker-apper for Android
    1. Konklusjoner

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up