Hvilke apper for å få dagens nyheter på smarttelefonen

Beste og komplette apper for å se og lese dagens nyheter på smarttelefonen eller nettbrettet (Android og iOS)

Smarttelefonen er det beste verktøyet for å følge dagens siste nyhet, få både lokale nyheter og nasjonale og internasjonale nyheter.

Å være oppdatert på siste nytt er alltid veldig viktig, derfor har vi laget en guide om hvordan du leser de siste nyhetene på Android og iPhoneutnytter både funksjonene som er inkludert i de nyeste versjonene av operativsystemene og bruker apper for å lese nyhetene.

LES OGSÅ -> Beste nyhetssider, forsider, overskrifter og aviser

1) Google Discover

Det beste verktøyet for å lese oppdaterte nyheter er Google Discovernyhetssiden av alle slag som enkelt kan skaffes både på Android-telefoner (hvor den ofte er integrert i startprogrammet) og på iPhones (hvor det er nødvendig å laste ned en app).

De som eier en Android-telefon må bare gå til hovedstartskjermen og bla fra venstre til høyre: i de fleste tilfeller vil vi se Google Discover-skjermen vises med personlig tilpassede nyheter; hvis skjermen ikke vises, åpne appen Innstillingerla oss gå til Launcher-menyen og aktivere Google Discover.

Alternativt kan vi laste ned Nova Launcher eller appen Google på Android for å ha de samme nyhetene tilgjengelig som på Discover.

Hvis vi bruker en iPhone i stedet, er det bare å laste ned appen Google eller appen Google Chrome for å få tilgang til nyhetene fra Google Discover.

2) Bing

En annen gyldig app for å lese nyhetene på telefonen og også få informasjon om været og aksjekurser er Bing, søkeappen utviklet av Microsoft og tilgjengelig for Android og for iPhone.

Med appen vil vi ha direkte tilgang til siste nyheter, men vi vil også få nyheter basert på vår geografiske plassering (lokale nyheter) og nyheter basert på tidligere søk eller på sider vi nylig har åpnet via Bing-appen.

I tillegg til nyheter kan du bruke denne appen for å få tilgang Bing ChatAI-motoren utviklet av Microsoft som er i stand til å svare på enhver nysgjerrighet, i tillegg til å gi bekreftede nyheter om ethvert emne.

3) Google Nyheter

Søknaden Google Nyheter kan nå installeres gratis på Android kom igjen iPhone.

Nyhetene kommer fra Google News som samler hovednyhetene fra nettaviser. I alternativene er det mulig å endre plasseringen av nyhetene ved å velge å lese de til de italienske avisene. Nyhetene er også atskilt med emner som du kan ekskludere etter eget ønske.

Applikasjonen har også to forskjellige widgets for å få værmeldingen for de neste dagene, for å lese de siste nyhetsoverskriftene eller for å se en boks med begge.

4) Microsoft Start

Microsoft Starttilgjengelig for Android Og iPhoneer det beste alternativet til Google Nyheter for å lese nyheter fra Italia og utlandet.

Appen fremstår som oppdatert, moderne og innholdsrik. Sammenlignet med Google News er den også mer tilpassbar på førstesiden, og velger dermed de emnene du er mest interessert i og med en widget å holde fast på skjermen.

5) Flippbrett

Flippbrett Til Android og for iPhone er en komplett applikasjon der du kan lage din egen personlige avis med de emnene og kildene du velger.

Dette er den beste appen for de som leter etter en app med et superjevnt grensesnitt, veldig enkelt og vakkert å flytte og administrere. Appen gjør personlig lesing til sin sterke side: vi velger hva vi skal lese og hva vi skal legge til i feeden, slik at vi kan holde oss oppdatert på alt uten å måtte åpne individuelle sider eller abonnere på favorittavisene og magasinene våre.

Andre apper for å lese nyhetene på telefonen

Det er ingen mangel på alternative apper for å lese nyhetene, det er bare opp til oss å velge den mest praktiske, mest umiddelbare eller mest komplette appen for å motta nyhetene.

1) Telegram er den WhatsApp-lignende meldingsappen som også inkluderer kanalfunksjonen. I praksis, ved å abonnere på en kanal på Telegram, er det mulig å motta nyheter fra kildene som interesserer deg. Vi har sett en liste over kanaler å følge på Telegram i en annen artikkel, og i denne anledning minner vi deg om at det også er Navigaweb.net kanal.

2) Nærende Til Android og for iPhone, og den beste applikasjonen for å lese bloggfeeder, ideell for foreldreløse Google Reader. Feedly har et raskt lesesystem basert utelukkende på fingerbevegelser og lar deg legge til nye kilder for å følge andre nyheter. Med Feedly er det også veldig enkelt å dele nyheter på sosiale medier og Facebook.

3) Akkarer en app for Android og iPhone som lar oss lage vår personlige nyhetskanal ved å velge kategoriene som interesserer oss, uten grenser for valg med mulighet for å eliminere noen av kildene som vi ikke ønsker å lese, for å tilpasse vår kanal.

4) Flym Nyhetsleser (bare Android) er en feedleser for blogger og nyhetssider som fungerer på samme måte som Feedly, med den forskjellen at den er gratis og åpen kildekode, uten reklame og da med mulighet for å kunne lese nyheter og nye innlegg også offline, etter at den har synkronisert.

5) PresseanmeldelseFor Android, er appen for de som ønsker å lese hovedavisene på nett direkte på smarttelefonen eller nettbrettet. I denne forbindelse må man huske på at enkelte aviser som Corriere og Repubblica betales i mobilversjonen. Å åpne PC-versjonssider på mobiltelefonenmå du endre brukeragenten på nettleseren som forklart i veiledningen.

6) Første sider det er en veldig fin app kun for Android, for å kunne se og lese forsidene til hovedavisene på kiosker hver dag.

7) italienske aviser Til Android og for iPhone de er to lignende applikasjoner, som fungerer som nyhetsaggregatorer for hovedavisene, veldig gode og komplette.

8) Navigaweb Tech, den beste i hele butikken, er appen for å følge nyhetene på denne bloggen. Etter dette skulle du ikke trenge noe annet for å være superinformert om Android og godt utdannet innen IT og teknologi. Dette er åpenbart en ikke-partisk oppfatning.

Konklusjoner

Å lese nyhetene er viktig for ikke gå glipp av noe som skjer i verden og i landet vi bor i: det er alltid lurt å sette av litt tid til å lese og holde seg informert, og prøve å bare åpne sidene vi liker eller som gir nyheter med den kvaliteten vi forventer å finne i alle artiklene.

For å lære mer kan vi lese guidene våre på hvordan lagre nyheter og artikler på nettet for å lese dem senere kom igjen hvordan du leser RSS-feedene til hvert nettsted.

Index
  1. 1) Google Discover
  2. 2) Bing
  3. 3) Google Nyheter
  4. 4) Microsoft Start
  5. 5) Flippbrett
  6. Andre apper for å lese nyhetene på telefonen
    1. Konklusjoner

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up