Bruk Microsoft OneNote med kunstig intelligens, diktering, transkripsjon og kalkulator

Microsoft Onenote er gratis for Windows PC, Mac, Android og iPhone, full av synkroniserte notatfunksjoner og kunstig intelligens

Microsoft tilbyr appen gratis OneNote for alle plattformer, erstatter alle notat- og notatappene som finnes på PC-er og mobile enheter, også takket være innovative funksjoner hentet fra de andre appene i Office-pakken og fra nyheter relatert til Copilot-modus (basert på Bing Chat, Microsofts AI er nå allestedsnærværende på ethvert produkt fra Redmond-selskapet).

I den følgende guiden vil vi vise deg hvordan laste ned OneNote hvor som helst og hva er beste innovative funksjoner som vi kan dra nytte av fra notater og notater-appen, spesielt for de som bruker dette programmet til å studere eller skrive en arbeidsrapport.

LES OGSÅ -> Hvordan aktivere og bruke Bing Chat, kunstig intelligens på søkemotoren

1) Last ned OneNote gratis

OneNote er gratis å laste ned som et program for PC, Mac og som en app for smarttelefoner og nettbrett ved å bruke en av lenkene nedenfor, for å laste ned riktig versjon basert på operativsystemet som er i bruk:

OneNote kan også brukes onlineuten å laste ned noe, fra nettstedet OneNote på nettved å logge inn med en Microsoft-konto (fra knappen øverst til høyre).

I tillegg til apper, kan vi også integrere OneNote i store nettlesere som et system for skjermfangst eller sidevindusfangst, system for lagring av interessante lenker og system for å fange notater i farten; for å integrere det er alt vi trenger å gjøre å laste ned gratisutvidelsen for Google Chrome og for Microsoft Edge.

2) Begynn å bruke OneNote

Når vi snakker om programmetfanebasert grensesnitt den er intuitiv som alle Office-programmer og lar deg sette inn notater og notater ved å velge skrifttype, farge og alle formateringsalternativene som er typiske for notat- eller notatapper.

Du kan organisere notatene dine i forskjellige faner basert på typen informasjon, og for hvert notatkort kan du legge til mange sider og ark fra den vertikale kolonnen. Du kan også sette inn bilder, dokumenter, frihåndstegninger, multimediefiler og dokumenter skannet med skanneren som notater.

Hvert notat lagres online bruke ledig plass på nettstedet OneDrive; Når vi snakker om OneNote på nettet, er det flere nyttige verktøy for integrert bruk med nettleseren og nettsurfing.

3) Bruk diktering og transkripsjon av teksten

Brukere som bestemmer seg for å fokusere på OneNote kan dra nytte av to svært nyttige funksjoner: Diktat Og Transkripsjon av teksten.

Dikteringsfunksjonen er tilgjengelig for alle OneNote-brukere ved å trykke på Hjem-menyen øverst og trykke på knappen Diktatved å bruke det innebygde dikteringssystemet for å generere tekst via stemmen vår.

Brukere som har abonnement på Microsoft 365 kan også dra nytte av funksjonen Transkripsjon, virkelig utmerket for å transkribere en innspilt lydfil til en skriftlig rapport (for eksempel en universitetsforelesning eller et opptak av et bedriftsmøte); for å bruke denne funksjonen må vi gå til menyen Hjem og (hvis tilgjengelig) trykk på tasten Transkribere.

For å lære mer kan vi lese vår guide på hvordan du transkriberer videoer fra YouTube eller andre nettsteder mens du ser.

4) Bruk matematikkløseren

Studentene vil elske OneNote matteløseri stand til å konvertere hvilken som helst håndskrevet tekst til en ligning, løse ligninger og vise grafen til den riktige funksjonsstudien (basert på dataene gitt i notatene).

For å bruke denne funksjonen er alt vi trenger å gjøre å skanne en hvilken som helst øvelse eller formel med OneNote-appen (ved hjelp av telefonens bakkamera), gå til OneNote-applikasjonen for PC eller Mac, trykk øverst på Tegning og bruk nøklene I ligningen Og Matematikkassistent å dra nytte av matematikkløseren.

Alternativt kan vi bruke den matematiske løseren ved å trykke på menyen sett inn og klikker på Matematikkassistent.

På matematiske løsere kan vi lese artiklene våre om nettsteder for å løse matematikk- og algebraøvelser med trinn og beregninger et al Microsoft mattekalkulator online og som app.

5) Bruk Copilot AI

De siste OneNote-forhåndsutgivelsene er også introdusert CopilotAI-assistenten basert på ChatGPT og Bing Chat som automatisk kan fylle ut notater, hjelpe med skriving og form på notatene vi skriver, og gi svar og lenker i sanntid, uten å måtte åpne nettleseren.

Copilot vil debutere i neste Microsoft 365-oppdatering og vil også være til stede på Word og Excelog integrerer AI i økende grad i hverdagen.

Det er ukjent når Copilot kommer i den stabile versjonen av OneNotemen gitt hvordan Microsoft integrerer Bing Chat i hvert av produktene sine, vil vi bare måtte vente en kort stund for å kunne bruke den nye Copiloten til å skrive effektive notater fulle av informasjon på alle enhetene våre.

Om samme tema kan vi lese vår guide til beste gratis AI-verktøy for arbeid og studier.

Konklusjoner

OneNote er et flott program som vi kan laste ned og bruke gratis på alle plattformer uten begrensninger. Synkronisering med Microsoft-kontoen din er sømløs og kan fungere rett ut av esken universal bindemiddel for notater og raske notatermed innovative funksjoner som kan slå til og med lignende apper som Evernote.

For å lære mer kan vi lese vår guide til beste appene for å ta notater og notater på Android og iPhone.

Index
  1. 1) Last ned OneNote gratis
  2. 2) Begynn å bruke OneNote
  3. 3) Bruk diktering og transkripsjon av teksten
  4. 4) Bruk matematikkløseren
  5. 5) Bruk Copilot AI
    1. Konklusjoner

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up