Chess and Checkers gratis på Android, iPhone og online

beste sjakk- og dam-spill å spille på iPhone og iPad, Android-smarttelefoner og nettbrett og via nettet fra datamaskinen din

Sjakk og dam har alltid vært et must i brettspill. I tillegg til å spille det live, kan vi også spille det online på sider som tilbyr alt du trenger for å spille sjakk og dam online, utfordre datamaskinen og utfordre andre spillere i flerspillerspill på nettet.

I den følgende guiden vil vi vise deg de beste sjakk- og damspillene å spille på Android, iPhone og iPadforuten de beste nettsteder for å spille online direkte fra nettleseren, uten å laste ned noe.

LES OGSÅ: Beste brettspill for Android og iPhone å spille i selskap

1) Sjakkspill for smarttelefoner og nettbrett

1) Chess Time - Flerspillersjakk er det mest spilte flerspillersjakkspillet i verden og er tilgjengelig for iPhone/iPad og for Android. Spillet lar deg spille med fremmede eller til og med venner, i en-til-en-utfordringer som til og med kan vare dager. Så er det rangeringene, statistikken, muligheten for å gjennomgå trekkene og et spill kan til og med vare i flere dager uten å nødvendigvis lukke det når det først har startet.

2) Sjakk er spillet fra nettstedet Chess.com, tilgjengelig for Android Og iPhone/iPad gratis. Du kan spille spill mot datamaskinen eller til og med utfordre andre mennesker i nettspill. I henhold til tittelen gir spillet også opplæringsprogrammer, videoer og leksjoner for å vinne sjakkspill.

3) Sjakk for Android det er i stedet det mest populære spillet av alle, bare for smarttelefoner og nettbrett Android. I dette tilfellet er spillet desidert mer intelligent og spilles mot datamaskinen med forskjellige vanskelighetsgrader og en kunstig intelligens som ikke lar noen distraksjoner passere.

4) Gratis sjakk det er i stedet spillet laget spesielt for iPhones og iPadsslik at du kan spille mot datamaskinen på forskjellige vanskelighetsgrader.

5) Sjakkbar er en læringsapp for sjakkspillere tilgjengelig for Android og for iPhone. Med denne appen kan vi finne ut hvordan spille sjakk veldig bra følge kursene til de beste sjakkproffene og stormesterne, lære nye trekk og spillstrategier og lære å bruke dem i ulike sammenhenger.

Vi minner om at vi kan spille sjakk på Messenger fra smarttelefoner og nettbrett, samt å kunne spille på Facebook Web Messenger-side. For å gjøre dette, bare send en melding i chatten @fbchess spill. Straks åpnes sjakkbrettet, vi er de svarte mens personen jeg chatter med flytter de hvite og flytter først.

2) Damspill for smarttelefoner og nettbrett

1) Du kan spille dam på telefonen din ved å bruke en app som Elite damtilgjengelig for iPhone/iPad og for Android). Appen er enkel og raffinert og lar deg spille alene mot datamaskinen eller konkurrere online mot alle andre damspillere.

2) En annen app som vi kan bruke til å spille dam er Damnedlastbar for iPhone/iPad og for Android. Appen er veldig fin, men følger reglene for Engelsk dameså det kreves en annen spillstrategi (bønder kan treffe kongene, så du må være veldig forsiktig).

3) Å spille italiensk dam vi anbefaler at du laster ned appen dametilgjengelig for Android og for iPhone/iPadsom i stedet følger reglene for Italiensk dame.

4) En annen veldig god app for å spille dam gratis på telefonen eller nettbrettet er Italiensk damesom vi kan laste ned for iPhone og for Androidfølger reglene for italiensk dam og tilbyr både online spill og solospill mot datamaskinen.

5) For Android kan vi også laste ned appen Dam fra CC Gamesfor mange brukere det beste damspillet som vi kan laste ned til nettbrettet eller telefonen vår for å spille et morsomt og avslappende brikkespill.

3) Online sjakkspill

1) For å spille sjakk via nettet er referansesiden uten skygge av tvil Chess.com. På denne siden kan du spille med venner eller mot datamaskinen. Chess.com har den største brukerbasen i verden, du kan også lære å spille ved å følge videoer og leksjoner og løse sjakkoppgaver for å forbedre spilleteknikken din.

2) Sjakk er også et av de mest populære spillene på Facebook; faktisk kan vi spille sjakk direkte fra det sosiale nettverket ved å bruke spillet Sjakk FBflott for å spille gratis online mot andre spillere eller mot venner i flerspillerspill.

3) GameKnot er en internasjonal sjakkside hvor du kan spille mot andre spillere eller mot datamaskinen. Det krever at du registrerer en konto og du kan bestemme hvor lenge et spill skal vare, også lage spill med tilpassede regler.

4) Cardgames.io er et nettsted som lar deg spille mange av de mest populære nettbrettspillene, inkludert en morsom og fargerik versjon av sjakk mot en virtuell spiller.

5) Lichess er en annen gyldig side hvor du kan spille online sjakk i flerspiller, ved å bruke de vanligste reglene og alltid finne mange motstandere å møte i offisielle kamper, utmerket for raskt å klatre i ELO-rankingen.

4) Online damspill

1) Alltid på siden Cardgames.io vi kan spille dam mot en utmerket kunstig intelligens, som vil sette oss på prøve i damspillet direkte i nettleseren, uten å laste ned noe.

2) 247 Dam Det er et annet gyldig nettsted for å umiddelbart spille dam mot datamaskinen eller mot online-spillere, utfordre de beste spillerne i spillet eller gjøre deg kjent med spillmekanikken mot motstandere på samme nivå som deg.

3) Dam på nett er siden som lar deg lære å spille dam og umiddelbart spille online mot andre spillere, slik at du umiddelbart kan implementere de nye trekkene og strategiene som er utviklet for dette spillet.

4) Silvergames Checkers Online er en nettside hvor du umiddelbart kan spille dam mot en datamaskin som er veldig dyktig i spillet, noe som vil sette enhver motstanders ferdigheter på prøve.

5) GameTable Checkers er en annen god side for å øve på å spille dam mot en virtuell spiller.

Konklusjoner

Å spille dam eller sjakk fra telefonen, nettbrettet eller nettleseren vår har aldri vært enklere. Appene ovenfor er alle veldig fine å se på og følger alle reglene for de to spillene, slik at vi kan tilbringe fredelige timer med moro mot datamaskinen eller spille mot ekte motstandere.

For mer informasjon kan vi lese vår guide til Online brett- og brettspill: Risk, Monopol og andre.

Index
  1. 1) Sjakkspill for smarttelefoner og nettbrett
  2. 2) Damspill for smarttelefoner og nettbrett
  3. 3) Online sjakkspill
  4. 4) Online damspill
    1. Konklusjoner

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up