Triks og funksjoner kun på Facebook-appen for smarttelefoner

Guide til Facebook-applikasjonen for Android, alle funksjonene og triksene som kun er på smarttelefoner

Facebook-appen er utmerket for å følge vennene dine selv når vi er borte fra hjemmet og følge feed- eller historieoppdateringer uten å måtte slå på PC-en. Appen skjuler faktisk unike og svært nyttige funksjoner, som ikke kan hentes fra nettversjonen av det blå sosiale nettverket.

I den følgende guiden vil vi vise deg i detalj triks og funksjoner til Facebook-mobilappen, tilgjengelig på både Android-appen og iPhone-appen. Ved å huske disse triksene vil vi bruke det fulle potensialet til Facebook-appen, og forbedre brukervennligheten til tjenesten og sikkerheten.

LES OGSÅ -> Lag forskjellige lister over Facebook-venner med ulik synlighet

1) Kodegenerator og enhetsforespørsler

Hvis vi har aktiverttofaktorautentisering på Facebook (noe som anbefales på det sterkeste) kan vi raskt generere sikkerhetskoder og godkjenne forespørsler om nye apper (eller nye nettlesere knyttet til Facebook-kontoen) ved å bruke telefonen som vi allerede er logget på Facebook på.

For å fortsette, åpne Facebook-appen, trykk på profilbildet øverst til høyre, bla ned til elementet Innstillinger og personvernutvider vi denne menyen og trykker til slutt på Kodegenerator eller på Enhetsforespørsler for å administrere tilgangen til Facebook-kontoen vår korrekt, for å unngå inntrengere eller spioner.

2) Finn Wi-Fi

En annen unik funksjon til Facebook-appen er Finn Wi-Fiet system for å finne Wi-Fi-tilgangspunkter (offentlige hotspots) via kart og integrert navigasjonssystem, veldig nyttig hvis vi er utenfor byen eller vi reiser til utlandet.

For å bruke dette kartet, åpne appen, trykk på profilbildet øverst til høyre og trykk videre Innstillinger og til slutt velger du Finn Wi-Fi-menyen, og autoriserer tilgang til enhetens plassering (nødvendig for å finne tilgangspunkter).

3) Finn venner

Blant de mest nyttige funksjonene som finnes i Facebook-appen, skiller den seg absolutt ut Finne venneret ekte knutepunkt hvor vi kan finne ventende venneforespørsler og kontroller hvilke personer vi kan legge til til vennelisten vår (basert på plasseringen vår og vennene vi allerede har lagt til tidligere).

De som ønsker å gjøre god bruk av denne funksjonen må bare åpne Facebook-appen, trykke på profilbildet øverst til høyre, gå til menyen Finne venner og trykk på Forslag (for å se nye venner å legge til) eller bekrefte ventende venneforespørsler.

Om dette emnet kan vi også lese veiledningen til Facebook-venner kart for å finne hvor de er eller hvor de bor.

4) Tid brukt på Facebook

Facebook-appen kan fortelle oss hvor lang tid vi bruker foran appenog gir oss også verktøyene til å bruke den bevisst (med varslingsmodus deaktivert og daglig tidspåminnelse).

For å dra nytte av disse funksjonene, la oss åpne Facebook-appen, la oss gå til Innstillinger og personvern -> Tid brukt på Facebook og vi presser på Se tid (for å sjekke hvor mye tid vi bruker på Facebook), opp Se verktøy (for å konfigurere verktøy for å redusere tid eller utnytte den bedre), opp Få mer ut av tiden din kom igjen Sjekk varslene dineved å bruke riktig meny basert på hva vi ønsker å oppnå.

Om dette viktige emnet inviterer vi deg til også å lese artiklene våre om hvordan finne ut hvor ofte du bruker mobiltelefonen og brukstid kom igjen Hvordan begrense tid brukt på sosiale medier.

5) Spill og fantasy spill

De færreste vet det, men Facebook-appen kan også brukes til å spille online uten å laste ned andre apper, ved å bruke spillene og spillgruppene som kan administreres direkte fra appen. Disse spillene er også tilgjengelig på nettversjonen, men mange spill gir bedre resultater når de spilles på en smarttelefon med berøringsskjerm.

For å spille, bare åpne menyen på profilbildet vårt, trykk på Annen og trykk på menyen Gaming; hvis vi i stedet ønsket å opprette en gruppe og spille fantasy-spill, kan vi fortsette ved å trykke på menyen Fantasy spill og velge den beste gruppen å legge oss til (vi kan også opprette en ny egen gruppe og invitere bare vennene våre).

For å lære mer kan vi lese våre flyguider beste spillene på Facebook og ai beste Facebook-spill med online-kamper.

6) Avatarer og dating

Blant de nye funksjonene til Facebook-appen finner vi Avatarer og datingto funksjoner tilgjengelig fra smarttelefoner som lar deg lage en personlig avatar og møte nye mennesker for en romantisk date.

Begge funksjonene er tilgjengelige ved å trykke øverst til høyre på profilbildet, trykke på Mer og velge menyen Avatarer eller Dating. Vi kan lære mer om disse funksjonene ved å lese våre guider på hvordan lage en avatar på Facebook kom igjen hvordan bruke facebook som datingside.

Konklusjoner

Avslutningsvis kan Facebook bli mye mer enn en enkel sosial app der vi kontrollerer bildene, historiene og innleggene som deles av venner eller sider vi følger. Det er mange funksjoner, men mange brukere er uvitende om deres eksistens før de finner dem foran segved å bruke de de anser som mest nyttige.

For å lære mer kan vi lese guidene våre på hvordan du bruker Facebook og Messenger sammen i én app kom igjen hvordan du bruker to eller flere Facebook-kontoer på Android og iPhone.

Index
  1. 1) Kodegenerator og enhetsforespørsler
  2. 2) Finn Wi-Fi
  3. 3) Finn venner
  4. 4) Tid brukt på Facebook
  5. 5) Spill og fantasy spill
  6. 6) Avatarer og dating
    1. Konklusjoner

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up