Måter å lese Google Nyheter på telefon og PC

Les personlig tilpassede nyheter i Google Nyheter, en nettbasert nyhetsaggregatorapp på PC, Android og iPhone

Google Nyheter er den spesifikke delen av Google-nettstedet som samler hovednyhetene slik at du ikke blir tvunget til å gå til alle nettsider og uten å gå deg vill og lese de samme nyhetene om og om igjen.

På telefoner er det også kjent som Google Discover og den finnes både på Google Chrome og i Google-appen (begge tilgjengelig for Android og iPhone), slik at vi ikke går glipp av en eneste nyhet som interesserer oss eller som vi absolutt må lese.

I den følgende guiden vil vi vise deg hvordan åpne og gjenopprette Google Nyheter på telefonen eller PC-enogså løse eventuelle problemer som forsvinningen av nyheter i søkefeltet eller i nettleseren.

LES OGSÅ -> Hvordan lese RSS-feedene til hvert nettsted

1) Aktiver Google Nyheter fra startprogrammet

Hvis vi bruker systemstarteren eller en moderne launcher (som Nova Launcher) kan vi lese Google-nyheter på telefonens startskjerm ved å åpne appen Innstillingertar oss inn i menyen Startskjermen og aktivere bryteren ved siden av elementet Google Discover.

Nå er det bare å gå til hjemmesiden og bla fra venstre til høyre for å se relevante nyheter i vårt område eller nyheter basert på våre interesser. Mange lansere inkluderer nå Google Discover som et eget alternativ for å aktivere.

De beste tredjeparts lanseringene (som kan installeres på hvilken som helst telefon eller nettbrett) kan sees i vår flyguide beste Android-startere.

2) Aktiver Google Nyheter fra Google Chrome mobil

En annen flott metode for å lese Google Nyheter på telefonen vår innebærer nedlasting Google Chromeden berømte Google-nettleseren tilgjengelig for Android og for iPhone.

For å aktivere Google Nyheter på Google Chrome mobil åpner vi appen på telefonen vår, trykker på det husformede ikonet øverst til venstre (eller lukker alle fanene som er åpne frem til det øyeblikket) og på Chrome-startskjermen trykker du på tannhjulet ikonet (ved siden av elementet Oppdag - deaktivert eller Oppdag - Av) og trykk på Aktiver.

Etter å ha aktivert Google Nyheter kan vi administrere nyhetene ved å trykke på tannhjulikonet igjen og trykke på menyene Administrer oppgaver Og Administrer interesserfor å tilpasse nyhetene som skal vises i app-hjemmet.

3) Aktiver Google Nyheter fra Google-appen

Lese Google Nyheter-nyheter kan gjøres fra appen Googleintegrert i alle smarttelefoner Android men kan lastes ned som en egen app på iPhone.

Dette er sannsynligvis den beste metoden for å åpne Google Nyheter, spesielt hvis vi bruker en annen nettleser enn Chrome eller en launcher som ikke er kompatibel med Google Discover. For å fortsette åpner vi appen Google på telefonen vår, trykk på profilbildet øverst til høyre, trykk på Innstillingerla oss komme inn i menyen Generell og aktiver bryteren ved siden av elementet Oppdage.

For å gjøre nyhetene mer relevante for vår smak og det vi ser etter kan vi ofte også ta oss til menyen Personlige resultater og aktiver bryteren ved siden av elementet Vis personlige prestasjonerslik at vi kun mottar nyhetene vi liker eller liker å lese.

4) Last ned Google Nyheter-appen

Hvis vi ønsker å lese nyhetene ved å bla gjennom de ulike sidene eller avisene, er det Google News-appen, som vi kan laste ned gratis fra Google Play Butikk og fraApple App Store.

Etter at du har lastet ned appen, åpner du den og tilknytter Google-kontoen din for å umiddelbart motta en nyhetsfeed basert på interessene dine og det du allerede har lest på Google Discover; alternativt kan vi følge eller legge til bladene, avisene og sidene som interesserer oss mest, slik at vi får konstante oppdateringer og hyggelige nyheter.

For mer informasjon kan vi lese vår guide på beste apper for å lese dagens nyheter på Android og iPhone.

5) Aktiver Google Nyheter fra PC

Google Chrome på PC har ikke en Google Discover-tjeneste, men vi kan alltid åpne siden raskt Google Nyheter.
Google Nyheter-siden fungerer veldig bra og lar deg følge dagens nyheter, lokale nyheter og gi informasjon om de viktigste fotball-, sport- og kulturbegivenhetene, og alltid være knyttet til det som skjer rundt oss.

For enkelhets skyld kan vi "forvandle" Google Nyheter-siden til en praktisk skrivebordsapp ved å åpne Google Nyheter-siden med Google Chrome og konvertere til en Windows-app, som vist i vår veiledning om hvordan Gjør et hvilket som helst nettsted til skrivebordsapper med Chrome på Windows.

Du kan også åpneGoogles hjemmesidetrykk på ikonet med prikkene øverst til høyre og klikk på knappen Nyheter for å finne nyheter knyttet til hvert søk som er gjort.

Konklusjoner

Google Nyheter har vært et referansepunkt i mange år alle som ønsker å lese dagens nyheter eller lokale nyheter i sanntid, ganske enkelt ved å åpne Discover fra startprogrammet, Chrome-appen eller Google-appen. Hvis vi av en eller annen grunn ikke lenger leser Google-nyheter, følg bare en av metodene ovenfor for å gjenopprette nyhetsstrømmen på riktig måte, selv fra en PC.

Det er også mulig å følge med på nyhetene Surf på nettet i Google Nyheter legge det til blant de egendefinerte kildene, fra denne lenken.

Index
  1. 1) Aktiver Google Nyheter fra startprogrammet
  2. 2) Aktiver Google Nyheter fra Google Chrome mobil
  3. 3) Aktiver Google Nyheter fra Google-appen
  4. 4) Last ned Google Nyheter-appen
  5. 5) Aktiver Google Nyheter fra PC
    1. Konklusjoner

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up