Er kinesiske smarttelefoner gode? Funksjoner og fordeler

Hovedårsaker til at kinesiske smarttelefoner i dag kan være de beste på markedet og er verdt å kjøpe

Alle som kjøper en ny Android-telefon i dag vil velge en kinesisk smarttelefon, gitt at kinesiske produsenter nå har nådd et slikt spredningsnivå at de kan konkurrere med Samsung og andre historiske Android-telefonprodusenter, lage kvalitetstelefoner, med utmerket støtte for oppdateringer og med mange tilleggsfunksjoner.

I denne guiden vil vi vise deg hvilken kinesisk smarttelefon som visesviser deg kun de beste modellene når det gjelder forhold mellom kvalitet og pris, og bør alltid tas i betraktning når du bytter ut en Samsung-telefon, en Motorola-smarttelefon eller en hvilken som helst annen Android-telefon.

LES OGSÅ -> Beste kinesiske smarttelefonmerker

1) Kvaliteten på kinesiske telefoner

Den første urbane legenden om kinesiske smarttelefoner er at de er merket Laget i Kina eller Produsert i Kina mange tror at de definitivt er dårlige eller dårlig bygde smarttelefoner.

Nå er alt annerledes: Xiaomi har raskt skåret ut en stor del av markedet utenfor Kina; i Italia dukker Xiaomi-butikkene opp som sopp, ekte rivaler fra Apple Stores. Xiaomi produserer også POCO-linjen, en serie telefoner til en lav pris, men med kvalitetsmaskinvare og optimert programvare.

Hvis vi ser etter komplette smarttelefoner til riktig pris, må vi sikte oss inn på en kinesisk smarttelefon med lukkede øyne. I tillegg til kjente kinesiske produsenter, undervurderer vi heller ikke produsenter på moten i nyere tid som OPPO og OnePlusto merker som tilhører samme selskap og som nå er sikkerheter med tanke på produktkvalitet.

Et fremvoksende merke å holde øye med er realmesom produserer mange billige telefoner, men med svært avanserte tekniske spesifikasjoner, som er i stand til å ikke få deg til å angre på telefoner som koster €600 og mer.

2) Assistanse og garanti fra kinesiske merker

Også her må vi påpeke den vanlige oppfatningen (det vil si at kinesiske smarttelefoner går i stykker umiddelbart og ingen kan fikse dem): Xiaomi og OPPO tilbyr assistanse på italiensk via telefon, via dedikerte assistansesentre og gjennom butikker, slik at vi kan dra nytte av den samme hjelpen som vi drar nytte av med Samsungs eller iPhones.

Når det gjelder garantien, eksisterer ikke problemet fordi, hvis vi kjøper på Internett eller i et kjøpesenter, vi vil alltid ha 2 års juridisk garanti på produktet og vi kan alltid be selgeren om å gripe inn i tilfelle problemer, spesielt hvis vi kjøper på Amazon (som også sett i vår guide Amazon-garantien refunderer pengene dine innen to år).

3) Sikkerhet og personvern på kinesiske smarttelefoner

En annen bekymring for kinesiske telefoner er informasjonssikkerhet og personvern. I noen tid har kinesiske telefoner som de laget av Huawei, Xiaomi, OnePlus, OPPO og andre blitt mistenkt for å overføre brukerdata til deres servere i Kina.

Kort sagt, det spiller ingen rolle om telefonen er kinesisk, amerikansk eller tysk, siden i dag er totalt privatliv en drøm og ikke kan oppnås 100 % (selv bare å installere Facebook, WhatsApp og Instagram er nok til å redusere personvernet til nesten null). vårt personvern).

Til dette legger vi til at for å kunne selge smarttelefonene dine offisielt i EU, alle dataene som kinesiske smarttelefoner samler inn de må passere gjennom europeiske servere eller servere som overholde GDPR, ellers kan de ikke selges som offisielle produkter; åpenbart hvis vi importerer dem direkte fra Kina, vil telefonen sikkert sende data til de kinesiske serverne, men ikke på en slik "spion" måte som konkurrentene vil at vi skal tro.

4) Beste kinesiske modeller å kjøpe

Hvis de forrige kapitlene har fått deg til å såre dine siste tvil om kinesiske smarttelefoner, la oss sammen se på noen modeller du bør vurdere for nettkjøp direkte på Amazon, en av de beste nettstedene der du kan kjøpe denne typen telefoner for garantien at e- handelsgigant -handelstilbud på alle produkter.

realme C55

En økonomisk og komplett telefon er realme C55utstyrt med en octa-core prosessor, 6 GB RAM, 128 GB internminne, 64 MP kamera med AI, 33 W SUPERVOOC-lading, 5000 mAh batteri og Android-operativsystem.

realme 10

En annen gyldig økonomisk og komplett telefon er realme 10som kan skilte med en 90Hz Super AMOLED-skjerm, 50MP AI fargekamera, Helio G99-prosessor, 8GB RAM, 128GB intern lagring, 5000mAh batteri, 33W SUPERVOOC-lading og Android-operativsystem.

POCO M5

Ved å bytte produsent kan vi ta en titt på POCO M5utstyrt med 4 GB RAM, 64 GB internminne, 6,58" 90Hz FHD+ DotDrop-skjerm, MediaTek Helio G99-prosessor, 50MP AI trippelkamera, 5000mAh batteri, NFC-sensor og MIUI for POCO-operativsystem (basert på Android).

POCO F5 5G

I mellomklassen av kinesiske telefoner finner vi POCO F5 5Gutstyrt med 6,67" 120Hz FHD+ POLED-skjerm, Snapdragon 7+ Gen 2-prosessor, 8 GB RAM, 256 GB internminne, trippel 64MP kamera med OIS, 5000mAh batteri, hurtiglading, NFC-sensor, 5G-tilkobling og systemoperativ MIUI for POCO (basert på Android 13).

Redmi Note 12 Pro 5G

Hvis vi vil prøve en Xiaomi uten å bruke en formue, kan vi stole på Redmi Note 12 Pro 5Gsom kan skryte av en 120Hz AMOLED-skjerm, MediaTek Dimensity 1080-prosessor, 6 GB RAM, 128 GB internminne, bakkamera med Sony IMX766-sensor med OIS, 67W hurtiglading, 5000mAh batteri, NFC-sensor, støtte for 5G-nettverk og MIUI-drift system (basert på Android 13).

Xiaomi 13

I den høye enden av markedet kan vi finne det Xiaomi 13en komplett telefon utstyrt med en 6,36" FHD+ 120Hz AMOLED-skjerm, Snapdragon 8 gen 2-prosessor, 8 GB RAM, 256 GB internminne, AI-bakkamera med Leica-objektiver, 67W hurtiglading, 4500mAh batteri, NFC-sensor, 5G-tilkobling og MIUI for POCO-operativsystemet (basert på Android 13).

OPPO A74 5G

I mellommarkedet kan vi også finneOPPO A74 5Gutstyrt med en 90Hz Hyper-fargeskjerm, Qualcomm 5G-prosessor, 6 GB RAM, 128 GB internminne, 48MP quad-kamera med AI, 18W hurtiglading, 5000mAh batteri, 5G-tilkobling og Android 13 operativsystem.

OPPO Finn X5 Pro

OPPO har ikke stoppet på mellomområdet og prøver å kjempe på like vilkår med Xiaomi og Samsung med sine egne OPPO Finn X5 Prosom kan skryte av en 6,7 tommers skjerm med 120HZ WQHD+ oppdateringsfrekvens, 12 GB RAM, 256 GB internminne, AI Triple Camera 50+50+13MP, 5000mAh batteri, SuperVOOC80W hurtiglading, AirVOOC50W 5G trådløs tilkoblingsfunksjon, 3-driftsmuligheter, system.

OnePlus Nord CE 3 Lite 5G

For de som vil prøve en OnePlus uten å bruke for mye, kan du se OnePlus Nord CE 3 Lite 5Gen komplett telefon utstyrt med en 6,7-tommers 120 Hz-skjerm, Qualcomm Snapdragon 695-prosessor, 8 GB RAM, 128 GB internminne, 108MP trippelkamera med 3x zoom, 5000 mAh batteri, 67W SUPERVOOC Endurance Edition-hurtiglading, Helse Motorsystem, NFC-sensor, 5G-tilkobling og OxygenOS 13.1 operativsystem (basert på Android 13).

OnePlus 11 5G

Blant den beste siste generasjons kinesiske telefoner finner vi absolutt den OnePlus 11 5Gsom kan skryte av en 6,7-tommers 2K 120Hz Super Fluid AMOLED-skjerm med LTPO-teknologi, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2-prosessor, 16 GB RAM, 256 GB internminne, 50 MP hovedkamera med OIS, 48 MP vidvinkel, 32 MP portrettkamera , Hasselblad-teknologi, 5000 mAh batteri, 100W SUPERVOOC superrask lading, NFC-sensor, 5G-tilkobling og OxygenOS 13.1 operativsystem (basert på Android 13).

Konklusjoner

kinesiske smarttelefoner de er en realitet garantertJeg er designet og bygget av mektige og enorme selskaper som bryr seg om kvaliteten på produktene sine (selv om mye mindre kjent enn Samsung), fungerer bra og har ytelse som kan sammenlignes med en iPhone.

For å oppdage andre kjente kinesiske merker kan vi lese vår guide til beste kinesiske smarttelefonmerker og -modeller tilgjengelig i dag.

Hvis vi derimot ønsket å se andre alternative kinesiske smarttelefonmodeller til de som er sett ovenfor, foreslår vi at du leser artiklene våre Beste kinesiske smarttelefoner etter prisklasse Og Kinesiske smarttelefoner å kjøpe for mindre enn 200 euro.

Index
 1. 1) Kvaliteten på kinesiske telefoner
 2. 2) Assistanse og garanti fra kinesiske merker
 3. 3) Sikkerhet og personvern på kinesiske smarttelefoner
 4. 4) Beste kinesiske modeller å kjøpe
  1. realme C55
  2. realme 10
  3. POCO M5
  4. POCO F5 5G
  5. Redmi Note 12 Pro 5G
  6. Xiaomi 13
  7. OPPO A74 5G
  8. OPPO Finn X5 Pro
  9. OnePlus Nord CE 3 Lite 5G
  10. OnePlus 11 5G
  11. Konklusjoner

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up