Beste bilderedigeringsapper på iPad for å redigere bilder

App for iPad, gratis, for å redigere bilder med filtre, effekter, justeringer og modifikasjoner av alle slag, fra de enkleste for alle til profesjonelle

iPad er det beste nettbrettet for bilderedigeringtakket være den store skjermen og støtte for Apples kapasitive penn (kalt Apple blyant); spesielt sistnevnte er veldig nyttig når vi vil nøyaktig tegne eller bruke nye effekter og korreksjoner.

Takk til iCloud eller lignende gjør det enkelt å dele bilder fra en iPhone eller en hvilken som helst annen smarttelefon til en iPad som med sin store berøringsskjerm blir perfekt for å manipulere bilder.

I denne artikkelen vil vi vise deg beste gratis apper for å redigere bilder, manipulere dem og bruke spesielle eller fotoretusjeringseffekterpresser mye på apper optimalisert for iPad og i stand til å utnytte riktig

LES OGSÅ -> Gratis apper for å lage tilpassede bakgrunnsbilder (iPhone og iPad)

1) Snapseed

Snapseed er et bilderedigeringsprogram eid av Google som tilbyr et stort antall redigeringsmuligheter og filtre, som også ses i artikkelen om hvordan du bruker Snapseed-appen.

Snapseed fungerer veldig bra til å gjøre grunnleggende redigeringer, bruke filtre og rammer, og også gjøre mer avansert retusjering, alltid enkelt med det berøringsskjermoptimaliserte grensesnittet. Håndbevegelser lar deg justere de ulike effektene intuitivt og raskt, uten å komplisere livet ditt med å finne de ulike alternativene. I motsetning til mange andre applikasjoner, som kun tilbyr bildefiltre, lar Snapseed deg dele bilder, åpne dem med andre applikasjoner, kopiere dem eller skrive dem ut.

2) Polarr

Polarr er en veldig populær fotoredigeringsapp, i stand til å bruke spektakulære filtre og effekter på alle bilder tatt med iPad eller delt på sosiale medier.

Den har en rekke alternativer som spenner fra grunnleggende forbedringer og justeringer, til mer avanserte verktøy som reduksjon av røde øyne, tannbleking og fargespray. Du kan også bruke Polarr til å tegne på bildet, legge til tekst, legge til klistremerker eller til og med gjøre bildet om til et meme.

3) Pixlr

Pixlr er en enkel, men veldig kraftig fotoredigerer. Pixlr har et veldig grunnleggende grensesnitt, men er veldig komplett når det gjelder bilderedigeringsalternativer.

Alle verktøyene i appen er gruppert i seks kategorier: justeringer, effekter, overlegg, kantlinjer, typer og klistremerker. Ved å trykke på en kategori vil du finne alle redigeringsalternativene, som ikke er veldig enkle å bruke for nybegynnere på grunn av deres overflod. Alt her er gratis, så du kan laste ned så mange ekstra verktøy du vil.

4) Lightroom

Lightroom for iPad er en kraftig applikasjon utviklet av Adobe (det samme selskapet som produserer Photoshop på PC) som kan redigere bilder og bilder som er lagret i katalogen ved hjelp av en rekke avanserte verktøy.

Applikasjonen kan også beskjære og bruke effekter på bilder og importere RAW-filer (som først konverteres og komprimeres). Applikasjonen fungerer alene, men viser sitt sanne potensial når den er koblet til datamaskinen som den synkroniserer data med via Adobe-skyen (også tilgjengelig for Photoshop).

5) VSCO

VSCO er blant de beste appene for de som leter etter spesialeffekter og filtre med avanserte bilderedigeringsverktøy.

Hvis applikasjonene ovenfor virker for grunnleggende, er det verdt å prøve VSCO, også takket være de kraftige redigeringsverktøyene, organisert gjennom de fire hovedknappene: effekter, justeringer, beskjæring og historie. Du kan velge mellom ulike filtre for å bruke umiddelbart og deretter bruke kraftige redigeringsverktøy med et intuitivt grensesnitt.

6) Adobe Photoshop

Appen Adobe Photoshop er et referansepunkt i bilderedigeringssektoren og kan lastes ned gratis på hvilken som helst iPad direkte fraApple App Store.

Verktøyene er de samme som man ser på PC-appen, med nødvendig optimalisering for å kunne operere med den maksimal presisjon via Apple Pencil. Faktisk kan vi endre parametrene til hvert bilde, legge til effekter, nye rammer, nye fargetyper og fjerne eller flytte uønskede objekter med et enkelt trykk på skjermen, og lagre resultatet i iPad-minnet eller på Adobe-skyen.

7) Mørkerom

Den skiller seg absolutt ut blant de beste bilderedigeringsappene for iPad Mørkeromtilgjengelig gratis.

Denne appen er den mest innovative i sektoren, ettersom den bruker avanserte algoritmer (støttet avkunstig intelligens) for å hjelpe oss med å uttrykke alle ideene våre, tilpasse filtre, forbedringer, nye effekter og nye farger basert på typen bilder vi laster opp, for virkelig utrolige resultater.

8) Glitch Art Studio

Glitch-effektelskere kan prøve appen på iPad Glitch Art Studio.

Appen er optimalisert for iPad og lar deg bruk glitch-effekter på alle bilder eller videoer, ved å kombinere ulike typer feil og også legge ulike bilder eller rammer over hverandre, for et virkelig engasjerende resultat. De redigerte bildene kan deles direkte på sosiale medier eller i chat, i tillegg til å kunne lagre dem i minnet.

9) Facetune Editor

De som ønsker å redigere ansiktsbilder enkelt og med ekstraordinære effekter kan prøve appen Facetune Editor.

Appen lar deg påfør sminke praktisk talt, glatt huden, eliminer visuelle defekterendre tapet, bleke tenner, fjerne uønskede gjenstander, legge til eller fjerne lys, endre hårfarge og mye mer.

Enkelhet regjerer på denne appensom også kan brukes av brukere som aldri har gjort bilderedigering før.

10) Affinitetsbilde 2

Appen Affinitetsbilde 2 det er en av få tilgjengelig eksklusivt for iPad, og presenterer seg umiddelbart som en profesjonell fotoredigeringsapp.

Grensesnittet presenterer alle redigeringsverktøyene på sidene, og takket være Apple Pencil er det mulig å endre hver detalj og hver parameter i bildet med en enkel berøring, dra ønsket effekt eller farge til et nøyaktig punkt på bildet eller ved hjelp av intelligent utvalg for å få den delen av bildet som endringen eller effekten skal brukes på.

Appen er ikke enkel å bruke, men for de som bruker Photoshop på en PC hver dag, krever det svært lite å øve seg og umiddelbart begynne å bruke appen som en Ekte bilderedigeringsredaktør for fotografer.

Konklusjoner

iPad App Store er full av andre gratis fotoredigerere å laste ned, noen med så høy kvalitet at de kan erstatte (i de fleste tilfeller) verktøyene og filtrene som er tilgjengelige på nedlastbare bilderedigeringsapper på PC eller Mac.

De mest profesjonelle appene er Affinity Photo 2, Lightroom og Photoshopmens de andre appene egner seg for raske bilderedigeringer eller nybegynnere med så kraftige redigeringsverktøy.

For mer informasjon kan vi lese våre guider beste gratis bilderedigeringsapper og ai beste gratis bilderedigeringsprogrammer for Mac.

Index
 1. 1) Snapseed
 2. 2) Polarr
 3. 3) Pixlr
 4. 4) Lightroom
 5. 5) VSCO
 6. 6) Adobe Photoshop
 7. 7) Mørkerom
 8. 8) Glitch Art Studio
 9. 9) Facetune Editor
 10. 10) Affinitetsbilde 2
  1. Konklusjoner

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up