SwiftKey, tastaturappen med integrert Bing Chat

Swiftkey, Microsoft-appen blant de beste for skriving på iPhone og Android, med automatiske rettelser, øyeblikkelige oversettelser og Chat med AI

På hvilken som helst Android-smarttelefon og på iPhone kan vi endre skrivetastaturet å velge mellom forskjellige tastaturer, hver med forskjellige funksjoner og grafikk.

En av de mest kjente er SwiftKey-tastatur, om ikke annet fordi det er fra Microsoft og forhåndsinstallert på mange telefoner, men ikke av andre spesielle årsaker, i hvert fall frem til i dag. SwiftKey ble faktisk nylig oppdatert med integrasjonen av Bing Chat (AI-chatten basert på ChatGPT) som automatisk svarer på alle spørsmål, og dermed blir ganske interessant og spesiell sammenlignet med andre lignende apper.

I den følgende guiden vil vi vise deg hvordan installere SwiftKey på hvilken som helst telefonhvordan du aktiverer rask og automatisk skriving og hvordan du drar nytte av de innovative funksjonene til dette tastaturet, og viser deg også hvordan du aktiverer den integrerte Bing Chat.

LES OGSÅ: Beste tastaturapper for Android

1) Installer SwiftKey-tastaturet

For å installere SwiftKey-tastaturet på telefonen vår bruker vi Google Play Butikk ol'Apple App Store basert på hvilken type telefon du bruker.

Etter installasjonen vil vi bli bedt om å logge på med vår Microsoft-konto, for å forbedre tekstprediksjonsfunksjonene og aktivere tilgang til Bing Chat (som vi vil snakke om senere). For å knytte SwiftKey som standardtastatur på Android, la oss gå til banen Innstillinger -> Språk og inndata (eller Innstillinger -> Tilleggsinnstillinger -> Språk og inndata), trykk på elementet Nåværende tastatur og vi velger Microsoft SwiftKey-tastatur som et nytt tastatur til telefonen.

På iPhone kan vi raskt endre tastaturet ved å ta oss til appen Innstillingeråpner stien Generelt -> Tastaturtrykker på Tastatur og aktivere tastaturet Microsoft SwiftKey.

2) Legg til egendefinerte språk

I tillegg til det italienske språket kan vi umiddelbart legge til det engelske språket eller et annet foretrukket språkslik at du raskt kan skrive meldinger på et fremmedspråk eller på italiensk dialekt. For å legge til et språk, gå til Microsoft SwiftKey-innstillingene (bare søk etter elementet Administrer tastaturer fra innstillingene eller åpne SwiftKey-appen direkte), trykk på Språk og vi laster ned språkene eller dialektene som vi bruker ofte.

I skrivende stund kan du laste ned følgende språk eller dialekter:

 • Engelsk
 • fransk
 • napolitansk
 • siciliansk
 • venetiansk
 • Friulian
 • sardinsk
 • Lombard
 • Piemontesisk
 • Ligurisk
 • Sassari

Vi legger til favorittspråkene eller -dialektene våre og begynner å bruke tastaturspådommer, og blir i stand til å bytte mellom språk eller bruk favorittdialekten vår.

3) Aktiver rask og automatisk skriving

SwiftKey-tastaturet har to funksjoner for rask skriving: Flow og automatisk innsetting. For å aktivere Flow, la oss gå til menyen Skriving av SwiftKey-appen, la oss få deg inn Innsetting av bevegelser og vi velger Strømme.

For å aktivere automatisk skriving åpner vi menyen Skriving og aktiver følgende elementer:

 • Selvkorrigering
 • Rask værmelding
 • Automatisk bruk av store og små bokstaver
 • Automatisk avstand
 • Markørkontroll
 • Rask sletting

Med disse aktive stemmene vil vi oppnå en bemerkelsesverdig skrivehastighet, komplett med automatisk fullføring av de mest brukte ordene og frasene. For å lære mer kan vi lese vår guide på hvordan skrive raskere på Android- eller iPhone-smarttelefon.

4) Aktiver Bing Chat

Den mest innovative funksjonen til SwiftKey-tastaturet er uten tvil integrasjon med Bing ChatGPT-4 AI-chatten laget av Microsoft og inkludert i en rekke produkter laget av Redmond-selskapet.

For å bruke Bing Chat mens du skriver noe på telefonen, er alt vi trenger å gjøre å åpne et tekstfelt, utvide SwiftKey-tastaturet (ved å trykke på ikonet øverst til venstre på tastaturet) og til slutt trykke på Bing Chat-ikonet.

Klikk på i vinduet som åpnes jeg aksepterer Og, om vi er autorisert til å få tilgang til Bing Chatvil vi se tre nye seksjoner vises over tastaturet: Nær, På Frekvens Og Chat.

For å bruke kunstig intelligens presser vi på Chatfor å vise Bing Chat-skjermen klar til bruk i enhver telefonapp.

5) Andre kule funksjoner i SwiftKey

I tillegg til Bing Chat er det andre interessante funksjoner på SwiftKeysom gjør det til en flott erstatning for det grunnleggende iPhone-tastaturet eller GBoard på Android:

 • GIF søkemotor: for raskt å søke etter favoritt-GIF-ene dine.
 • Søk etter klistremerker: for å bruke nye klistremerker og tilpassede klistremerker.
 • Lagrer notater: De kopierte notatene lagres i én time og slettes deretter.
 • Øyeblikkelig oversetter: Vi kan oversette hvilken som helst tekst raskt mens du skriver.
 • Tilpasning: vi kan endre høyden på tastaturet, posisjonen, fargetemaet, tilstedeværelsen av tallraden og tilstedeværelsen av hurtigemoji-tasten.
 • Inkognitomodus: Vi kan unngå å ta opp ordene du skriver eller maskinlæring når nettleseren er i inkognitomodus.

Alle disse funksjonene gjør SwiftKey er førstevalget når vi vil prøve et annet tastatur på enheten vår.

Konklusjoner

Til tross for fremdriften av Google-tastatur SwiftKey er definitivt et skritt foran, også takket være integreringen av språk og dialekter, i nærvær av Bing Chat og alle de mest etterspurte funksjonene til et moderne tastatur.

Appen fungerer overraskende bra, den lar deg skrive raskt på den mest tradisjonelle måten og trene uanstrengt med flytmodusen som virkelig er i stand til å forstå hva vi vil skrive ved første trykk på tastaturet.

For mer informasjon kan vi lese guidene våre beste GIF-tastaturer og hvordan løse problemer med telefonens tastatur fryser, senker farten eller stammer.

Index
 1. 1) Installer SwiftKey-tastaturet
 2. 2) Legg til egendefinerte språk
 3. 3) Aktiver rask og automatisk skriving
 4. 4) Aktiver Bing Chat
 5. 5) Andre kule funksjoner i SwiftKey
  1. Konklusjoner

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up