Beste telefoner å gi til barn, barn eller tenåringer

Vi vet ikke hvilken telefon vi skal gi til barn eller tenåringer? La oss se sammen de mest økonomiske, motstandsdyktige og enkle å bruke modellene

Det er aldri lett å gi en telefon til barn eller tenåringer, gitt at de ofte har en tendens til å forbli klistret til smarttelefonskjermen i timevis, og neglisjerer skoleforpliktelsene og det sosiale livet.

Dessverre i dag kan vi ikke unngå å gi smarttelefoner til barn for å unngå marginalisering, men det er bedre å fokusere på modeller som passer for deres alder og unngå overdreven utgifter på en enhet som ofte blir sett på som et leketøy (spesielt under 10 år).

I den følgende guiden har vi samlet beste telefonmodeller å gi som gaver til barn og tenåringer, og deler dem etter aldersgruppe. Vi vil derfor ha telefoner som passer for svært små barn og stadig kraftigere og dyrere telefoner for tenåringer og nå voksne barn (opptil 18 år).

Telefoner for barn i alderen 3-6 år

I denne aldersgruppen må telefonene være så økonomiske som mulig, siden de lett kan gå i stykker på grunn av utilsiktet fall.

Det er derfor verdt det gjenbruk en gammel Android-telefon utgått eller kjøp en ny telefon uten å bruke mer enn €100.

Den ideelle telefonen for et barn er definitivt en Støtsikker kamptelefonsom ikke går i stykker selv om den kastes mot veggen eller faller i gulvet.

Den beste robuste telefonen for veldig små barn erOUKITEL K15 Plusutstyrt med en 6,52" HD+-skjerm, 4 GB RAM, 128 GB internminne, uforgjengelig kropp, uforgjengelig glass, 10 000 mAh batteri, 18W hurtiglading, Dual-SIM-system, IP68-sertifisering, NFC-sensor og Android-operativsystem.

Hvis du liker denne sjangeren, har vi i en annen artikkel listet opp beste støtsikre robuste smarttelefoner.

Telefoner for barn i alderen 7-10 år

Gitt at en robust telefon er bra for barn i alle aldre og til og med for voksne, hvis du vil ha en telefon som er i stand til å kjøre spill godt, kan vi fokusere på andre modeller.

En telefon for denne aldersgruppen er realme 10utstyrt med 90 Hz Super AMOLED-skjerm, Helio G998 Chipset-prosessor, GB RAM, 128 GB internminne, 50 MP AI bakkamera, 5000 mAh batteri, 33 W SUPERVOOC hurtiglading og Android 12 operativsystem.

Som alternativer til denne telefonen kan vi vurdere CUBOT Note 30 og FOSSiBOT F101 Robustmer robuste og økonomiske modeller.

Telefoner for barn i alderen 10-15 år

I denne aldersgruppen er telefoner uunnværlige verktøy for sosiale nettverk, selfies og rask chatdeling. Du trenger derfor en telefon med utmerkede kameraer, mye internminne og rask tilkobling.

Den beste telefonen for denne prisklassen er Samsung Galaxy A34 5Gutstyrt med en 6,6" FHD+ Super AMOLED-skjerm, 6GB RAM, 128GB utvidbart internminne, trippel AI-kamera, 5000 mAh batteri, hurtiglading, 5G-tilkobling og Android 12 operativsystem.

Utmerkede alternativer for denne aldersgruppen erHONOR Magic5 Lite 5GThe OnePlus Nord CE 2 Lite 5G og POCO X4 Pro 5G.

Telefoner for barn i alderen 15-18 år

For voksne barn trenger du en telefon som har alt, er konstant oppdatert og har et veldig stort batteri, gitt at den i de fleste tilfeller kun lades sent på kvelden!

En av de beste telefonene å gi til tenåringer er POCO F5 5Gsom kan skryte av en 6,67 tommer 120Hz FHD+ POLED-skjerm, Snapdragon 7+ Gen 2-prosessor, 8 GB RAM, 256 GB internminne, 64MP trippelt bakkamera med OIS, 5000mAh batteri, hurtiglading, NFC-tilkobling, 5G-tilkobling og Android 13 operativsystem.

Også her er det ingen mangel på alternativer for tenåringer, å kunne fokusere påOPPO A98 5GOnePlus Nord 2T 5Grealme GT NEO 3 80WOPPO RENO8 Det er på Samsung Galaxy A54 5G.

"Voksne" telefoner (som en eksamensgave)

Har sønnen vår klart å ta eksamen med toppkarakter og venter han en fin konfirmasjonsgave fra oss? Vi kan velge en fin "voksen" telefon somiPhone 14, telefonen mest ønsket av alle tenåringer og unge mennesker. Den har en 6,1" Super Retina XDR-skjerm, A15 Bionic-brikke med 5-kjerners GPU, avansert kamerasystem, 128 GB internminne, ansiktsopplåsing (Face ID), Ceramic Shield-system og vannmotstand, Dolby Vision 4K-video opptil 30 fps, NFC-tilkobling, 5G-tilkobling og iOS-operativsystem.

Som avgangsgave kan vi også vurdere det Xiaomi 13The Samsung Galaxy S23The OnePlus 11 5G el'OPPO Finn X5 Pro 5G.

For å lære mer kan vi lese våre flyguider de kraftigste Android-telefonene for øyeblikket og på smarttelefoner som ligner mer på iPhone som koster halvparten så mye.

Hvis vi i stedet vil ha en iPhone-modell, kan vi lese guiden vår om hvilken iPhone er verdt å kjøpe i dag.

Konklusjoner

Hvis vi ennå ikke har bestemt oss for hvilken telefon vi skal gi til barna våre, kan vi få en idé ved å velge en av modellene vist ovenfor, delt på prisklasse. Det er ingenting som hindrer deg i å kjøpe avanserte telefoner for yngre barn eller tenåringer, men gitt at prisen på telefonen øker (og mye), er det bedre å bruke riktig beløp for deres alder og, Når de vokser, belønn dem for oppførselen deres med en overlegen telefon.

For foreldre som er spesielt opptatt av barnas bruk av telefon, anbefaler vi å lese våre artikler om hvordan sette opp Google Family Link og hvordan overvåke barns bevegelser via app.

Index
  1. Telefoner for barn i alderen 3-6 år
  2. Telefoner for barn i alderen 7-10 år
  3. Telefoner for barn i alderen 10-15 år
  4. Telefoner for barn i alderen 15-18 år
  5. "Voksne" telefoner (som en eksamensgave)
    1. Konklusjoner

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up