Beste apper å bruke når du reiser og ferierer

Beste 20 applikasjoner å bruke under ferier eller turer av noe slag for å bestille, flytte og finne all informasjon

Takket være smarttelefonen er det mye enklere å reise i dag enn for noen år siden, og det er mulig å ta med deg all slags nyttig informasjon om landet du skal til: kart, språkordbøker, turistreiser, kataloger over interessante steder, restauranter , barer, hoteller.

For de som er på reise har vi laget denne guiden som du kan forberede telefonen til reisen med ved å laste ned beste appene å bruke mens du reiserutmerket å bruke både i Italia og i utlandet.

LES OGSÅ -> Lagre tog- eller flybilletter på telefonen din

1) Viktige apper for reiser

For å komme i gang, la oss umiddelbart se på appene som trengs for å organisere selve turen, uansett transportmiddel (fly, buss, tog eller bil).

 • SkyScanner han er hovedguden flysøkemotorer, et nettsted som samler de beste tilbudene, sorterer dem og lar deg velge det billigste. SkyScanner har gratis apper for begge iPhone At for Androidfor å søke etter flyreiser fra mobiltelefonen din.
 • Kajakk er den andre store søkemotoren for flyreiser og også hoteller, med et enkelt og umiskjennelig nettstedgrensesnitt. Med applikasjonen er det også mulig å sammenligne flykostnader, velge en annen flyplass eller endre ankomst- og avreisedatoer. Kajakk kan også lastes ned for Android Og iPhone eller iPad.
 • FlixBus for Android og iPhone det er den beste appen for å bestille bussturer i verden, brukt i hele Europa med lavere priser enn andre operatører og busser utstyrt med alt, til og med Wi-Fi.
 • Oi da det er et flott program for å finne ikke bare flyet til enhver tid, men også ethvert tog eller buss, som viser hvilket transportmiddel som er best for både kostnad og tid.
 • For å kontrollere tog Det er flere applikasjoner tilgjengelig, men det beste av alt er Togruteplantilgjengelig for iPhone og for Android. Appen lar deg også bestille din valgte togbillett ved å bruke PayPal som betalingsmetode.
 • CitymapperFor Android og for iPhoneer den beste appen for å sjekke ruter og reiseruter hvis du bruker offentlig transport eller kjører scooter eller sykkel.
 • Waze det er referanse GPS-navigatoren for de som ønsker å reise med bil, gitt trafikk-, ulykkes- og fotoboksrapporteringsfunksjoner.
 • Bensinpriser det er appen for å spare på drivstoffkostnaden, hver gang velger bensinpumpen med lavest pris langs ruten vi har tatt på turen.

Rådet er å laste ned alle disse appene og legge dem i en dedikert mappe på telefonen vår, for å ha dem umiddelbart tilgjengelig under reisen.

2) Viktige apper for å spise og sove

Det er ingen tur uten en overnatting på hotell eller en lunsj ute i områdets beste restaurant! La oss se sammen de beste appene for å finne restauranter og hoteller komplett med vurderinger fra brukere som allerede har besøkt stedet.

 • TripAdvisor er verdens ledende nettsted for å finne anmeldelser av hoteller, restauranter og klubber av ulike slag. Når du alltid har TripAdvisor i lommen på telefonen, kan du alltid finne det beste stedet å sove eller spise, i hvilken som helst by i verden, eller i det minste for å unngå svindel. TripAdvisor kan installeres som en applikasjon for nesten alle mobiltelefonmodeller, inkludert Android Og iPhone.
 • Yelp er et flott alternativ til TripAdvisor, med andre vurderinger laget av kunder, spesielt i utlandet (i USA er det veldig populært). Yelp-appen kan lastes ned for Android Og iPhone.
 • Bestilling det er den mest kjente og mest praktiske siden for bestilling av hotell i store byer. Booking har også søknader om iPhone Og Android.

Siden vi i utlandet ofte ikke vet hva vi skal spise, er det alltid verdt å ha det for hånden McDonald's-appen, slik at vi i det minste kan spise en sandwich som vi kjenner når vi ikke liker det lokale kjøkkenet. Appen er tilgjengelig for Android og for iPhone og er kompatibel med alle salgssteder i verden.

2) Viktige apper for kommunikasjon

Det siste vi ønsker er å finne oss selv i et fremmed land uten å kunne snakke med venner og slektninger der hjemme! Heldigvis er Internett i dag så utbredt at en enkel app egentlig er nok til å ringe gratis og videosamtaler uten begrensninger.

Andre apper med gratis samtaler kan sees i artikkelen vår på beste gratis ringeapper (Android og iPhone).

3) Viktige apper for oversettelse

Når du reiser til utlandet vil vi absolutt ha språkbarrieren å overvinne. I det nye årtusenet har vi heldigvis all teknologi for hånden for å oversette tegn, advarsler og meldinger i sanntid, samt å kunne oversette i sanntid det vi sier og det vi blir fortalt.

 • Google Oversetter er den beste oversetteren på nettet og lar deg også umiddelbart oversette tegn og skrifter og som stemmetolk.
 • Microsoft Translator Det er et utmerket alternativ til Google Translate, siden det støtter oversettelse på alle verdens språk, oversettelse via kamera og lar deg opprettholde en samtale med enhver lokal person. Appen er tilgjengelig gratis for Android og for iPhone.
 • DeepL-oversetteren, en av de beste for sin evne til å oversette setninger som om de ble sagt av ekte mennesker, og dermed få oss til å forstå av alle; appen er tilgjengelig for Android og for iPhone.

Om dette emnet kan vi lese våre guider til beste oversetter og flerspråklige ordbok-apper for Android og iPhone og kl apper og enheter for en umiddelbar stemmeoversettertolk.

4) Andre nyttige apper for reiser

I tillegg til appene vi har sett så langt, må vi absolutt installere alle appene nedenfor på smarttelefonen vår, noe som kan være nyttig når som helst.

 • Valutaomregneren er appen for iPhone og for Android avgjørende for å konvertere valuta raskt og enkelt.
 • Google Photos, appen som lagrer alle bildene du tar på nettet slik at du ikke trenger å bekymre deg for å miste dem og aldri ha problemet med fullt minne på smarttelefonen.
 • Rundt meg er en reiseapp for å ha alle severdighetene ved fingertuppene og for å vite, på alle steder, hva som er i nærheten, for Android Og iPhone.
 • WAM Verden rundt meg (Android - iPhone) er en app som bruker utvidet virkelighet og lar deg bruke telefonens kamera til å finne ut hva som er rundt deg, og viser på skjermen retningen i luftlinje til alle nærliggende steder som restauranter, hoteller, barer, butikker og attraksjoner i ulike typer.

For å sjekke værmeldingen inviterer vi deg til å lese guidene våre beste værapper for Android med værmelding Og de beste værappene for iPhone og iPad.

Konklusjoner

En tur skal organiseres ned til minste detalj: det er bedre å ikke overse appene å ha med oss ​​på vår trofaste smarttelefon, slik at vi alltid kan bruke den riktige appen basert på våre behov og krav, spesielt når vi er i utlandet.

Fortsatt på temaet reise, kan vi lese vår guide på App for å organisere turer og ferier.
Hvis vi derimot ikke vet hvordan vi skal koble til Wi-Fi når vi er i utlandet eller på hotell, er det bare å dykke dypere inn i guiden. Koble til wifi på hoteller, barer eller offentlige nettverk uten problemer med internettilgang.

Index
 1. 1) Viktige apper for reiser
 2. 2) Viktige apper for å spise og sove
 3. 2) Viktige apper for kommunikasjon
 4. 3) Viktige apper for oversettelse
 5. 4) Andre nyttige apper for reiser
  1. Konklusjoner

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up