Nettsteder for å skrive CV uten å bruke Word

Hvordan skrive en korrekt og allerede satt CV med Google Docs og andre nettapplikasjoner med skjemaer for å fylle ut og forhåndslagde maler

Du trenger ikke Microsoft Office for å skrive en profesjonell CV på riktig måte, og du kan Lag din CV også ved hjelp av nettapplikasjoner helt gratis, med et bredt utvalg av CV-maler å velge mellom.

Takket være automatiseringen av applikasjonene trenger du ikke lenger å slite med formateringen av et Word-dokument, og du vil kunne gjøre endringer og tillegg når du vil, fra din PC eller til og med fra nettbrettet og smarttelefonen.

I denne artikkelen vil vi vise deg hvordan lage en CV uten å bruke Wordavhengig av de beste nettstedene utstyrt med maler for å skrive vår nye Curriculum Vitae på en enkel, rask og profesjonell måte, klar til å leveres eller skrives ut på papir (avhengig av hvilken type jobbtilbud vi svarer på).

LES OGSÅ: 15 verktøy for å lage profesjonelle CVer

1) Google Dokumenter

Google dokumenter er det beste nettstedet for å lage CV-er på nettet, ved å bruke alle Office-verktøyene i nettleseren eller appen for Android og for iPhone/iPad.

Google Docs har mange maler for å kompilere CVer: bare velg de som vises på startskjermen eller skriv CV eller Curriculum Vitae i søkefeltet øverst, og gjør dermed arbeidet med å skrive et nytt dokument mye enklere.

For å finne CV-maler du kan søke etter det engelske ordet "Gjenoppta" og velg deretter den du liker best. Selv om de er skrevet på engelsk, kan de endres fullstendig og derfor oversettes til italiensk. Noen maler er relatert til Følgebrev dvs. den følgebrevevt. legges ved CV-en. For å se en mal bedre kan du trykke på knappen Forhåndsvisning.

Google Dokumenter oppretter automatisk et nytt dokument i Google Disk ved å bruke malen du har valgt, og åpner den for redigering og skriving. Du trenger ikke å bekymre deg for å lagre det, siden dette nettbaserte tekstredigeringsprogrammet automatisk lagrer dokumentet ditt mens du skriver eller redigerer.

Når vi er ferdige kan vi skriv ut din CV åpne den fra Google Disk og gå til menyen Fil -> Skriv ut (Ikke bruk nettleserens utskriftsalternativ, ellers vil hele nettsiden skrives ut, ikke dokumentet.) Filen kan også lastes ned på din PC i PDF-format eller Word-dokumentformat.

2) CVMaker

For å lage en CV enda raskere kan vi stole på nettappen CVMakertilgjengelig på italiensk.

I dette tilfellet er CV-en selvgenerert ved å fylle ut elektroniske skjemaer knyttet til personlig informasjon, arbeidserfaring, instruksjoner, kvalifikasjoner, referanser og interesser. CV-en vil ha et elegant grafisk utseende som tilsvarer det europeiske formatet som anerkjennes av alle italienske og utenlandske selskaper.

3) Canva

Nettstedet med det største antallet CV-maler som vi kan bruke til å skrive vår personlige CV, er absolutt Canvasom har en side full av maler som kan brukes til formålet.

Etter å ha valgt CV-malen du vil bruke, trykk på den og klikk på Tilpass denne malenbruker vi en av hurtigkontoene for å få tilgang til nettstedredigereren, og når CV-malen er åpen, endrer vi de nødvendige feltene for å tilpasse malen.

Også på Canva kan vi velge å lagre malen i bildeformat eller i PDF-format, klar til å deles på sider der det er jobbtilbud.

4) Adobe Express

Et annet gyldig nettsted hvor du kan finne unike og veldig vakre CV-maler er Adobe Expresstilgjengelig gratis med hvilken som helst hurtigkonto (Google, Facebook, Twitter og Apple).

Ved å starte nettstedet og velge kontoen som skal brukes for tilgang, kan vi umiddelbart få CVen vår for å endre ved å bruke den øvre søkelinjen, der det er tilstrekkelig å skrive "CV", "Curriculum Vitae", "Curricula" eller lignende oppføringer for å få temamodeller umiddelbart.

Også i dette tilfellet vil vi ha fri tilgang til alle feltene i modellen, slik at vi kan tilpasse den basert på vår informasjon og erfaringer; på slutten av arbeidet kan vi skrive det ut eller lagre det i PDF-format for rask deling.

5) Europass

Referansesiden for å lage online CVer er Europassadministrert av EU.

Denne siden lar deg lage din egen CV fra bunnen av og legge til sertifiseringer for ferdigheter, kvalifikasjoner og tidligere erfaringfor å skille seg ut sammenlignet med CVer laget på en enkel og forhastet måte.

Alle CVer opprettet på denne plattformen kan være raskt lastet ned i PDF-format og skrevet ut. Hovedfordelen med å bruke Europass er at vi kan laste opp en gammel CV i PDF-format (opprettet på samme side) og kun oppdatere de nødvendige delene, uten å måtte skrive om alt fra bunnen av.

I tillegg til disse fordelene kan vi lagre CV-er på Europass, se dem når som helst og endre dem fra disse malene, noe som sparer mye tid. I tillegg til CV-en er det også mulig å lage følgebrev.

For mer informasjon kan vi lese guiden vår ovenfor hvordan fylle ut den europeiske online Curriculum Vitae.

6) Andre nettsteder for å skrive CV-er på nettet

Hvis vi ønsker å skrive CV-er på nett, kan vi også stole på sidene som er oppført nedenfor, alle utstyrt med ferdige CV-maler:

 • Ord på nett: nettversjonen av Word er tilgjengelig gratis og lar deg endre CV-malene som allerede er sett i skrivebordsversjonen av Word, med den forskjellen at de er lagret på OneDrive-plassen (vi kan laste ned eller skrive dem ut når som helst).
 • Zety det er en gratis side på italiensk, enda raskere, hvor du bare trenger å fylle ut et skjema, uten registreringer og registreringer, og CV-en returneres automatisk i PDF-format for å lastes ned til din PC. Du kan velge malen basert på type opplevelse og estetiske preferanser.
 • LinkedIn det er faktisk et sosialt nettverk basert på den personlige CVen og lar oss også konvertere profilen vår til en effektiv klar til bruk CV.
 • Ja det kan det har en CV å fylle ut med andre nettsteder som Easy-CV, som allerede er beskrevet tidligere.

Vi velger den beste siden eller malen for CV-en vår og begynner umiddelbart å fylle den ut i hvert felt, og legger inn all vår arbeidserfaring og ferdighetene vi besitter.

Konklusjoner

For å lage en god Curriculum Vitae trenger vi ikke nødvendigvis å installere Office på datamaskinen vår, gitt at det er mange tilgjengelige nettsteder som kan generere veldig vakre CVer, fulle av detaljer og i stand til umiddelbart å vise våre erfaringer og ferdigheterslik at vi kan sende eller skrive ut filen hver gang vi skal svare på et jobbtilbud.

Vi anbefaler deg på det sterkeste å lese om CV-er hvordan lage en perfekt CV.

De late kan spør også ChatGPT om hjelp å skrive en overbevisende CV som er i stand til å svare på behovene til hvert jobbtilbud.

Index
 1. 1) Google Dokumenter
 2. 2) CVMaker
  1. 3) Canva
 3. 4) Adobe Express
 4. 5) Europass
 5. 6) Andre nettsteder for å skrive CV-er på nettet
  1. Konklusjoner

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up