Gjør fysisk aktivitet med apper, uten å gå på treningsstudio

De beste ferdighetsappene for Android, iPhone og Alexa for å gjøre treningsøvelser og trene kroppen hjemme med kort, videoer og animasjoner

Hvis vi blir tvunget til å være hjemme på grunn av jobb eller nødvendighet, kan vi ikke alltid gå til et treningsstudio for å trene og trene. I dette scenariet kan noen komme godt med praktiske apper for å administrere treningsøkter og følge fysiske treningsplanergjøres hjemme selv uten verktøy.

I den følgende guiden har vi samlet beste apper for å trene hjemmefra med telefonen, for effektivt å erstatte et klassisk treningsstudio. I tillegg til appene har vi også samlet inn treningsferdigheter for Alexafor å bli veiledet av stemmen fra en enhet

LES OGSÅ: Beste apper for trening, sport og trening

1) Nike Treningsklubb

Den første appen vi anbefaler deg å bruke til hjemmetreninger er Nike treningsklubbtilgjengelig for Android Og iPhone.

Dette er en av de mest populære og høyt rangerte treningsappene av idrettsutøvere og brukere. På grunnlag av suksessen finner vi mange gratis treningsøkter for å styrke muskler, men også målrettede øvelser for yoga og løping. Inne i appen er det videoguider for alle treningsøkter, gjennomføringstider, tips til forbedringer og tilpassede programmer.

2) Sworkit

En annen nyttig app for trening hjemme er Sworkitkan lastes ned gratis i 7 dager Android Og iPhone/iPad.

Med denne appen får vi treningsretningslinjer fra American College of Sports Medicine, og vi vil kunne få videotreningsøkter for å følge øvelsene i 5 til 50 minutter.

Du kan velge om du vil trene styrke, pust, tøye, følge en personlig vekttapsplan (også basert på vektmålet du har tenkt å oppnå) eller utføre yogaøvelser. Alle treningsøkter kan gjøres hjemme og når som helst, uten behov for treningsutstyr.

3) Daglige treningsapper

Blant de beste appene for å gjøre øvelser hjemme og opprettholde ditt fysiske utseende finner vi Daglige treningsapperen rekke forskjellige apper tilgjengelig for Android det for iPhone.

Ved å velge en av appene som er angitt, vil vi kunne følge øvelser for å trene ulike deler av kroppen.

Vi kan derfor laste ned apper separat for trening av rumpa, mage, ben, armer, kondisjonstrening, yoga og de er praktisk talt alle gratis. Appene inneholder treningsprogrammer du kan gjøre hjemme, med videoer tatt av sertifiserte personlige trenere.

4) Gjenopprette friidrett

Gjenopprett friidrett av Strava, gratis for Android Og iPhoneer en av de beste appene for å følge hjemmetreningsøkter, fokusert på restitusjonsaktiviteter for å komme tilbake i form etter en pause.

Dette er fysioterapiprogrammer for å øke motstanden, gjenopprette styrke og bevegelighet og redusere smerte.

5) Syv: 7 minutter med øvelser

Syv: 7 minutter med øvelser for Android Og iPhone det er en enkel og minimalistisk applikasjon, med 3D-animerte bevegelser å følge for å utføre de foreslåtte øvelsene.

Seven lover en komplett treningsøkt for å oppnå treningsmål på syv minutter om dagen. Utstyret som kreves er rett og slett en stol og en vegg så alle øvelsene kan gjøres hjemme uten problemer.

6) 5 minutters treningsøkt

5 minutters treninggratis for Android Og iPhone den ligner på 7-minutters-appen, enda mer konsentrert for å utføre veldig raske gratis kroppsøkter som kan gjentas flere ganger om dagen, og tar opp bare 5 minutter av tiden vår.

Øvelsene er skreddersydd for de som begynner å trene etter en lang hvileperiode og for de som har lite tid hver dag, akkompagnert av 3D-animasjoner og presise instruksjoner om hvordan man utfører alle øvelsene og hvordan man utfører serien med presisjon, konsentrere treningen på den lille tiden som er tilgjengelig.

7) Hjemmetrening

Hjemmeøvelser - Uten utstyrgratis for Android Og iPhoneer appen du kan bruke for å trene hjemme som om du var på treningssenteret, og gjør øvelser som ikke krever bruk av vekter eller annet utstyr.

Appen tilbyr videoinstruksjoner, animasjoner og treningsprogrammer for magemuskler, bryst, ben, armer og rumpe og hele kroppen, inkludert oppvarmings- og tøyningsøvelser, tilpasset alle aldre: faktisk finner vi øvelser for unge mennesker og for eldre, for å alltid forbli aktiv og ung.

8) Freeletics Trener

Trener for Freeleticsgratis for Android Og iPhone den ble designet for å øke kroppsstyrken og arbeide på magen.

Med en innledende kondisjonstest lager appen en personlig skreddersydd treningsøkt. Øvelsene er guidet av en video, kan gjøres hjemme når som helst og lar alle holde seg i form og utvikle muskler selv uten å måtte gå på treningsstudio.

9) Barer

Barer er en gratis app for Android Og iPhone som lar deg følge barre dansetimer, enkelt å gjøre hjemme.

Ved å åpne denne appen vil vi finne nye øvelser for barren hver dag, for å følge med minifilmer og mange treningsøkter å velge mellom basert på ferdighetsnivået oppnådd eller vår erfaring med klassisk dans eller med barreøvelser.

10) Alexa Skill å følge treningsøktene

Hvis vi ønsker å bruke Amazon Alexa-stemmeassistenten til å bli veiledet i treningsøkter å gjøre hjemme, er det mulig å installere noen ferdigheter ved å bruke appen Amazon Alexatilgjengelig gratis fra Google Play Butikk og fraApple App Store.

Mellom ulike ferdigheter som kan aktiveres, kan du finne den 7-minutters, den 5-minutters og andre for gratis kroppstrening, for å gjøre push-ups, knebøy eller mageøvelser, for å holde deg i form ved å lytte til tidene og Alexas svar under øvelser.

Hvis vi ennå ikke har konfigurert Alexa som personlig assistent, kan vi gjøre det ved å lese våre guider om hvordan Sett opp nye Amazon Echo og Alexa-innstillinger og hvordan Koble Alexa og Echo til telefonen din.

11) Andre apper for trening og trening hjemme

De vi har vist deg ovenfor er ikke de eneste nedlastbare appene for trening hjemme med øvelser og Yoga. Hvis vi ønsker å få andre apper, prøv bare en av de tilgjengelige i følgende liste:

 • Våkn opp! - Aktive pauserFor iPhoneble tildelt av Apple som den beste applikasjonen i 2020 fordi den tilbyr fysiske øvelser og grunnleggende treningsøkter å gjøre om morgenen så snart du våkner eller i arbeidspauser for å lindre spenninger.
 • Fitify Til Android er en av de beste applikasjonene for å følge treningsøkter å gjøre hjemme. Appen gir treningssporingsverktøy og videoer som spenner fra yoga til HIIT Cardio og styrketrening.
 • JEFIT Workout Trackergratis for Android Og iPhone er en kroppsbyggingsapp for å lage treningsplaner for treningsstudio (egentlig ikke for hjemmetrening). Den gir en rekke verktøy som en timer for hvile- og restitusjonspauser, en kroppsmålingslogg og en planlegging av treningsprogram.
 • Push Ups treninggratis for Android det er den beste appen for å trene et treningsstudio hjemme i betydningen kroppsbygging uten utstyr, for å gjøre push-ups og ha en treningsrutine fulgt og trene med vektløfting.
 • WORKITgratis for Android Og iPhone Det er kombinasjonen av en treningsmåler og en styrketreningsapp. Du kan lage forskjellige treningsrutiner og spore fremgangen din. Som app er den forskjellig fra de andre fordi den ikke har videoer, men kun figurer, tabeller og tekstinstruksjoner.
 • SVETTE: Kayla Itsines Fitnessgratis i 7 dager (da med abonnement) på Android Og iPhone er treningsappen kun for kvinner, med 28-minutters hjemmetreningsprogrammer designet for å tone musklene dine og ha den perfekte kroppsbygningen.
 • 30 dagers utfordring er en høyt rangert app for Android Og iPhonehvor du kan gjøre et 30-dagers treningsprogram, med treningsøkter, videoer og øvelser å følge og alle instruksjonene for å gjøre dem og forbedre målet ditt.
 • Pocket Yogakoster 3 Euro pr Android Og iPhone (da uten abonnement) og er en av de beste Yoga-applikasjonene, med 27 forskjellige yogaøkter av varierende lengde og vanskelighetsgrad, mer enn 200 yogastillinger vist på skjermen med stemme- og visuelle veiledninger for hvordan de skal utføres.

La oss prøve dem alle, for å finne den beste appen for øvelser å gjøre hjemme eller slappe av med Yoga uten å gå på treningsstudio eller sitte.

Konklusjoner

Takket være appene i denne guiden vil vi kunne trene hjemme når vi jobber i smart arbeid (kanskje i lunsjpausen) eller å trene når vi blir tvunget til å være hjemme på grunn av sykdom eller andre problemer, for å ikke å måtte være avhengig av treningssentre for å opprettholde fysisk form.

Alltid om samme emne kan vi lese guidene våre om hvordan gjør online trening med kort og videoer og på det beste PC-kroppstreningsprogrammer for å holde deg i form mens du er hjemme.

Index
 1. 1) Nike Treningsklubb
 2. 2) Sworkit
 3. 3) Daglige treningsapper
 4. 4) Gjenopprette friidrett
 5. 5) Syv: 7 minutter med øvelser
 6. 6) 5 minutters treningsøkt
 7. 7) Hjemmetrening
 8. 8) Freeletics Trener
 9. 9) Barer
 10. 10) Alexa Skill å følge treningsøktene
 11. 11) Andre apper for trening og trening hjemme
  1. Konklusjoner

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up