Finn ut hvem sin e-postadresse det er

Finn hvem som eier e-postadressen til de som sender oss e-postmeldinger og alle deres sosiale profiler

Når du mottar en e-post fra en ukjent avsender det er mulig å vite hvem personen som sendte det er og finne hans navn og etternavn og kanskje også hvor skriver han fra? I teorien, ja, det er mulig, forutsatt at e-posten ikke kommer fra en spesiell adresse, en falsk en som kun brukes til å irritere, en midlertidig engangsadresse eller de som brukes til å sende nyhetsbrev og automatisk kommunikasjon.

For vanlige e-poster fra ekte menneskersom skriver til oss med en adresse som navn.etternavn@gmail.com eller i alle fall at den faktisk og aktivt brukes av eieren, navnet kan sporesdens opprinnelse og, avhengig av tilfelle, også til hans sosiale profiler (Facebook, Twitter og LinkedIn spesielt). La oss se sammen hvordan identifisere ukjent e-postadresse ved å bruke noen gyldige nettjenester.

LES OGSÅ -> Hva du skal gjøre hvis e-posten går tilbake eller hvis en adresse ikke eksisterer

Identifiser e-poster med overskrift

Som vi allerede har sett i vår guide om hvordan vet hvor en e-post sendes fra vi kan studere e-posthodet, identifisere avsenderens IP og til slutt prøve å spore den ved hjelp av noen automatiske verktøy.

Denne metoden er imidlertid, i tillegg til at den ikke er enkel å bruke, ganske unøyaktig fordi ikke alle e-poster har den virkelige IP-adressen til avsenderen i overskriften. Før du prøver andre metoder, er det alltid en god idé å starte fra overskriften på meldingen, siden (hvis det fungerer) vil det raskt sette en stopper for søket vårt.

Identifiser e-poster på Facebook

Et veldig enkelt triks for å vite hvem som eier en e-postadresse planlegger å søke etter opprinnelsen direkte på Facebook, ved å bruke søkemotoren til det mest kjente sosiale nettverket i verden. Som allerede sett i artikkelen om hvordan finne ut hvem som eier et mobiltelefonnummerkan vi raskt identifisere en ukjent e-postadresse ved å kopiere den til Facebook-søkeboksen.

Siden Facebook brukes av mange brukere og ofte hovede-posten brukes for å få tilgang til kontoen, vil du mest sannsynlig finne den virkelige personen som eier den ukjente e-postadressen uten for mange triks og rare strategier.

Identifiser e-poster på Google

Hvis søket på Facebook ikke har gitt resultater, kan vi også utvide det til det mest kjente nettstedet i verden: Google. Hvis e-postadressen er oppgitt på et sosialt nettverk, på LinkedIn eller på et annet nettsted som viser offentlig informasjon vi kan gjenopprette identiteten til den som sendte oss e-postenuten å måtte bruke andre triks.

I de fleste tilfeller vil søket etter avsender avsluttes her, siden Google vil nesten helt sikkert kunne finne i det minste navnet og etternavnet til den som bruker den e-posten. Google er åpenbart avhengig av offentlig informasjon som deles av forskjellige nettsteder: hvis personen vi leter etter har lagt til den e-posten på et nettsted, vil Google finne den.

Triks med Google Sheets: Hvis du åpner et nytt regneark med Google Sheets, for eksempel ved å bruke regneark.ny, prøv å skrive en e-postadresse i en av cellene og hold musepekeren over den. Hvis det er en Gmail-adresse, vil i noen tilfeller detaljfanen vises og fortelle oss hvem den tilhører.

Identifiser e-poster på Spokeo

Hvis du vil vite alt om personen som sender en e-post Det beste nettstedet å gå til for forskning er Spokeosom vi allerede har snakket om tidligere i artikkelen om hvordan finne personer ved navn eller bilde.

Dette nettstedet er mye forbedret i løpet av det siste og når du søker etter e-postadresser fungerer det som en stor telefonkatalog som holder alle e-postadresser som er publisert på Internett i minnet.

Sammenlignet med et enkelt Google-søk, samler Spokeo de ulike resultatene for å assosiere dem alle med samme person. Ser etter en offentlig brukt e-post vi vil raskt få tilgang til alle sosiale profiler knyttet til den adressenblant hvilke Twitter, Facebook og LinkedIn (den sosiale siden for profesjonelle) absolutt skiller seg ut.

Spokeo lager en personlig fil ved å trekke ut biografien, stedet der personen du leter etter bor, kallenavnet og evt. annen informasjon som er offentlig synlig.

Identifiser e-poster gjennom utvidelser

En annen metode den mest effektive måten å vite alt mulig om en e-postadresse er å bruke Gmail, pluss et par utvidelser som kan installeres på Google Chrome-nettlesere. For å fortsette, åpne Gmail i nettleseren vår og installer utvidelsen oppdagende.

Denne utvidelsen lar deg se de sosiale profilene til kontaktene dine på Gmail, inkludert informasjonen om ukjente e-poster vi mottok. Ved å åpne utvidelsen etter å ha åpnet den ukjente e-posten, vil vi kunne se all informasjon om e-postadressene som er klikket på fra meldingene mottatt eller sendt. Sidefeltet består av 3 faner, en med kontaktens sosiale fane, en med Twitter-aktivitet (hvis noen) og en med informasjon om selskapet som e-postadressen tilhører.

En annen lignende utvidelse for å søke etter en ukjent e-postadresse er Hunter - E-postsøker-utvidelse. Denne utvidelsen lar deg søke etter informasjon på hvilken som helst e-post i postkassen din og identifisere også e-postadressen bak en nettadresse eller lenkeslik at vi på forhånd kan vite hvem vi har å gjøre med og hva slags informasjon de har delt offentlig på nettet.

Hvis de tidligere utvidelsene ikke var nyttige for å identifisere den ukjente e-posten, kan vi prøve utvidelsen også Finn hvem som helst sin e-post - Ta kontakt. Denne utvidelsen viser umiddelbart klartekst-e-postadressen til alle mottatte meldinger, og i utvidelsesfanen, den kan også vise sosiale kontakter (Twitter) eller et offentlig telefonnummerslik at du kan utvide søket ytterligere via nettsteder for å slå opp telefonnumre.

Konklusjoner

Hvis vi mottar mange e-poster fra fremmede som tilbyr oss forretninger eller nye jobber, bør vi umiddelbart bruke en av metodene ovenfor, for å identifisere medlemskapet til den e-postadressen korrekt og finne ut om meldingen vi har mottatt er ekte eller spam. Gitt brukernes vane å dele informasjonen sin på nettet, vil søket sikkert være fruktbart, med mindre brukeren bevisst ønsker å gjemme seg (eller e-posten er midlertidig eller opprettet kort tid før sending, noe som øker mistanken om at den spammer eller phishing-egenskaper).

Får vi for mange e-poster fra fremmede og vet ikke hvordan vi skal stoppe dem? Heldigvis kan vi bruke noen gyldige antispamverktøy, som vist i våre ai-guider beste anti-spam-tjenestene for å beskytte bedriftens e-post og web og hvordan blokker spam e-poster, annonser og uønskede meldinger.

Index
  1. Identifiser e-poster med overskrift
  2. Identifiser e-poster på Facebook
  3. Identifiser e-poster på Google
  4. Identifiser e-poster på Spokeo
  5. Identifiser e-poster gjennom utvidelser
    1. Konklusjoner

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up