For å unngå å bli forstyrret av kundesentre på smarttelefoner

App for å finne ut om et nummer annonserer et kundesenter og også for å blokkere uønskede anrop fra irriterende personer eller anonyme

Ved å registrere nummeret vårt for ulike tjenester og apper risikerer vi å motta mange oppringninger fra annonsesalg (de berømte kundesentrene), som kaster bort tiden og tålmodigheten vår så mye at det nå er nesten umulig å høflig avslå hvert forslag.

Å blokkere denne typen samtaler har blitt stadig vanskeligeregitt at telefonnumre genereres tilfeldig ved hver samtale: det er derfor ikke mulig å bruke apper som filtrerer samtaler, gitt at de nye numrene uansett vil passere.

I den følgende guiden vil vi vise deg hvordan man ikke lenger blir oppringt av kundesentre på en effektiv måte, gir også opp muligheten for å bli kontaktet av ukjente, men legitime numre. For å unngå dette scenariet vil vi også foreslå hvordan vi går frem hvis vi nødvendigvis må motta anrop fra ukjente numre og vi ikke kan bruke et globalt filter for alle innkommende anrop.

LES OGSÅ -> Blokker ukjente numre eller uønskede kontakter på WhatsApp

1) Blokker kundesentre på Xiaomi

På mange Android-telefoner (som f.eks Xiaomi) har et programmerbart anropsfilter, i stand til blokkere eventuelle anrop fra numre som ikke er inkludert i telefonboken.

Selv om dette systemet kan virke overdrevent, er det foreløpig den eneste effektive og sikre måten å gjøre det på blokkere samtaler til kundesenteretinkludert de som bruker tilfeldige tall for hver samtale.

For å aktivere dette filteret på Xiaomi-telefoner åpner vi appen Sikkerhettrykker vi på menyen Blokkeringslistetrykk på det bolteformede ikonet øverst til høyre, trykk på menyen Call block list og aktiver bryteren ved siden av oppføringene Blokker anrop fra fremmede Og Blokker anrop fra numre; gå tilbake til forrige meny anbefaler vi at du også endrer elementet Blokkerlistevarslersetter dette elementet til Aldri.

Fra nå av vil vi motta kun anrop fra numre i telefonboken, napper ethvert anrop fra kundesentrene i vente; åpne menyen Blokkeringsliste vi kan sjekke de blokkerte numrene under filterhandlingen og, i tilfelle feil, trykke på nummeret og deretter på Låse opp for å låse den opp.

Dette filteret er åpenbart veldig selektivt og vil også blokkere alle legitime ukjente anrop: det er derfor svært viktig å legge til numrene på pålitelige personer eller tjenester som vi ofte mottar anrop fra, i adresseboken før du aktiverer filteret.

2) Blokker kundesentre på andre Android-smarttelefoner

Hvis vi ikke har en Xiaomi-telefon, kan vi fortsatt blokkere anrop fra fremmede ved å laste ned appen Google-telefon og installere det som ny ringeoppringer.

Etter å ha lastet ned appen, start den, oppgi alle nødvendige tillatelser, trykk på de tre prikkene øverst til høyre, trykk på Innstillingeråpner vi menyen Blokkerte numre og aktiver bryteren ved siden av elementet Ukjentfor å aktivere et filter som ligner veldig på det som er sett på Xiaomi-telefoner.

3) Blokker kundesentre fra iPhone

På iPhone er prosedyren for å blokkere alle ukjente anrop (og dermed blokkere kundesentre for alltid) identisk med alle iPhone-modeller som fortsatt støttes av Apple.

For å fortsette åpner vi appen Innstillingerblar vi til menyen Telefonla oss trykke på stemmen Slå av ukjente tall og vi aktiverer bryteren på skjermen, for å aktivere et anropsfilter som er svært effektivt til å blokkere callsentre og reklameanrop.

4) Nytt nummer reservert kun for ekte samtaler

Hvis vi mottar mange anrop fra ukjente numre og/eller vi ikke ønsker å miste muligheten til å motta anrop fra bud og tjenester som vi er registrert på, må vi nødvendigvis få et nytt telefonnummer og par den med en telefon kun dedikert til legitime anrop.

I dette tilfellet velger du en hvilken som helst praktisk telefonoperatør (som Iliad, Fastweb, Ho Mobile eller lignende), setter inn SIM-kortet på en forlatt eller gammel telefon og bruk dette nummeret kun for budfor banktjenester, for posttjenester eller for arbeid.

Vi unngår nøye å legge inn dette nummeret for nye rabattkort eller nye poengkort (Conad, LIDL eller lignende) ed vi unngår å legge det ut på nettsiderpå sosiale medier, i apper og i enhver tjeneste hvor det er mulig å logge inn via telefonnummer.

Dette er nødvendig fordi bruken av nummeret i den valgte tjenesten er underlagt tilhørende personvernlovgivning og mange ganger (uten at brukeren er klar over det) kommer det autorisert bruk av nummeret til kommersielle formålog havner i bruksklare lister for kundesentre.

Den gylne regel er: Jo mindre vi bruker et telefonnummer på Internett eller rundt butikker, jo større er sannsynligheten for at vi ikke mottar reklameoppringninger.

Konklusjoner

Å beseire nye callsenterstrategier har blitt veldig vanskeligsiden gamle filterapper kalte (som TrueCaller) er ikke lenger effektive siden tilfeldige generatorer av utgående telefonnumre ble introdusert (aktive på alle kundesentre).

Den eneste virkelig effektive måten å slutte å bli oppringt av kundesentre er unngå å skrive inn nummeret ditt i apper, tjenester, nettsteder og nett- og livebutikker; hvis nummeret vårt nå er "brent" og vi mottar for mange anrop, må vi uunngåelig aktiver filteret mot alle ukjente tallden eneste virkelig effektive metoden for å blokkere kommersielle samtaler, selv på bekostning av å gå glipp av noen viktige samtaler.

For å lære mer kan vi lese våre flyguider beste modemer med uønsket samtaleblokkering kom igjen hvordan finne ut hvem som eier telefonnummeret som ringte oss.

Index
  1. 1) Blokker kundesentre på Xiaomi
  2. 2) Blokker kundesentre på andre Android-smarttelefoner
  3. 3) Blokker kundesentre fra iPhone
  4. 4) Nytt nummer reservert kun for ekte samtaler
    1. Konklusjoner

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up