Gjenopprett WhatsApp-chatter selv ved å endre nummer

Index
  1. 1) Endre WhatsApp-nummer på Android
  2. 2) Endre WhatsApp-nummer på iPhone
  3. 3) Overfør WhatsApp-chatter hvis vi bare har én telefon
  4. 4) Overfør WhatsApp-chatter med MobileTrans
    1. Konklusjoner

Veiledning for å endre Whatsapp-telefonnummer på Android- og iPhone-smarttelefoner i appinnstillingene

WhatsApp er nå en uunnværlig applikasjon for alle, og hvis vi endrer telefon eller nummer, må vi være sikre på å ha appene våre tilbake. Dessverre er WhatsApp knyttet til telefonnummeret og kan bare brukes med det, siden det faktisk er verktøyet som vi kan autentisere til kontoen vår.

Hva skjer hvis du endrer telefonnummeret ditt? Vi må selvsagt finne en trygg måte å flytt alle WhatsApp-chatter og bilder fra det gamle til det nye telefonnummeret ved å bruke veiviseren direkte i WhatsApp-appen eller bruke chat-overfør apper fra den gamle telefonen (med det gamle SIM-kortet) til den nye telefonen (med det nye SIM-kortet inni).

I denne guiden vil vi vise deg i detalj hvordan endre telefonnummer i WhatsApp og hva vi kan gjøre med det gjenopprette chattene våre selv om vi endrer nummer.

Hvis vi har muligheten til å bruke to separate telefoner (med de to separate SIM-ene), er det bedre å bruke den offisielle WhatsApp-prosedyren; hvis vi bare har én telefon, er det bedre å bruke WhatsApp-kontooverføringen via Mobiletrans-appen.

LES OGSÅ -> Whatsapp: 40 chattriks og hemmeligheter på Android og iPhone

1) Endre WhatsApp-nummer på Android

For å endre telefonnummeret ditt til WhatsApp på Android la oss åpne appen på enheten som er i bruk, trykk på de tre prikkene øverst til høyre (i hovedmenyen, ikke i en chat), la oss ta oss langs stien Innstillinger -> Kontoer og velg elementet Endre nummer.

Vi trykker på knappen Etter deg, så skriver vi inn det gamle telefonnummeret og det nye nummeret i de aktuelle feltene fra appen. Når det er bekreftet, venter vi på at SMS-koden kommer på det nye nummeret, som vi setter inn i appen for å bekrefte endringen.

Hvis vi etter 5 minutter ikke mottar noen SMS-meldinger, kan vi trykke på knappene Send SMS på nytt for å prøve å sende koden igjen via melding eller på Ring meg for å motta koden via en internasjonal samtale (hvem vi må svare: en innspilt stemme vil diktere koden som skal brukes i appen).
Når endringen er gjort, slår vi av telefonen og legger det nye SIM-kortet inni den, slik at vi kan fortsette å bruke WhatsApp-chattene våre uten problemer.

Vi kan sjekke om det nye nummeret er riktig mottatt av WhatsApp ved å ta oss langs stien Innstillinger -> Kontoerved å trykke på navnet vårt og sjekke inn Info og telefonnummer hvis det er det nye mobilnummeret å bruke fra nå av.

2) Endre WhatsApp-nummer på iPhone

For å endre antall WhatsApp på iPhone vi åpner appen på iPhone, trykk på ikonet nederst til høyre Innstillingeråpner vi menyen Kontoer og trykk til slutt på Endre nummer for å starte prosedyren.

Prosedyren er praktisk talt identisk med den man ser på Android-smarttelefoner: på velkomstskjermen trykker vi på Etter deg øverst til høyre og fyll ut feltene med det gamle nummeret (i Internasjonal retningsnummer og gammelt telefonnummer) og det nye nummeret (in Internasjonalt prefiks og nytt telefonnummer).

Vi bekrefter endringene og venter på at den nye SMS-koden kommer på det nye telefonnummeret, som vi legger inn i appen for å fullføre overføringen.

Hvis vi ikke mottar noe innen 5 minutter, kan vi alltid bruke knappen Ring meg for å motta et anrop med en innspilt stemme (som vil diktere aktiveringskoden) eller trykk på Send SMS på nytt for å prøve å sende koden på nytt via SMS.

På slutten av overføringen bekrefter vi at det nye nummeret er riktig registrert på kontoen vår ved å ta oss tilbake til Innstillinger av WhatsApp, trykk på navnet og sjekk feltet Telefonnummer for å se om riktig nummer er til stede.

3) Overfør WhatsApp-chatter hvis vi bare har én telefon

Hvis vi bruker en Dual SIM-telefon kan vi også bytte med en enkelt telefon, sette inn de to SIM-ene i samme telefon og følge prosedyren beskrevet ovenfor for å bytte fra ett telefonnummer til et annet uten å nødvendigvis bruke to telefoner.

For å lære mer kan vi lese guidene våre om hvordan endre eller kutte SIM-kortet for iPhone eller som et mikro-SIM kom igjen hvordan du bruker to WhatsApp-kontoer på samme telefon.

4) Overfør WhatsApp-chatter med MobileTrans

Hvis vi har problemer med å bruke en av metodene vi har sett så langt, kan vi raskt overføre WhatsApp fra en konto til en annen ved hjelp av appen MobileTransdet beste for raskt å overføre chatter fra en WhatsApp-konto til en annen.

Alt vi trenger å gjøre er lage en sikkerhetskopi av WhatsApp med det gamle telefonnummeret, koble sistnevnte til PC-en og start MobileTrans-appen, slik at du kan kopiere alle WhatsApp-chattene til en lokal sikkerhetskopi (i tillegg til den som er opprettet av WhatsApp selv).

Etter å ha fullført kopieringen, avinstallerer vi WhatsApp-appen fra telefonen, setter inn det nye SIM-kortet, installerer WhatsApp-appen på nytt, logger på med den nye kontoen (ved å bruke det nye telefonnummeret) og kobler til telefonen så snart den er tomme. til PC-en og bruk MobileTrans-appen for å gjenopprette chatter, videoer og bilder fra den gamle kontoen.

For gjenoppretting kan vi bruke enten den lokale MobileTrans-sikkerhetskopien (effektiv for å sende data mellom enheter med samme system) heller bruk sikkerhetskopien opprettet online av WhatsApp (veldig nyttig for å overføre data mellom Android og iPhone og omvendt).

For mer informasjon kan vi lese vår guide på hvordan overføre whatsapp fra en telefon til en annen.

Konklusjoner

Hvis vi har endret telefonnummeret vårt har vi flere metoder for gjenopprett WhatsApp-chatter selv om vi endrer nummeralt veldig effektivt og trygt å bruke. Den beste metoden er den som tilbys av WhatsApp selv, som også kan brukes på Dual SIM-telefoner; hvis vi har problemer kan vi alltid gjenopprette alt med sikkerhetskopiene laget av MobileTrans.

Vi så det også i en annen guide hvordan gjenopprette slettede WhatsApp-meldingerog utnytter mange av mekanismene sett i de forrige kapitlene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up