Hvordan tilbakestille eller tilbakestille Echo hvis Alexa ikke fungerer

Index
  1. 1) Start Alexa-enheten på nytt
  2. 2) Tilbakestill via fysiske nøkler
  3. 3) Tilbakestill via Amazon Alexa-appen
  4. 4) Koble til Amazon Echo-enheten igjen
    1. Konklusjoner

Har vi et Amazon Echo eller Echo Dot eller Echo Show som ikke fungerer eller ikke kobler til Wi-Fi? La oss se hvordan du gjenoppretter den og starter på nytt

Enheter som støtter Alexa-talekommandoer har blitt de beste stemmeassistentene for hjemmet. Dessverre, selv med Alexa-høyttalere kan vi støte på en tilkoblingsfeil eller et mottaksproblem: i dette tilfellet er den beste løsningen å tilbakestille dem og rekonfigurere dem som om de nettopp hadde kommet ut av esken.

I den følgende guiden har vi samlet alle metodene for hvordan tilbakestille og gjenopprette Alexa-enheterspesielt enhetene

LES OGSÅ -> Amazon Echo-modeller sammenlignet og beste Alexa-enheter

1) Start Alexa-enheten på nytt

Vår Amazon Echo kan ganske enkelt startes på nytt: Dette er nok til å gjenopprette korrekt drift i de fleste tilfeller. Prosedyren som skal følges er som følger:

  • Ta ut stikkontakten til Echo i 5 minutter, og koble den deretter til igjen.
  • Vi aktiverer og deaktiverer mikrofondempingen (rød LED-ring, som vi kan slå av ved å trykke på knappen i form av en mikrofon med kryss).
  • La oss koble ekkoet til en 5 GHz Wi-Fi-nettverkfor å unngå forstyrrelser og hastighetsfall.
  • Vi kobler Echo direkte til modemets trådløse nettverk, uten å bruke Wi-Fi-repeatere.

Hvis ingen av de tidligere metodene har fungert, kan vi vurdere å tilbakestille enheten ved å bruke både den fysiske knappprosedyren og Alexa-appprosedyren.

2) Tilbakestill via fysiske nøkler

For raskt å tilbakestille et Amazon Echo, hold nede knappen Handling (prikkformet) i 20 sekunder, til lyssirkelen dukker opp igjen, og roterer rundt LED-en.

I det nøyaktige øyeblikket vil innstillingene knyttet til Wi-Fi-nettverket som er brukt så langt bli slettet (nyttig hvis vi bytter modem eller kobler til en nytt 5 GHz-nettverk raskere), informasjon knyttet til Amazon-kontoen din og eventuelle stemmeopptak som finnes i enhetens bufferminne.

Etter å ha utført prosedyren kan vi fortsette med Innledende ekko-oppsettfor å koble den til Wi-Fi-nettverket og Amazon-kontoen vår igjen.

På Echo Show er prosedyren annerledes: vi kan tilbakestille enheten ved å holde nede volumdempings- og volumreduksjonsknappene i omtrent 15 sekunder, til vi ser Amazon-logoen vises. Etter noen minutter vil vi se den første konfigurasjonsskjermen vises, slik at vi kan starte på nytt fra bunnen av.

3) Tilbakestill via Amazon Alexa-appen

Tilbakestilling via fysiske nøkler er den raskeste og mest effektive måten å tilbakestille en Amazon Echo-enhet på, men alternativt kan vi fortsette til også tilbakestilt via Amazon Alexa-appenen ekte administrasjonsapp for alle kompatible enheter.

For å fortsette åpner vi Amazon Alexa-appen (tilgjengelig for Android Og iPhone), vi bekrefter Amazon-kontoen som er i bruk (den må være den samme som er knyttet til ekkoet), trykk nederst til høyre på Enhetertrykker de på menyen øverst Echo og Alexavelg ekkoet som skal tilbakestilles, trykk på det tannhjulformede ikonet øverst, bla gjennom siden og trykk til slutt på Avbryt registreringen ved siden av feltet Registrert til.

Ved å avbryte registreringen vil den tilknyttede Amazon-kontoen og Wi-Fi-tilkoblingen som er brukt så langt bli slettet; Amazon Echo vil vise den roterende lyssirkelen ved siden av den lyse LED-en, et tydelig tegn på at enheten er klar for en ny konfigurasjon.

4) Koble til Amazon Echo-enheten igjen

Etter å ha slettet kontotilknytningen på Echo-enheten eller etter tilbakestilling av den, kan vi fortsette med tilknytningen som om den var en helt ny enhet.

For å fortsette åpner vi Alexa-appen igjen, trykk på nederst Enhetertrykk på det +-formede symbolet øverst til høyre og deretter på Legg til enhet. Klikk på elementet på skjermen som vises Amazon Echoså velger vi Echo-modellen vi har.

Ekko-konfigurasjonsprosedyren vil nå starte, med et søk etter enheter i nærheten (vi anbefaler deg å holde deg innenfor 2 meter fra ekkoet som skal konfigureres). Vi følger alle trinnene som er beskrevet i prosedyren, slik at vi kan velge Wi-Fi-nettverket som det skal kobles til og i hvilket virtuelt rom det skal vises.

Konklusjoner

Disse tipsene bør være nok til løse de fleste problemene vi kan støte på med våre Amazon-høyttalere. Hvis Echo-enheten vi har fortsatt ikke fungerer, kan vi alltid fortsette med Amazon-garantisom kan dekke utgiften innen 2 år etter kjøpet.

For bedre å forstå betydningen av den lyse LED-en på Amazon Echo, henviser vi deg til å lese guiden vår Amazon Echo: Alexa-fargebetydningen av lysringen.

Hvis Alexa ikke har forstått oss godt i det siste eller vi legger merke til at den ikke reagerer raskt på kommandoer, anbefaler vi å lese vår guide på hvordan forbedre Alexa og gjøre den mer presisforbedre mottaket av talekommandoer under alle miljøforhold.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up