Lag plakater på nett med bilder og skrifter som også kan skrives ut

Beste nettsteder for å lage plakater for å skrive ut eller bilder for å publisere på internett med tekst, bilder, tegninger, logoer og skrifter

For de som ønsker en plakat til å henge på rommet sitt, gi i gave eller plassere i hjemmet sitt, kan du nå lage en digital plakat å ta ett eller flere bilder for å kombinere horisontalt eller vertikalt, tilpasse hver detalj på plakaten (for eksempel legge til skrift over og under).

I den følgende guiden vil vi vise deg beste nettsteder for å lage utskrivbare plakater. For guiden vil vi peke deg ut bare nettsteder som lar deg tilpasse bilder til brukslik at vi kan lage den definitive plakaten etter vår smak og velge om vi vil skrive den ut personlig eller motta den hjemme via bud (og dermed betale for opprettelsen og frakten).

LES OGSÅ: Skriv på bilder for å lage virtuelle plakater med sitater

1) Canva

Canva det er det beste nettstedet å velge for å lage personlige plakater med skrifter og bakgrunner av høy kvalitet.

Canvas tilpasningsalternativer er uten sidestykke: du kan velge størrelsen på bildet, legge til flere lag, endre skriftstilen og velge bakgrunnsbildet fra de mange tilgjengelige. Etter å ha åpnet siden, trykk ganske enkelt på Lag en plakat-knappen, logg raskt på med en av de støttede kontoene og begynn umiddelbart å lage den personlige plakaten.

Når plakaten er klar kan vi sende den til Canva Print for å få den skrevet ut og mottatt hjemme; alternativt kan vi laste ned dokumentet i et format som egner seg for utskrift og selv trykke plakaten vår.

2) PhotoBox

Hvis vi må gi plakaten til noen i gave, er det beste valget for trykking PhotoBoxsom tilbyr et stort utvalg av plakater i alle størrelser og former, med desidert svært attraktive priser.

Å lage en plakat er egentlig veldig enkelt: vi åpner plakatsiden, velger format, velger størrelse og velger om vi skal bruke standard eller profesjonelt papir; på slutten av valget trykker vi på Opprett nå, registrerer deg på siden og laster opp bildet som skal endres, bruker den interne editoren for å legge til skrifter, dekorasjoner og så videre.

På slutten av opprettelsen verifiserer vi riktig visning av plakatens forhåndsvisning, bekrefter opprettelsen og sender den til utskrifts- og forsendelsesprosessen (omtrent 5-6 dager fra mottak); alternativt kan vi alltid laste ned den opprettede plakaten og skrive den ut uavhengig, uten å bruke en eneste euro.

3) Adobe Express

Adobe Express Det er et utmerket nettsted hvor du kan finne tilpassbare plakater å laste ned eller dele på sosiale medier.

Denne siden lar deg bruke ferdige maler og gratis bilder, med en veldig rik editor (basert på Photoshop) for å lage ekte plakater eller fotoplakater til utskrift. Tilpasningsalternativer lar deg endre farge, font, endre bakgrunnsbilde eller legge til forskjellige tekststiler eller effekter.

Ved å åpne offisiell side vi kan fortsette å opprette innlegget ved å trykke på Skaff deg Adobe Express gratislogge på med en av hurtigkontoene som er tilgjengelige (vi kan bruke Facebook, Google eller Apple) og, når du er inne på siden, bruk søkemotoren ovenfor for å søke plakat og bla gjennom de mange tilgjengelige modellene.

4) Fotor

Hvis vi ser etter et nettsted uten registrering og gratis å lage personlige plakater på farten, er det beste valget Fotor.

Faktisk, ved å åpne siden kan vi umiddelbart lage den personlige plakaten ved å klikke på Lag en plakat nå; online bilderedigering åpnes umiddelbart, hvor du kan velge en av plakatmalene som allerede finnes (vi kan søke etter andre i søkefeltet Søk maler), last dem inn i redigeringsprogrammet og fortsett med personlige endringer, legg til favorittbildene og -dekorasjonene dine.

Når endringene er fullført, kan vi laste ned plakaten til datamaskinen vår ved å trykke øverst til høyre Nedlastingerslik at du kan fortsette med personlig utskrift eller dele plakaten i chatter eller på sosiale medier.

5) PosterMyWall

PosterMyWall er det enkleste nettstedet å bruke for å lage tilpassede plakater uten å registrere seg.

Siden tilbyr en utmerket automatisk editor der vi kan velge bakgrunn og tilpasse bildet på ulike måter ved å legge til tekst, bilder, videoer og utklipp. Det er mange maler å velge mellom, delt inn i kategorier, som kan tilpasses.

For å tilpasse plakaten, velg den rette fra de foreslåtte modellene, trykk ja Rediger design for å åpne den interne editoren, og vi bruker alle verktøyene som tilbys av nettstedet for å gjøre plakaten vår unik (vi kan også legge til personlige bilder).

Med PosterMyWall kan hvert bilde deles på Instagram eller lastes ned og deretter skrives ut selv om det er nødvendig program for utskrift av store bilder som plakater.

6) Andre nettsteder for å lage online plakater

I tillegg til sidene som allerede er nevnt, kan vi også bruke de anbefalte sidene nedenfor til å lage nettplakater, slik at vi alltid har et godt alternativ i tilfelle problemer eller problemer med de mest kjente sidene.

1) DesignCap Det er et flott gratis nettsted som gir bilder klare til bruk for plakaten. Du kan deretter endre skriving, farger og interne bilder ved hjelp av en veldig enkel redigering. Det er hundrevis av fullt tilpassbare maler, tonnevis av arkivbilder, utklipp, former, fonter, bakgrunner, redigeringsverktøy, alt gratis.

2) Med Blokker plakater, uten å laste ned noe, kan du laste opp et stort bilde til nettstedet og få i bytte flere bilder som er delene av plakaten som skal skrives ut individuelt. Standard er 4 sider bred som kan endres.

3) Nettstedet Crello, som ligner på Canva, lar deg lage nye bilder ved hjelp av bilder, bakgrunner og illustrasjoner. Du kan deretter legge til tekst eller overskrifter til det valgte bildet for å lage den perfekte plakaten. Med Crello, hvis du velger et av gratisinnholdet, er det ingen begrensninger på nedlastinger. Du kan også lage en plakat fra bunnen av med dine egne bilder, som du kan skrive ut og henge på rommet ditt.

4) Snappa er et nettsted for å lage plakater og bilder med minimal bakgrunn. I likhet med Canva kan du velge bildestørrelse og velge skriftstiler og former for tekst du vil legge til.

5) Smore er en av nettstedene for lage flyers, brosjyrer, flyers, plakater og brosjyrer online og er flott for å lage store plakater til å henge i et soverom eller rom.

6) Befunky er en kjent nettapplikasjon som allerede er nevnt blant beste gratis online bilderedigeringsnettsteder som har en egen avdeling for store plakater med skrift.

7) Lett.ly er et verktøy med et enkelt grensesnitt, ideelt for å lage infografikk, selv for å skrive ut til en plakat.

8) Plakater det er et veldig morsomt nettsted med en enkel redaktør for å lage en slags magasinomslag eller en plakat med ulike typer skrift ved å bruke kunstig intelligens til å tegne.

Konklusjoner

Plakater er fortsatt etterspurt blant unge og svært unge å distribuere flygeblader, for arrangementer, for å legge igjen et spesielt minne under ferier og de viktigste begivenhetene og for å bringe dine idoler inn på rommet ditt.

Plakater kan være opprettet på nett og delt direkte på sosiale medier; alternativt kan vi også skrive dem ut selv (men du trenger en stor skriver til dette formålet) eller spør sidene direkte om å lage den og sende denakkurat som et hvilket som helst fotoalbum eller postkort laget på nettet.

Om samme emne kan vi lese våre ai-guider nettsteder for å lage collager og fotoalbum og ai beste nettsteder for å lage memes med sitater og setninger på effektive bilder.

Index
  1. 1) Canva
  2. 2) PhotoBox
  3. 3) Adobe Express
  4. 4) Fotor
  5. 5) PosterMyWall
  6. 6) Andre nettsteder for å lage online plakater
    1. Konklusjoner

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up