Beste AI-bildegeneratorer for å lage kunst fra tekst

Index
 1. 1) Midjourney
 2. 2) Clipdrop
 3. 3) Ustabil diffusjon
 4. 4) Nattkafé
 5. 5) Stjerneklar AI
 6. 6) Bing
 7. 7) Craiyon (DALL·E mini)
 8. 8) Dream av WOMBO
 9. 9) Fotor
 10. 10) Pixray
 11. 11) Leonardo AI
  1. Konklusjoner

La oss se nærmere på de beste bildegeneratorene basert på kunstig intelligens, i stand til å generere kunst fra enkel tekst eller ord

Med kunstig intelligens er det mulig å fjernstyre roboter, programmere utførelsen av visse automatiske operasjoner, men også skape nye «ting» fra bunnen av, uten nødvendigvis å følge et forhåndsetablert opplegg (den sanne grensen for kunstig intelligens). Få menneskets kreativitet: dette er en av hindringene å overvinne for all moderne AI.

Fra dette synspunktet kan vi begynne å se noe AI som prøver seg på å skape kunstneriske design laget av ingentingved å bruke materialet tilgjengelig på nettet for å lage nye unike bilder, med utgangspunkt i en enkel tekstkommando.

I den følgende guiden vil vi vise deg beste bildegeneratorer basert på kunstig intelligensslik at vi virkelig kan teste effektiviteten til disse kunstige intelligensene ved å gi en enkel tekstkommando på den type tegning vi ønsker skal "lages", som en slags virtuell maler.

1) Midjourney

Nummer én bildegenerator, et svært profesjonelt verktøy, er absolutt Midjourney, som du kan prøve gratis via en prosedyre på nettstedet Discord.com.

Vi har laget en spesifikk guide om dette utrolige verktøyet ovenfor hvordan du bruker Midjourney, AI-generatoren av kunst og bilder fra tekst.

2) Clipdrop

Siden Clipdrophelt gratis, er basert på maskinlæringsmodellen Stabil diffusjon. I ClipDrop er det veldig enkelt å generere et bilde av høy kvalitet basert på ordene du velger for å beskrive det (på engelsk).

Du kan også bruke appen Clipdrop Doodle å generere bilder via en tegning som skal lages med musen eller fingeren. Du kan også velge stilen på bildet som kan være tegneserie, digital kunst, pikselkunst og mye mer. Bildene kan lastes ned gratis i HD-kvalitet.

3) Ustabil diffusjon

Fortsatt basert på den stabile diffusjonsbildegenerative modellen, kan du også prøve nettstedet Ustabilitet.ai, hvor du kan generere et hvilket som helst bilde bare ved å skrive inn noen nøkkelord. Det er forskjellige stiler av bilder, fra manga-lignende til digital kunst. Det fine med dette nettstedet, som kan nås gratis via en Discord- eller Google-konto, er at det har få grenser og filtre, og det er mulig å prøve mange kombinasjoner av ord uten å måtte bekymre deg for sensur.

4) Nattkafé

Det første nettstedet vi kan bruke til å lage bilder fra ingenting ved hjelp av AI er Nattkaféen gratis bildegenerator som starter fra enkel tekst.

Å bruke nettstedet er egentlig veldig enkelt: vi skriver inn en hvilken som helst enkel setning (på engelsk), velger stilen som skal brukes og fortsetter Skapefor å bruke kunstig intelligens til å lage et bilde eller maleri fra bunnen av.

For å teste generatoren kan du også trykke på knappen Tilfeldig, som lar deg lage et tilfeldig bilde som starter fra en engelsk setning (også tilfeldig). Med gratisversjonen er det mulig lage opptil 10 bilder med kunstig intelligens.

5) Stjerneklar AI

Et annet veldig bra nettsted for å generere bilder og lage kunst med kunstig intelligens er Stjerneklar AIen veldig presis bildegenerator tilgjengelig via en gratis konto (vi kan bruke Google- og Apple-kontoer for å øke hastigheten på tilgangen til tjenesten).

Etter å ha logget inn, er alt vi trenger å gjøre å velge den kunstige intelligensen som skal brukes (hver AI har sin egen stil) og skrive (alltid på engelsk) uttrykket for å konvertere til bilder eller et nytt maleri.

Denne generatoren er også tilgjengelig som app for Android Og iPhone; fra siden har du 5 studiepoeng tilgjengelig for å lage bilder, mens vi fra mobilappen kan lage 2 bilder om dagen.

6) Bing

Bing tilbyr en tekstbasert AI-bildegenerator som er helt gratis og fungerer utrolig på engelsk. Bing-bildegeneratoren kan nås fra prosjektsiden https://www.bing.com/createskriv ett eller flere referanseord for opprettelsen og trykk deretter på Opprett-knappen.

7) Craiyon (DALL·E mini)

En helt gratis og ubegrenset bildegenerator er Craiyonbasert på GI HENNE og på samme åpen kildekode kunstig intelligens som driver ChatGPT.

Det er for øyeblikket det beste nettstedet for å generere bilder fra bunnen av fra en enkel tekst: for å fortsette, åpne nettstedet, skriv inn det vi ønsker å få tak i i form av et bilde (på engelsk) og trykk til slutt på Tegne for å la AI-en fungere (noe som kan ta opptil 2 minutter å fullføre tegningen).

På slutten av arbeidet vil ulike versjoner av det samme bildet bli foreslått, slik at du kan velge hvilken du vil lagre på PC-en og skrive ut.

8) Dream av WOMBO

Hvis vi ser etter en gratis og ubegrenset telefonapp for å generere bilder og lage kunst med en kunstig intelligens, anbefaler vi at du prøver det Dream av WOMBOTilgjengelig fra Google Play Butikk og fraApple App Store.

Appen lar deg lage vakre tegninger med utgangspunkt i et enkelt ord og en setning, med mulighet for å lagre de behandlede bildene i det lokale minnet, sende dem til utskrift eller dele dem på det interne sosiale nettverket. Fra appens sosiale nettverk kan vi også få tilgang til verkene generert av andre brukere, slik at vi kan utveksle verk laget takket være kunstig intelligens.

9) Fotor

Den populære nettapplikasjonen med verktøy for bilderedigering og bildeoppretting, Fotorgir nå en gratis, automatisk, AI-basert bildegenerator (krever kun kontoregistrering.
Verktøyet er intuitivt og krever bare å skrive inn tekst for å generere et bilde. Deretter kan du raskt lage realistiske bilder av ansikter, 3D-figurer, anime, malerier og andre former for digital kunst.

10) Pixray

Det siste nettstedet vi ønsker å peke ut for deg for å generere AI-bilder for å lage kunst fra tekst er Pixraytilgjengelig gratis og uten begrensninger på tid eller opprettede verk.

Dette nettstedet kombinerer ulike kunstige intelligenser (kan velges i det aktuelle feltet) for raskt å generere et bilde med utgangspunkt i en enkel engelsk tekst. For å fortsette er alt vi trenger å gjøre å skrive setningen vår i feltet spørvelg AI-en som skal tegne i feltet skuff og trykk på knappen Sende inn for å begynne å lage designet.

På Pixray er det verdt å teste alle de foreslåtte AI-ene, slik at vi kan finne den rette designeren for den typen bilde vi ønsker å lage fra bunnen av.

11) Leonardo AI

Leonardo AI er det siste tilskuddet til gruppen, en app for å generere kunstneriske bilder av høy kvalitet, som du kan bruke, inntil videre, gratis.

Leonardo.ai tilbyr et bredt utvalg av maler for å generere bilder, fra hyperrealistiske (PhotoReal) til 3D, vintage og diverse andre kunstneriske stiler.

Konklusjoner

Disse kunstige intelligensene er allerede i stand til det lage nye tegninger og nye arbeider «fra ingenting».med et virkelig "skummelt" presisjonsnivå: det er vanskelig å forestille seg at disse tegningene virkelig er laget av en AI, til tross for bruk av algoritmer som kan bruk tegnemalertrykk og malerier for bland dem sammen og lag noe nytt (faktisk kan de ikke oppnå noe man aldri har forestilt seg minst én gang).

Fortsatt om emnet kunstig intelligens kan vi lese guidene våre om beste AI (Artificial Intelligence) eksperimentnettsteder og hvordan generere ny original musikk med kunstig intelligens.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up